Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Seksspeeltjes tijdens een uitje met je partner

Zo’n spannend uitje heb je nog nooit gehad: 5 opwindende voorbeelden

Geschreven door   28 oktober 2020
28 oktober 2020     reageer op artikel Reageer

Kan de seksuele relatie met je partner wel een boost gebruiken? Vliegen de vonken er in de slaapkamer niet meer van af? Maak je geen zorgen, dat overkomt iedereen weleens. Gedurende de looptijd van een relatie verandert er namelijk nog wel het een en ander. Van het spannende eerste afspraakje verandert je partner met de jaren in de veilige partner die je door dik en dun steunt. Maar die je misschien niet meer alle hoeken van de kamer laat zien…

Nieuwe spanningsvelden creëren

We streven in een relatie vaak naar een veilige en hechte band en dat is ook prima. Maar juist als je jezelf zo op je gemak voelt bij je partner, kunnen er ook andere dingen op de loer gaan liggen. De groeiende emotionele intimiteit kan bijvoorbeeld een verminderd seksueel verlangen teweegbrengen waardoor de passie lijkt te verdwijnen. Het lijkt zo te zijn dat hoe meer jullie een eenheid worden, hoe kleiner het seksuele spanningsveld tussen jullie wordt. Misschien is dat ook zo, maar dat hoeft niet te betekenen dat de seksuele relatie hieronder moet lijden. In dat geval moet je gewoon nieuwe spanningsvelden creëren.

Intensiteit voelen

Samensmelten met je partner is misschien veilig, maar het is belangrijk dat je ook een eigen individu blijft. Juist die twee losse individuen hebben behoefte aan het bruggen slaan naar de ander en daarna de verbinding weer intens te voelen. Dat brengt een bepaalde opwinding teweeg. We geven in dit artikel vijf tips waarmee je in een uitstekende relatie ook de seksuele spanning tussen jullie weer naar een hoogtepunt kunt brengen…

Don’t let go the excitement, it makes your heart beat

Extra stimulatie

Natuurlijk is je partner bij thuiskomst verrassen met sexy lingerie al een stap in de goede richting en er zijn ook genoeg seksspeeltjes die voor hete slaapkamer avonturen kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de vele speciale attributen die het voorspel nog opwindender kunnen maken.  Er zijn genoeg sextoys die bepaalde delen van je lichaam nog eens extra kunnen stimuleren. Of bij je partner. Kijk naar elkaar terwijl je deze sextoys uitprobeert, ook dat brengt weer een extra spanningsveld teweeg.

Stap uit je comfortzone

Het is een feit dat als je spanningsvelden wilt creëren, je soms uit je comfortzone moet stappen. Wat hierbij ontzettend kan helpen, is om ook eens uit die vertrouwde omgeving te stappen. Die seks in de slaapkamer, dat ken je na al die jaren wel. Maar misschien ben je vergeten hoe groot dat spanningsveld was toen jullie nog geen eigen plekje hadden.

Wees weer creatief

 Tijdens die eerste periode van jullie relatie was je creatief met plekjes vinden waar jullie intiem met elkaar konden zijn. Je maakte misschien zelfs uitstapjes naar stille en spannende plekjes, terwijl jullie eigenlijk verlangden naar een plekje waar je ongestoord je gang kon gaan. Tegenwoordig is het omgedraaid. Die plek waar jullie je veilig voelen die heb je al en de uitstapjes zorgen nu juist voor wat extra ontspanning in je leven. Maar waarom zou je die uitstapjes niet weer net zo bijzonder maken als toen? Natuurlijk hoeft niet ieder uitstapjes op seks gericht te zijn, maar het kan zeker geen kwaad als dit soort uitstapjes er af en toe wel tussen zitten. Sommige uitstapjes kosten geld, maar er zijn er ook die helemaal gratis zijn en toch veel seksplezier beloven. 

We geven van beide een aantal voorbeelden, waarschijnlijke met hete resultaten:

  1. Een ei hoort erbij

Ga uit eten met je partner, maar bereid je goed voor. Geef je partner vibrerende eitjes cadeau en zorg dat de accu volledig opgeladen is. Een goede sextoy met accu werkt vaak zeker wel 1,5 uur en blijft vaak wel 90 dagen stand-by. Laat de vrouw de vibrerende eitjes inbrengen en de partner neemt de afstandsbediening. Vanaf dat moment leg je dus het opwekken van de opwinding in de handen van de partner. Een tip: zet de eitjes niet al thuis op vibreren, anders is de kans groot dat je deur niet eens uitkomt.

  1. Opwindend dansen

Ook mannen kunnen op afstand door hun partner gestimuleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een vibrerende cockring met afstandsbediening. Ga samen een drankje je doen in de discotheek. Terwijl je partner op de dansvloer staat, omringd door andere dansende mensen, herinneren de trillingen hem aan het feit dat jij ergens rondloopt. De vraag is of jullie de slaapkamer nog halen of dat je onderweg naar huis al een plekje zoekt.

Sexspeeltje met app
Seksspeeltje met app
  1. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Wie is er het geilste van het land?

Ga samen winkelen. Zo’n middagje shoppen is niet bij iedereen geliefd, maar wel als je er een spannend uitje van maakt. Zoek wat kledingstukken uit en neem ze mee naar de paskamer, terwijl je partner in de winkel blijft. Stuur vanuit de paskamer wat pikante foto’s en vraag uiteindelijk of je partner je even komt helpen met kiezen. Zorg wel dat de paskamer die je kiest nog enige privacy biedt als jullie samen de passpiegel laten beslaan. Ga ook niet tijdens de uitverkoop, dan is het meestal erg druk.

Shopping is better than sex. Sex is better than shopping. Do both.

  1. Back to nature

Buiten seks hebben, is gegarandeerd extra opwinding. Ga op een zomerse dag naar de kust en maak een wandeling in de duinen. De kans is groot dat je hier plekjes tegenkomt die zich uitstekend lenen voor een geile vrijpartij. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het bos of de heide. Zorg dat je iets bij je hebt waar jullie eventueel op kunnen liggen. Ook al heb je nog zo’n beschut plekje… Het idee dat je het buiten doet en de toch de kans loopt dat iemand jullie zou kunnen zien, brengt een behoorlijk spanningsveld teweeg.

  1. Kijken, kijken, maar niet kopen

De parenclub lijkt je misschien niets als je een vaste en veilige relatie hebt. Maar wist je dat je daar ook gewoon alleen seks met je eigen partner kunt hebben, zonder dat hier anderen bij betrokken worden? Soms windt het stellen enorm op om naar andere seksende mensen te kijken om daarna zelf seks met hun eigen partner te hebben. Dat kan dus bij de parenclub. Vind je het een opwindende gedacht om seks te hebben met je partner terwijl anderen je kunnen zien? Ook dat is een optie. Je bent in de parenclub nooit verplicht om anderen aan jullie seksavontuur te laten deelnemen.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags opwinden partner relatie seksuele sex sextoy spanning

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant