Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips vrouw laten klaarkomen

Tips hoe je een vrouw kan laten klaarkomen

Geschreven door   30 maart 2020
30 maart 2020     reageer op artikel Reageer

Hoe snel en vrouw klaarkomt, verschilt per vrouw. Waar de ene vrouw moeiteloos meerdere keren achter elkaar klaarkomt, kan de andere vrouw een handleiding nodig hebben om tot het magische moment te komen. Als je niet precies weet wat je hier aan kan doen, kan dit best frustreren. Dit is natuurlijk niet hoe seks bedoeld is, met frustratie. Gelukkig hebben we tips waarmee we de basis op een rijtje hebben gezet!

Neem de tijd voor het voorspel

Het kan soms even duren voordat een vrouw klaarkomt. Klaarkomen is niet altijd vanzelfsprekend. Belangrijk is niet ongeduldig te worden, neem de tijd en relax zelf ook. Ook als het klaarkomen wat langer op zich laat wachten. Hiermee voorkom je ongemakkelijke situaties, de vrouw voelt je haarfijn aan en zal minder op haar gemak zijn als je zelf ongeduldig wordt. Dit straal je uit. Je kan het al raden, dit gaat jullie beide niet helpen. Neem dan ook ruim tijd voor het voorspel. Voorspel is een belangrijk onderdeel in voorbereiding op de rest van de seks. De aders worden wijder door het voorspel. Hierdoor wordt de vagina een stuk gevoeliger. Deze investering in het voorspel krijg je hoe dan ook terug! 

Ontdek haar lichaam steeds weer opnieuw

Ga op ontdekkingstocht langs haar lichaam. Ook al heb je dit al heel vaak gedaan, blijf dit doen. Hiermee activeer je haar als het ware. Je bouwt zo de spanning heel langzaam op tot een ongekend niveau voor jullie beiden. Mannen willen niets liever dan zo snel mogelijk naar hun uiteindelijke doel toewerken, zie het als een uitdaging voor jezelf om dit zo lang mogelijk uit te stellen. Je zal merken dat je zelf ook steeds meer op knappen komt te staan!

Lees ook

Begin bijvoorbeeld met een massage van de rug en begin haar langzaam te zoenen in de nek. Als je lekker bezig bent, daal dan heel langzaam af naar beneden. Wordt daarin niet overmoedig en hou jezelf in bedwang, weet je nog? ;-). Helemaal als je lekker bezig bent zou je dit snel weer vergeten. Werk daarom ook altijd naar beneden toe. 

Actie = reactie

We hebben het hier niet over wetenschap waar je een abstract lijstje afloopt. Nee, we hebben het hier over een vrouw. Niet eentje die je opblaast, maar een vrouw van vlees en bloed. Eentje met echt gevoel. Iedere vrouw is anders. Waar de ene vrouw heel erg opgewonden raakt van likken aan haar oorlelletje, is het voor de ander een flinke afknapper en kan het de pret flink bederven. 

Vrouw geniet van voorspel

Voel je ‘m al aankomen? Ja? Heel goed! Je doet er als man heel verstandig je voelsprieten uit te zetten en haar reactie waar te nemen bij alles wat je doet. Krijg je response? Kreunen van genot, versnelde ademhaling of noemt ze je naam en trekt ze je nog dichter naar je toe? Ga dan zo door! Blijft het stil aan de andere kant, ga niet te lang door, wees creatief en verzin een nieuwe list :-). 

Houd je mond!

Ok, dat klinkt best gebiedend, maar stel je eens voor. Jullie liggen allebei op die roze wolk. Ineens vraag je of de vuilcontainer aan de straat is gezet? Overdrijven is ook een vak, maar je snapt de boodschap wel toch? 

Als jullie beide in trance zijn, dan doorbreek je dit dingen te gaan zeggen. Doe dit zo min mogelijk en als je echt een brandende vraag wil stellen, stel deze vraag dan gesloten (ja/nee). Zo zorg je ervoor dat de concentratie niet verdwijnt en ze verwijdert raakt van haar hoogtepunt.  Het beste is het advies van premier Rutte over te nemen: gewoon je bek houden😉.

Lukt dat niet? Kijk dan eens naar ons onderstaande assortiment!

Stimuleer de clitoris

Het beeld dat mannen hebben van klaarkomen is meestal door penetratie. Ga hier niet vanuit dat ze klaarkomt door penetratie. De meeste vrouwen kunnen dit namelijk niet, zeker niet als ze wat ouder worden. Met het stimuleren van haar clitoris is de kans dus het grootst dat ze klaarkomt. Ook hier zie je weer dat het voorspel heel belangrijk is. Om klaar te komen door stimulatie van de clitoris, moet ze goed nat zijn. Anders kan het ongemakkelijk en pijnlijk aanvoelen voor haar. Als je je werk goed hebt gedaan tijdens het voorspel, dan is ze al lekker opgewarmd en dus ook lekker nat! 

Lees ook

De ene vrouw wordt natter van nature dan de ander. Mocht ze niet heel erg nat worden, gebruik dan een beetje glijmiddel of maak eerst je eigen vingers nat.  

Wissel af

Ik heb niet gezegd dat het simpel was. Alleen spelen met de clitoris is misschien niet voldoende. De clitoris mag dan wel het gevoeligste deel van de vagina zijn, de meeste vrouwen komen pas klaar wanneer ook het gebied eromheen gestreeld wordt. Uiteraard hoeft niet niet persé met de vingers, maar kun je ook beffen afwisselen met het stimuleren van de clitoris met je vingers en tong. 

Zorg voor een goede afwisseling, waardoor je niet alleen naar een hoogtepunt komt, maar ook voor een extra tease kunt zorgen. Maak het af en toe wat intenser, afgewisseld door het iets rustiger aan te doen. Plaag haar hiermee een beetje, maar maak het niet te erg. Je zal hiermee zelf snel merken hoe lekker ze het vindt.

Blijf op ontdekkingstocht

Hoewel uiteindelijk de stimulatie van de vagina het belangrijkste is, gaat het bij het voorspel om het totaalplaatje. Je hebt de ontdekkingstocht al gehad tijdens het voorspel. Hier stopt het niet bij. Ga hier gerust mee door, ook na het voorspel. Het gaat namelijk om de algehele stimulatie. Er zijn veel verschillende plekken die extra gevoelig worden naarmate je langer bezig bent. Ga daarom wederom op ontdekkingstocht uit, zodat je die extra stimulatie vindt die haar helpt om naar een hoogtepunt te komen. 

Hulp uit onverwachte hoek

Met bovenstaande tips kun je een vrouw al behoorlijk het vuur aan de schenen leggen! Toch is het misschien leuk om er sex toys bij te gebruiken. Omdat je het niet alleen af kan? Nee hoor, helemaal niet. Sex toys kunnen alleen net even voor dat beetje extra opwinding zorgen. Net even die extra vulling, of trilling die net even die extra prikkel geven. Sex toys zijn er in vele soorten en maten. Eigenlijk kunnen we wel stellen, of je nou een beginner bent, wat voorzichtig of misschien wel wat kinky van aard. Voor iedereen bestaan er de juiste sex toys. 

Een laatste tip voor de man

Hoe erg een man ook zijn best doet. Een man zit toch vaak een beetje in zijn eigen wereldje met één doel voor ogen, zelf klaarkomen. Probeer niet egoïstisch te zijn. Desnoods leg je eerst de focus op je partner dat zij eerst klaarkomt. Nu vinden vrouwen het niet altijd even belangrijk om klaar te komen, maar geef je wel een slecht signaal af door alleen voor jezelf te gaan. Dat helpt niet.

Aanbevolen toys

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags clitoris klaarkomen sex sex toys stimulatie voorspel

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant