Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Verschillende SM toys

Welke soorten SM toys zijn er

Geschreven door   29 februari 2020

Bij SM hebben mensen vaak een beeld van pijn in hun hoofd. Dit is echter niet waar, want SM draait vooral om genot. Samen speel je een spel waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende SM toys. Er zijn veel van deze speeltjes verkrijgbaar en wij gaan deze wat verder uitlichten. Zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden en zul je zien dat SM misschien ook wel iets voor jou is. 

Genieten door middel van SM toys

SM is een spel tussen twee mensen. Door middel van pijnprikkels wordt het genot tijdens de seks vergroot. De dominante speler ‘speelt’ met de onderdanige waarbij ze gebruik maken van verschillende SM toys. Deze speeltjes zijn speciaal gemaakt voor dit rollenspel.

  • SM is een spel tussen een dominante en onderdanige speler.
  • Bij SM staat genot voorop.
  • Begin met lak lakens en zachte zweepjes voor een goede start ervaring.
  • Ben je gevorderd? Geniet dan van knevels, tepelklemmen en elektro sex.
  • Met seks machines kun je je eigen SM spel maken zonder partner.
SM - spel tussen twee mensen

Bekijk alle SM toys

Lak lakens om in de sfeer te komen

Wil je graag starten met SM? Dan zijn lak lakens een goed begin. De gladde lakens zorgen voor een spannende sfeer. Je krijgt het gevoel dat je iets ‘stouts’ gaat doen wanneer je de lakens op het bed legt. Zo creëer je alvast de juiste mood en kun je samen het verhaal verder spelen. De lakens helpen daarbij om je bed of meubels vrij te houden van lichaamssappen. Zo zorg je ervoor dat je na het spel niet de hele kamer schoon hoeft te maken. Dat is dan toch weer een beetje een domper na een spannende en enerverend spel. Bestel daarom gelijk een lak laken.

Bekijk alle lak lakens

De juiste setting maken voor een spannend spel

Zweepjes en knevels zorgen voor een spannend spel

Zweepjes en knevels zijn alom bekend wanneer het om SM gaat. Zweepjes zijn er in verschillende soorten en maten. Als beginner kies je vaak voor zwepen van zachter materiaal. Het is niet altijd de bedoeling om hard te slaan. Je kunt een zweep ook gebruiken om te strelen. De combinatie hiervan geeft een erotisch gevoel bij zowel de onderdanige als de dominante speler. Een zweep is te gebruiken om te strelen, maar daarvoor zijn er ook speciale veren en kietelaars verkrijgbaar. Deze zijn heel zacht en echt bedoeld om je medespeler te verwennen of te plagen. Daarmee geef je het spel een extra dimensie.

Bekijk alle zweepjes en knevels

Je partner het zwijgen opleggen

Knevels zijn er echt om de onderdanige het zwijgen op te leggen. Wanneer je gebruik maakt van knevels moet je wel duidelijke afspraken maken over het stopwoord of signaal. De bekendste knevels zijn de ball gags. De naam zegt het al, bij een bal knevel heb je letterlijk een bal in je mond en is praten niet meer mogelijk.

Er zijn ook dildo knevels waarbij je de dildo in je mond of naar buiten kunt dragen. Hiermee kun je ook je partner verwennen. Dit kan dan zowel vaginaal als anaal en geeft een extra dimensie aan het spel.

De opblaasbare knevel is er om de grenzen van je partner te verleggen. Hierbij is een stopsignaal heel belangrijk omdat de onderdanige niet meer kan praten. Het verleggen van grenzen is sowieso bij SM een belangrijk onderdeel.

Als laatste is er de bit knevel. Deze is ideaal voor beginners. Het is een kleinere knevel waar je je tanden op zet en je niet meer kan praten. Als beginner is een bit knevel een goede manier om aan het gevoel te wennen. Er zijn dus verschillende soorten knevels verkrijgbaar waarmee je aan de slag kunt met je partner. Let wel op dat het spel plezierig is voor beiden en je een goed stopsignaal afspreekt.

Tepelklemmen voor extra spanning

Het woord zegt het al: tempelklemmen plaats je op de tepels. Dit zorgt voor een prettige pijn. Tepelklemmen stel je zelf af. Het hoeft dus niet gelijk heel erg pijnlijk te zijn. Bouw het langzaam op zodat je leert genieten van het gevoel. Tepelklemmen worden zowel bij mannen als bij vrouwen gebruikt. Ook bij mannen zijn de tepels gevoelig en stimulatie van de tepels zorgt voor een extra beleving tijdens de seks.

Ook tijdens ‘gewone’ seks zijn tepelklemmen een leuke toevoeging. Het geeft vaak net dat extra zetje waardoor de seks intenser wordt.

Bekijk alle tepelklemmen

Elektro sex verhoogt de spanning

Verhoog de spanning tijdens je spel met de speciale elektro sex toys. Met deze speeltjes kun je een hoogtepunt bereiken door elektrische stimulatie. De elektro SM seks toys stimuleren niet alleen je geslachtsdeel maar ook borsten, tepels en andere lichaamsdelen. Je kunt samen het spel bepalen en via elektrische stimulatie genieten van de grens tussen pijn en genot.

Bekijk alle elektro sex producten

Sex machines: gebruik hem alleen én samen

Omdat je niet altijd een partner hebt waarmee je kunt genieten van seks en SM, zijn er sex machines. De machine zorgt voor penetratie zonder dat je daar een partner bij nodig hebt. Een seksmachine is te combineren met verschillende soorten dildo’s. Je kunt zelf kiezen of je gaat voor een stotende of vibrerende stand en hoe je jezelf wilt laten penetreren.

Een sex machine biedt je verschillende mogelijkheden en kan ook gebruikt worden tijdens een SM spel met partner. Het geeft je daarin weer extra opties. Denk hierbij aan het gelijktijdig penetreren of het omdraaien van de rollen tijdens het spel.

Bekijk alle sex machines

SM speeltjes in allerlei soorten en maten

Er zijn heel veel verschillende SM toys verkrijgbaar. We hebben je nu meer informatie gegeven over de mogelijkheden. Ben je beginner in het SM rollenspel ga dan niet gelijk all the way, hou het simpel zodat je ook je medespeler niet afschrikt. Kijk samen wat je prettig vindt. Je kunt starten met lak lakens om in de sfeer te komen en zachte zweepjes voor een spannend begin. Als gevorderde zijn knevels, tuigjes en elektronische speeltjes mooie toevoegingen aan het spel.Hou altijd in gedachten dat het genot voorop staat. Bij een SM spel vergroot je de mogelijkheden en tijd dat je met én van elkaar geniet.

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee