Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Bondage

 
op een rijtje - vergelijk & koop!

De beste en goedkoopste handboeien op een rijtje – vergelijk & koop!

De beste en goedkoopste handboeien op een rijtje. Klinkt enorm sexy toch? Vergelijk de beste handboeien voor seks en maak je spannende BDSM sextoy set compleet! Haal je erotiek politie kostuum maar uit de kast. Of je nou metalen, siliconen of rode plunche handboeien zoekt. Hier staan de beste en goedkoopste handboeien op een rijtje!

Lees meer…

BDSM – De 13 grootste feiten en fabels

Mede door de ‘Vijftig Tinten Grijs’ hype is de belangstelling voor BDSM toegenomen.  Maar er zijn ook nog genoeg mensen die niet precies weten wat deze afkorting inhoudt en wat er wel kan en wat niet. Vandaar de hoofdvraag “wat is BDSM?”. De letters van BDSM staan in ieder geval voor Bondage & Discipline (BD), Dominantie & Submissie (SM) en Sadisme en Masochisme (SM). Ieder onderdeel kent zijn eigen kenmerken, maar er zijn ook overlappingen. We zetten de feiten en de fabels voor je op een rij. Zo kom jij meer te weten over kinky pret in de slaapkamer.

Lees meer…
Verschil bdsm en bondage

Het verschil tussen BDSM en bondage uitgelegd

SM, Bondage, BDSM, er komen nogal wat termen voorbij op het seksuele vlak waarvan je misschien niet precies weet wat het inhoudt. Vaak wordt het ook allemaal op één hoop gegooid en door elkaar gehaald. Maar er zijn wel duidelijk verschillen én overeenkomsten. Wat precies de verschillen en de overeenkomsten zijn leggen we hieronder uit.

Lees meer…
BDSM uitgelegd

Dom of sub, wat ben jij?

Een D/s relatie, een Dom en een sub, wat houdt het allemaal in? Bij BDSM is er meestal een bepaalde rolverdeling, een spel waarbij de een dominant is over de ander. Als je dus een D/s relatie met elkaar hebt, is de een de Dom(dominant) en de ander de sub(submissive, de onderdanige). In deze D/s relatie is het ook de bedoeling dat men het gevoel heeft dat elkaars wensen worden vervuld en gerespecteerd, net zoals bij alle andere relaties.

Lees meer…
Kinky-seks-ideeen

Kinky taboe? Geef je seksleven een boost!

De meeste mensen weten wat ze aanmoeten met zogeheten vanilleseks – je weet wel, lief, zacht, zonder grote verrassingen. De waarheid is in theorie, dat tenminste enkele van je vrienden, waarschijnlijk verder gaan dan alleen basic seks. Meerdere onderzoeken wijzen dan ook uit dat maar liefst 45% geïnteresseerd is in kinky seks, ondanks dat zij het zelf nooit geprobeerd hebben.

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën