Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Relatie

 
welke sexy kleding voor welke gelegenheid

Waar op te letten bij het uitzoeken van lingerie?

Waar op te letten bij het uitzoeken van lingerie? Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen een kleur kiezen. Het gaat ook over de vorm, het materiaal en welk gevoel de lingerie je geeft. Er zijn verschillende kledingstukken die onder het woord lingerie vallen, bijvoorbeeld beha, slipje, string, corset, panty en pantykousen met eventueel jarretels. In het onderstaande blog zullen we je hier meer over vertellen, zodat jij goed voorbereid op zoektocht kan gaat. 

Lees meer…

Hoe kies je het juiste koppel seksspeeltje?

Je denkt eraan om samen met je partner een spannend koppel seksspeeltje in de slaapkamer te halen voor wat bedfun. Maar vraagt je af “hoe kies ik nou een geschikt speeltje die bij ons past?”. Er is namelijk zoveel keus. Denk aan dildo’s, vibrators, handboeien, buttplugs en natuurlijk nog veel meer. Maak je geen zorgen, na het lezen van dit blog heb je de juiste toy gevonden om je seksleven samen een boost te geven! 

Lees meer…

Bedpret met Lollypopman

Onze nieuwe interviewer is de 44 jarige Lollypopman, een Service Engineer Blusmiddelen. Echter is zijn spannende seksleven nog lang niet uitgeblust! Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Lees meer…
Welke vorm van vreemdgaan komt het meeste voor?

Wat valt er precies onder vreemdgaan?

Wat precies vreemdgaan is, is niet voor iedereen hetzelfde. De een trekt al veel eerder de streep dan de ander. Als je met iemand anders dan je eigen partner in een bed belandt en daar spannende seksuele avonturen beleeft, dan is bijna wel iedereen het er over eens dat dit onder de noemer ‘vreemdgaan’ valt. Zeker als je eigen partner niet op de hoogte is. Maar hoe verschillend denken we eigenlijk over vreemdgaan?

Lees meer…
Neem een kijkje in het seksleven van Lucy

Bedpret met Lucy

Het is alweer een tijdje geleden, maar dit keer hebben we het genoegen Lucy te mogen interviewen. Lucy is 26 jaar en is systeem therapeut. Ze sluit zich overdag op om te werken in een gesloten inrichting met (probleem) jongeren. Als ze daarvan bevrijd is gaan de remmen ook echt helemaal los en is bijna niks haar te gek. Nieuwsgierig geworden? Begin dan gauw met lezen.

Lees meer…
Welke standjes kom je het meeste op klaar

Welke standjes kom je het beste op klaar

Er zijn een aantal standjes die ervoor zorgen dat de kans op een spetterend orgasme groot is tijdens de seks. En daar zijn we niet vies van toch? Het is sowieso saai om iedere keer weer hetzelfde standje te doen. Kies daarom af en toe eens een ander standje. Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn er standjes de stimulatie extra benadrukken waardoor je vrijwel zeker klaarkomt tijdens de seks. Misschien ken je er al een aantal, maar staan er voor jou nieuwe standjes bij? Probeer ze dan zeker een keer uit.

Lees meer…
Hoeveel mannen mogen klaarkomen in de mond

Klaarkomen in de mond? Van hoeveel procent mag het?

Klaarkomen in de mond, dat is voor sommigen toch echt een issue. Anderen hebben er juist weer helemaal geen problemen met klaarkomen in de mond en slikken het ook gewoon door. Dit is per persoon verschillend, het kan komen de de textuur en smaak. Benieuwd hoe sperma nou eigenlijk smaakt in de mond? En ben je misschien ook wel benieuwd hoe je technieken kan gebruiken om minder snel klaar te komen in de mond? Lees dan razend vlug verder en ontdek alles van klaarkomen in de mond van je partner.

Lees meer…
Stelletjes met sex frustraties

7 Seksuele frustraties die iedereen kent

Seksuele frustraties, dat is iets waar we niet vrolijk van worden. Daarbij is het ook nog een soort van taboe, iets waar je niet makkelijk over spreekt met anderen. Dat is jammer, want misschien is die seksuele frustratie die jij hebt wel een veelvoorkomend probleem en heeft een ander daar ook regelmatig mee te maken. Misschien had die persoon wel een hele simpele oplossing waarmee hij of zij de frustratie kon wegnemen.  Daarom is het tijd dat we het taboe van seksuele frustratie doorbreken. Door er open over te zijn, kunnen ook oplossingen makkelijker aangedragen worden.

Lees meer…
Top 10 meest voorkomende taboes op seksgebied

De 10 grootste sekstaboes die er zijn

Ook al denken we soms dat we in een vrijgevochten land wonen, er zijn nog steeds veel taboes op allerlei vlakken. Wat betreft de liefde, seks en andere punten zijn er in de loop der jaren ook al veel taboes doorbroken. Denk maar aan de homoseksualiteit, emancipatie van de vrouw, genderneutraliteit, maar we zijn er nog lang niet. Zeker op gebied van seks hebben we allemaal nog met taboes te maken. Dingen waarvan jij denkt dat andere mensen je hierom veroordelen of dit belachelijk vinden. Ook jij vraagt je misschien weleens af of iets wel of niet kan?

Lees meer…
Bedpret met Asja

Bedpret met Asja

Deze week hebben we het genoegen een kijkje te mogen nemen in de bedpret van Asja. Niet letterlijk natuurlijk, maar deze dame van 33 jaar geeft een mooi beeld hoe de liefde tussen twee dames bedreven wordt. Overdag is Asja nogal verzorgend als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, tussen de lakens gaat het er wat wilder aan toe kunnen we wel stellen…

Lees meer…
Seks na de bevalling - tips

Seks na de bevalling. Wat moet je weten?

De eerste keer seks na de bevalling. Sommigen kunnen niet wachten, anderen zien er als een berg tegenop. De eerste keer seks na de bevalling kan ook best spannend zijn, misschien ben je bang dat het pijn doet? De volgende tips en uitleg kunnen seks na de bevalling weer aantrekkelijk maken en veel van je angsten wegnemen.

Lees meer…
Bestaan blauwe ballen echt?

‘Blue balls’: feit of excuus?

We kennen allemaal de verhalen van mannen die klagen dat ze te weinig seks hebben. Soms omdat ze vrijgezel zijn of omdat hun partner minder vaak behoefte heeft aan een potje seks dan zij. Ze hebben er echt wel begrip voor als de vrouw eens een keer beleefd haar beurt voorbij laat gaan, maar geven wel aan dat ze hier wel fysieke klachten van krijgen. Ze krijgen dan last van de zogenaamde ‘blue balls’. Dan worden we toch nieuwsgierig. Bestaan die blauwe ballen nu echt of is het gewoon een excuus om toch meer seks te hebben?

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën