Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Zwarte buttplug set kopen - banner - man - vrouw - prostaat

Zwarte buttplug set kopen? Bekijk de lekkerste zwarte buttplugs!

Geschreven door   22 september 2022
22 september 2022     reageer op artikel Reageer

Zwarte buttplug set kopen? De lekkerste buttplugs herken je aan de smalle top en een bredere voet. Is deze zwarte buttplug voor anaal gebruik? Let dan op de voet, deze moet ten alle tijden niet naar binnen kunnen schieten. Ook is het handig om een anaal glijmiddel te gebruiken. Hier is een speciaal glijmiddel voor gemaakt. Het moet namelijk dikker zijn dan normaal glijmiddel omdat de anus geen vocht aanmaakt. Een vagina bijvoorbeeld wel. Daarom is dit nodig bij het gebruik van bijvoorbeeld een zwarte buttplug!

Een zwarte buttplug set kopen? Hier let je op

Het kopen van een zwarte buttplug set kan soms een zoektocht zijn. Begin daarom met de eerst met de vraag: wil je een grote of kleine buttplug? De kleine buttplug is aan te raden als het de eerste keer is dat je een buttplug gebruikt. Dit kan je rustig opbouwen in het proces. Maar let op een plug met een spits puntje. Die kan je gemakkelijker inbrengen. Bij de eerste keer raden we daarom ook een setje aan van diverse buttplugs om rustig op te bouwen.

Let hier op bij de aankoop

  • Spits puntje
  • Brede voet
  • Met of zonder ribbels
  • Plug met of zonder prostaat stimulatie

Ook is het enorm belangrijk dat je bij het anaal gebruik van een zwarte buttplug altijd anaal glijmiddel gebruikt. Dit is een dikkere soort glijmiddel dan je misschien gewend bent. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat het niet te droog word. Dit kan nogal snel gebeuren bij anale seks of penetratie, omdat de anus van nature geen vocht aanmaakt. In vergelijking met een penis of vagina bijvoorbeeld.

Zwarte buttplug set zwart kopen

De brede voet/stam van de zwarte anaalplug

De brede voet of stam van de zwarte buttplug sets zijn er niet zomaar. Zo is het namelijk bedoeld om ervoor te zorgen dat de buttplug niet te ver in de anus kan glijden. Tevens is het in sommige gevallen, ook nog toepasbaar als strap-on plug. Erg handig om zo bijvoorbeeld af te wissel tijdens de seks.

Let op! Deel nooit dildo’s of andere sekstoys met anderen om geslachtsziektes te voorkomen

De zwarte buttplug set met staart

De zwarte buttplug met staart kan je gebruiken voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld puppyplay of andere soortgelijke rolspellen. Je kan een volledig kostuum samenstellen door bijvoorbeeld een bijpassend masker bij de buttplug set te bestellen.

Een buttplugset zwart voor p-spot stimulatie

Ook kan je als man ervoor kiezen op de p-spot (ook wel prostaat genoemd) te stimuleren. Hier kan je als man ook een enorme climax mee bereiken. Enorm spannend toch? Zo zijn er diverse zwarte sets om tot een hoogtepunt te komen, maar ook op een stijlvolle manier met een mooi zwart design buttplug.

Prostaat stimulatie man - zwarte buttplugset kopen?

Ooit af gevraagd waar de prostaat zich ongeveer bevindt bij een man? Nou ten hoogte van ongeveer 5 centimeter. Aan de buikzijde van een man. Bekijk eens de bovenstaande afbeelding voor je beeldvorming. Zoals je ziet is de prostaat het oranje gedeelte op de foto. Bij de inbreng van een zwarte buttplug voor stimulatie van de prostaat heb je een zeer grote kans dat je de prostaat hierbij bereikt.

Veilig online een zwarte buttplugset kopen

De beste kwaliteit zwarte buttplug sets vind je bij Bedfun. Je kan online altijd veilig en anoniem betalen zonder problemen. Ook voor andere anaal sekstoys kan je een kijkje nemen in het assortiment. Met meer dan 8000 artikelen kan het team van Bedfun je altijd helpen met het juiste product te vinden. De bankafschrijving en verpakking is anoniem, dus maak je niet druk als je (sexy?) buurman of vrouw hem moet aannemen…

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anaalplug buttplug buttplug set set zwart zwartanaal

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant