Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Over ons

Wat is nou het belangrijkste aan het kopen van erotische artikelen online? De prijs is belangrijk, zeker. Maar hoe zit het met privacy? Het lijkt zo eenvoudig, maar hoe gaat een online shop nou om met je privacy? Neem nou de volgende vragen:

  • Hoe gaan ze om met mijn persoonlijke gegevens?
  • Ga ik rode oortjes krijgen van de pakketbezorger? Hoe ziet het pakketje er eigenlijk uit?
  • Wat als ik niet thuis ben. Het wordt toch niet bij de buren afgeleverd?
  • Is de webshop wel goed beveiligd tegen hackers?
  • Wat komt er eigenlijk op mijn bankafschrift te staan?


Dat zijn best veel onzekerheden, waar je misschien als consument niet direct aan denkt. Bij ons hebben we aan al deze bovenstaande punten gedacht. We hebben zwaar beveiligde systemen, niet op een gedeelde omgeving met andere shops. Nee, eigen beheer. Onze pakketjes zijn blanco verpakt, geen Bedfun op de doos. En er wordt nooit bij de buren bezorgd.


Even voorstellen, ik ben Kyle, de eigenaar van Bedfun. Jarenlang heb ik een droom gehad voor mezelf te beginnen. Maar wilde het dan wel anders doen dan anderen en daarmee vooral toegevoegde waarde hebben.

Al jaren lang is het slecht gesteld met de privacy van klanten op webshops. Er zijn talloze datalekken, voor je het weet liggen je persoonlijke gegevens op straat. Met name in onze branche ligt het extra gevoelig. Ik besloot het anders te gaan doen. Kleinschalig, maar met het oog op complete privacy-garantie voor de bezoekers en klanten. Ik ben een team van professionals om me heen gaan bouwen, IT-technici, designers, product- en marketingexperts. Ik zelf heb meer dan 20 jaar IT ervaring bij verschillende multinationals.

Nee, wij zijn zeker niet één van de grootste erotische webshops. Wij hebben niet meer dan 100 medewerkers, maar we werken juist met een heel klein en intiem team. Het grote voordeel hiervan is, dat iedereen weet van elkaar wat ze doen. Hierdoor hebben we overzicht op de zaken die heel belangrijk zijn, met name privacy en veiligheid. Hierdoor hoeven onze klanten zich totaal geen zorgen te maken over de bovenstaande punten.

Is dat een nadeel voor de klant? Nee absoluut niet. We hebben het in de vingers en zijn er van overtuigd dat we iets goeds neer hebben gezet. We automatiseren onze processen juist, om menselijke fouten te voorkomen. De klantenservice is uiteraard niet meegerekend :).

We wensen je veel (kijk)genot!


Bedrijfsinformatie

Bedfun is een handelsnaam van NoLimit Company.

Adresinformatie Bedfun

De Nieuwe Erven 3 – Unit 10976
5431 NV Cuijk
Nederland

Contactinformatie

Mailen: klantenservice@bedfun.nl

Overige informatie

BTW nummer NL865250431B01
IBAN NL66 INGB 0009 3639 88