Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Uitleg gebruik anaaldildo

Hoe gebruik je een anaal dildo?

Geschreven door   6 april 2020

Als je samen met je partner wilt experimenteren en allebei eerdere ervaringen met anale sex hebben, dan kan je ervoor kiezen een anaal dildo te gebruiken. Deze dildo’s zijn speciaal ontworpen om deze ervaring zo plezierig mogelijk te maken. In dit artikel leggen we je uit hoe je een anaal dildo gebruikt en waar je op kunt letten bij het aanschaffen ervan. 

Voordat je begint: let op het formaat

Anale sex is een heel andere ervaring dan de doorsnee penetratie. De anus is gevoeliger en kan de eerste keren onprettig aanvoelen. Zorg er dus voor dat je eerst een paar keer rustig onderzoekt wat fijn aanvoelt. Begin dus eerst met jouw vinger en kijk hoe jouw partner daar na een paar keer op reageert. Als het minder gevoelig is, kun je overgaan op een anaal dildo.  Hierbij is het formaat en de dikte erg belangrijk. Begin met een korte, smalle dildo en stap daarna over naar iets groter en dikker. Het is belangrijk dat het prettig voelt.

anaal dildo’s

Verschillende anaal dildo's

Gebruik genoeg glijmiddel

Het is belangrijk om er bij anale sex voor te zorgen dat de penetratie soepel gaat. De anus is een gevoelige plek en als het ook maar een beetje stroef gaat tijdens het inbrengen van een vinger of een dildo, kan het ongemakkelijk of zelfs pijnlijk voelen. Zorg daarom voor voldoende glijmiddel. Je kan wat glijmiddel op de anus zelf aanbrengen en het masseren, zodat de anus ontspant. Je kan ook wat glijmiddel op de dildo zelf doen, zodat deze toy er makkelijker in glijdt. Let bij het aanschaffen van de glijmiddel of die geschikt is voor anaal toys.

Bekijk alle glijmiddel

Wees voorzichtig

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat anale sex toch een aparte seksuele beleving is vergeleken met de doorsnee standjes. Een fijne beleving is afhankelijk van de ervaring en de anaal dildo die jullie gebruiken. Zorg er voor dat je begint met dunne en kleine anaal toys. Er zijn dildo’s die te vergelijken zijn met de dikte van een grote vinger. Deze zijn perfect om mee te beginnen. Als dit na een tijdje plezierig begint te voelen, dan kunnen jullie voor een grotere of dikkere dildo gaan. Neem dus kleine stappen betreft de keuze van anaal toys en bouw langzaam op. 

Voor mannen: vind de prostaat

Voor mannen kan anale sex ook heerlijk zijn als het goed gedaan wordt. Bij hen is de prostaat een gevoelige plek, zoals bij de vrouwen de G-spot gevoelig is. Bij anale sex is het mogelijk om de prostaat te stimuleren en te masseren met behulp van een dildo. Hier heb je namelijk speciale anaal toys voor die zijn ontworpen om makkelijk bij de prostaat te komen. In feite maak je dezelfde beweging als bij het vinden van de G-spot. Ook hier geldt: doe het voorzichtig, want anale sex blijft een gevoelige manier van het hebben van sex. 

Anale dildo’s met prostaatstimulatie

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee
1