Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Heftig orgasme met anale seks

Ga voor een heftiger orgasme met anale seks

Geschreven door   12 februari 2020
12 februari 2020     reageer op artikel Reageer

Misschien heb je het wel eens gehoord dat je bij een anaal orgasme heftiger klaarkomt. Veel mensen vinden dit echter toch wel spannend. Er rust toch nog een beetje een taboe op anale seks. Je anus bestaat uit heel veel zenuwuiteinden waardoor dit dé manier is om een heftig orgasme te krijgen. Om het taboe van anale seks te doorbreken leggen we je in dit stuk uit hoe een anaal orgasme werkt en hoe je je het beste voor kunt bereiden.

Je anus zit vol zenuwuiteinden

Hoe werkt een anaal orgasme?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het anale orgasme eigenlijk niet bestaat. Een verrassende wending in dit stuk en we vertellen je graag hoe het zit. Je anus zit vol met zenuwuiteinden maar deze zijn niet geschikt om een orgasme mee te krijgen. Dankzij deze zenuwuiteinden is het heel fijn om de anus te stimuleren. Samen met het bevredigen van bijvoorbeeld je vagina, clitoris, prostaat en eikel zorgt dit voor een heftig orgasme.

Lees ook

Het feit dat de zenuwuiteinden van de anus niet geschikt zijn voor een orgasme wil niet zeggen dat niemand een echt anaal orgasme kan krijgen. Er zijn uiteraard mensen die wel een orgasme krijgen door alleen stimulatie of penetratie van de anus.

Voorbereiding is het halve werk

Anale seks vereist wel een beetje voorbereiding. Doe je dit niet, dan kan je ervaring minder leuk zijn. En dat is zonde als je bedenkt dat het voor een groot genot zorgt. Bij anale seks is glijmiddel van groot belang omdat je anus zichzelf niet bevochtigt. Zorg er dus voor dat je voldoende glijmiddel gebruikt op je vingers, seksspeeltjes en natuurlijk je anus zelf. Hiermee voorkomt je pijnlijke wrijving.

Kies het juiste glijmiddel

Het beste kun je hiervoor speciale glijmiddelen gebruiken voor je anus. Anale glijmiddelen zijn dikker en vervagen minder snel tijdens de seks. Maak je gebruik van seksspeeltjes? Let er dan op dat je glijmiddel niet gemaakt is met een siliconen basis. Veel anaal speeltjes zijn gemaakt van siliconen en kunnen niet tegen glijmiddel van hetzelfde materiaal.

Anale seks voor vrouwen

Zoals we al eerder vertelde is de kans dat je alleen van anale stimulatie klaar komt vrij klein. Dit betekent dus dat je ook je vagina of clitoris tijdens de anale stimulatie moet stimuleren om te genieten van een heftig orgasme. Je kunt je clitoris en vagina stimuleren met je ene hand en je anus masseren met de andere hand of een speeltje.

Stimuleer meerdere zones tegelijk voor nog meer genot

Het ultieme genot bereik je wanneer je alle drie de zones tegelijkertijd kunt stimuleren. Dit is met je hand vrij lastig om te doen, maar daarvoor zijn er speeltjes op de markt. Een dubbele dildo is hier een goed voorbeeld van. Je kunt hiermee zowel je anus als je vagina stimuleren en penetreren terwijl je met je hand je clitoris masseert.

Lees ook

Extra vrijheid met een trio vibrator

Wil je meer vrijheid hebben? Kies dan voor een trio vibrator. Hiermee hoef je niet zelf te bewegen. Deze vibrator heeft een extra deel waarmee je de anus stimuleert. De trio vibrator is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: kies je voor de stimulator met een kleine anaalketting of alleen met een knobbel voor het masseren van de kringspier? Beide zorgen voor groot genot.

Geniet samen met je partner

Anale seks met je partner is natuurlijk het fijnste. Geef hierbij goed aan wat je prettig vind en wat niet. Natuurlijk zijn seksspeeltjes een mooie aanvulling op jullie verkenningstocht naar de mogelijkheden van anale seks.

Het belangrijkste is natuurlijk: geniet!

Anale seks voor mannen

Dit is soms een moeilijk punt. Veel heteromannen vinden anale seks helemaal niks: dat is iets voor homoseksuele mannen. Maar dat is helemaal niet waar! Ook heteroseksuele mannen kunnen heel erg genieten van anale seks en een heftig orgasme ervaren.

Prostaatmassage

Naast het stimuleren en penetreren van de anus is bij mannen een prostaatmassage een manier om te genieten van anale bevrediging. Je prostaat zorgt voor het aanmaken en vervoeren van spermavocht. Hij zit 5 centimeter diep in je anus aan je buikkant en is zeer gevoelig. Het masseren hiervan zorgt voor een heerlijk en heftig orgasme. Dit is de reden waarom dit plekje ook wel de P-spot wordt genoemd. Je kunt je prostaat masseren met je vingers, maar er zijn speciale prostaatspeeltjes op de markt, die een massage een stuk gemakkelijker maken.

Anale seks zorgt voor een nieuw hoogtepunt

Anale seks is dus een stuk toegankelijker dan je denkt. Maak gebruik van goed glijmiddel en de juiste speeltjes, en geniet van een nieuw hoogtepunt. Alleen of samen met je partner. In onze sex shop is meer dan ruime keuze!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anaal anale seks anus glijmiddel orgasme prostaat stimuleren

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant

1