Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Vreemdgaan

 
Welke vorm van vreemdgaan komt het meeste voor?

Wat valt er precies onder vreemdgaan?

Wat precies vreemdgaan is, is niet voor iedereen hetzelfde. De een trekt al veel eerder de streep dan de ander. Als je met iemand anders dan je eigen partner in een bed belandt en daar spannende seksuele avonturen beleeft, dan is bijna wel iedereen het er over eens dat dit onder de noemer ‘vreemdgaan’ valt. Zeker als je eigen partner niet op de hoogte is. Maar hoe verschillend denken we eigenlijk over vreemdgaan?

Lees meer…
Wie gaan er meer vreemd, mannen of vrouwen?

Gaan mannen of vrouwen nu meer vreemd?

Regelmatig werden er onderzoeken gedaan naar het feit of vrouwen of mannen meer vreemdgaan. Mannen hebben meestal de naam, maar is dat ook zo? De uitkomst van deze onderzoeken blijven natuurlijk altijd een beetje lastig om echt een stelling in te nemen. Want wie worden er ondervraagd en spreken de ondervraagden ook de waarheid? We kunnen ons zomaar voorstellen dat mensen misschien niet toe willen geven dat ze vreemdgaan.

Lees meer…
Swingers tijdens der Coronoperiode

Swingen tijdens Corona

Het staat buiten kijf dat er tijdens de vele lockdowns en coronamaatregelen die in 2020 overal ter wereld zijn opgedoken heel wat aandacht is besteed aan relaties. Talloze meningsuitingen, opiniepeilingen en onderzoeken verder, blijven verschillende groepen mensen toch in de kou staan. Hoewel de verschillende auteurs en vorsers vaak moeite doen om zowel rekening te houden met heteroseksuele als homoseksuele of biseksuele partners, is het veel moeilijker om studies te vinden rond hoe swingers zich gedragen tijdens deze coronaperiode…

Lees meer…
Welke vorm van vreemdgaan komt het meeste voor?

Dit is de meest voorkomende manier van vreemdgaan

Mensen die zelf nog nooit zijn vreemdgegaan, denken bij vreemdgaan voornamelijk aan hotelkamers voor een uurtje, zoenen met een ander in de kroeg of spannend chatten via social media of op zo’n speciale site voor vreemdgangers. En dat gebeurt ook, maar vreemdgaan komt niet alleen op die manier voor.

Lees meer…
Functie van vreemdgaan

Is vreemdgaan functioneel?

Is het wel zo normaal om monogaam te zijn? Of is het iets wat we onszelf hebben opgelegd en waar we eigenlijk helemaal niet aan kunnen voldoen omdat het tegen onze natuur indruist? Er wordt weleens gezegd dat de mens een van de weinige ‘diersoorten’ is die monogaam zijn, maar is dat eigenlijk wel zo? En wat zou eigenlijk het nut van vreemdgaan zijn?

Lees meer…
Herken de meestgebruikte smoesjes bij het vreemdgaan

De meest gebruikte smoesjes bij het vreemdgaan

Soms weet je het gewoon, dit is niet de waarheid maar het gaat hier om een smoesje om de waarheid te verdoezelen. Zeker mensen die vreemdgaan hebben er nog wel eens een houtje van om smoesjes op te hangen. Hoe kom je erachter of jouw partner de waarheid spreekt of dat hij of zij een smoesje gebruikt om de escapades buiten de deur geheim te houden? We laten je in ieder geval kennis maken met de meest gebruikte smoesjes. 

Lees meer…
Vreemdgaan, waarom gebeurd het

Waarom gaan mensen eigenlijk vreemd

Als je gelukkig bent in je relatie kan je je misschien bijna niet voorstellen dat je partner ontrouw is. Laat staan dat je jezelf seksueel aangetrokken voelt tot een ander en een misstap begaat. Toch heeft iedere liefdesrelatie zijn ups-and-downs en de downs gaan regelmatig gepaard met overspel. Mensen gaan vreemd om diverse redenen, bijvoorbeeld omdat ze ongelukkig zijn in hun relatie, of omdat ze behoefte hebben aan spanning of nieuwe seksuele ervaringen. 

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën