Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Uitleg soorten vibrators

Welke soorten vibrators zijn er?

Geschreven door   27 februari 2020

Eén op de drie vrouwen heeft tegenwoordig een of meerdere vibrators in huis. En voor mannen is het ook steeds normaler dat ze in het bezit zijn van een vibrator. Het is dan ook logisch dat het aanbod aan verschillende vibrators enorm is. Welke vibrator is nu het beste voor jou? Hier hebben we beschreven welke vibrators er allemaal zijn en wat ze precies kunnen.

Hoe werken de verschillende vibrators?

Er bestaan erg veel verschillende vibrators. Elke vibrator heeft zijn eigen functies en mogelijkheden. We beschrijven hier kort wat welke vibrator kan en doet. 

  • Een tarzan vibrator, of rabbit vibrator, zorgt voor dubbele stimulatie.
  • Voor een extra intens orgasme kies je een g-spot vibrator.
  • De klassieke vibrator is klein en simpel.
  • Mini-vibrators zijn extra klein en neem je makkelijk mee in je tas of berg je makkelijk op.
  • Een realistische vibrator lijkt op een penis.
  • Anaal vibrators beginnen wat smaller en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • De waterdichte vibrator kan mee in de douche of het bad.

Bekijk alle vibrators

Welke vibrators bestaan er allemaal

De tarzan vibrator

De tarzan vibrator is een van de oudste vibrators en alom bekend vanwege zijn opvallende naam en werking als clit vibrator. Het extra stuk wat eraan zit wordt vaak gemaakt in de vorm van een konijn, daarom wordt hij ook wel de rabbit vibrator genoemd. De tarzan geeft een meervoudige stimulatie: de vagina met de g-spot en de clitoris of anus worden tegelijk gestimuleerd. Deze vibrator is daarom erg populair bij vrouwen, maar ook mannen kunnen er goed mee uit de voeten. De tarzan vibrator is de oudste, maar nog steeds een van de meest gewaardeerde vibrators! 

Bekijk alle tarzan vibrators

De g-spot vibrator

De g-spot vibrator is meestal niet al te groot, omdat de g-spot van de vrouw zich meteen achter de ingang van de vagina bevindt. Hij heeft een licht gebogen kop waarmee je goed bij de g-spot kan komen. Door de g-spot stevig te stimuleren kan een vrouw hele heftige orgasmes beleven. Er zijn ook vrouwen die door het stimuleren van de g-spot gaan squirten. De uitwerking van deze vibrator is bij iedereen verschillend. Wil je weten wat deze vibrator met jou doet? Probeer hem dan zeker eens uit!

Bekijk alle g-spot vibrators

De klassieke vibrator

Houd jij niet van poespas? Dan is de klassieke vibrator een prima seksspeeltje voor jou. Hij is recht, glad en makkelijk in gebruik. Deze vibrator is te vinden in alle lengtes en diktes, dus voor elk wat wils. De kleuren lopen uiteen van eenvoudig tot een leuk motiefje. De meeste klassieke vibrators hebben verschillende vibratie standen en zowel mannen als vrouwen kunnen er veel plezier mee beleven. En een leuke bijkomstigheid: deze vibrator is goedkoper dan de meeste andere vibrators.

Bekijk alle klassieke vibrators

De realistische vibrator

Zoals de naam al zegt is een realistische vibrator net een echte penis. Hij heeft een eikel en aders om het gevoel bij gebruik zo echt mogelijk te maken. Hij is te koop in kleuren variërend van roze naar een donkere huidskleur. Sommigen hebben ook een scrotum. Om het gevoel van een echte penis nog beter te evenaren, zijn er vibrators met een zuignap. Zo heb je je handen vrij om je partner of jezelf wat extra aandacht te geven. Met deze realistische vibrator hoef je nooit meer het gevoel van een echte penis te missen! 

Bekijk alle realistische vibrators

De mini vibrator

Met een mini vibrator kom je nooit meer zonder te zitten! Deze vibrator is kleiner dan 12 cm en past eenvoudig in je toilettas of in je handtas. Een voorbeeld is de bullet vibrator. Het design is vaak zo gemaakt dat hij niet eens opvalt zoals bijvoorbeeld de lipstick vibrator. Handig op vakantie of als je een weekendje weg gaat! Ondanks dat de mini vibrator compact is, doet hij niet onder in kracht. Ideaal om je clitoris of vagina mee te stimuleren. Een mini vibrator is niet geschikt om in de anus in te brengen, kies hiervoor liever een anaal vibrator.

Bekijk alle mini vibrators

De anaal vibrator

Anale stimulatie is al lang geen taboe meer. Sterker nog, door anale stimulatie kunnen zowel mannen als vrouwen heftigere orgasmes krijgen! Hierbij is een anaal vibrator onmisbaar. Deze is wat smaller zodat hij gemakkelijk anaal in te brengen is. Bij het inbrengen zorgen de vibraties voor een fijne ontspanning van de anus, waardoor anale penetratie makkelijker is. Ze zijn er in vele maten, kleuren en spannende vormen. De prostaat vibrator is een vibrator voor mannen die de prostaat extra stimuleert. Hij heeft een breed uiteinde zodat hij niet “naar binnen schiet”.

Bekijk alle anaal vibrators

De waterdichte vibrator

Bijna elke vibrator is te verkrijgen in een waterdichte versie. Dit heeft zo zijn voordelen, want je kunt met een waterdichte vibrator altijd zorgeloos genieten. Solo of tijdens jullie seks avontuur verplaats je je soepel naar de douche, het bad of zelfs het zwembad of de zee! Hij zal niet stuk gaan of beschadigen. Handig is de zuignap waarmee je de vibrator aan de badrand of de douchemuur kunt vastmaken. Wil je je nooit geremd voelen? Dan is een waterdichte vibrator voor jou een uitkomst.

Bekijk alle waterdichte vibrators

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee