Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Zo geef jij je partner de lekkerste erotische massage aller tijden!

Zo geef jij je partner de lekkerste erotische massage aller tijden!

Geschreven door   6 januari 2023
6 januari 2023     reageer op artikel Reageer

Je partner een erotische massage geven is een prachtige manier om hem of haar liefde en waardering te tonen. Het kan een geweldige manier zijn om niet alleen intimiteit op te bouwen, maar ook om te ontspannen en te genieten. Een erotische massage is meer dan alleen fysieke aanraking; het gaat om een verbinding met je partner op een dieper niveau. Hoewel er veel verschillende technieken en benaderingen zijn die je kunt gebruiken bij het geven van een erotische massage, volgen hier enkele tips over hoe je je partner de lekkerste erotische massage aller tijden kunt geven.

Zorg voor een goede voorbereiding

Ten eerste is het belangrijk om een sfeer te creëren die comfortabel en uitnodigend is. Zorg ervoor dat de kamer warm genoeg is, zwoele verlichting en vrij van afleiding. Zet ontspannende muziek op die de sfeer helpt bepalen. Misschien wilt u ook geurkaarsen of wierook gebruiken voor extra sfeer.

Bereid je partner voor

Voordat je met de massage begint, moet je ervoor zorgen dat je partner ontspannen en comfortabel is. Laat ze op hun buik gaan liggen op een vlakke ondergrond zoals een bed of bank, eventueel met kussens als ondersteuning. Je kunt beginnen met zachtjes over de rug te wrijven om hem in een ontspannen toestand te brengen voordat je verder gaat met de massage zelf. Zorg ervoor dat ze weten dat het niet alleen om lichamelijk genot gaat; het gaat er ook om elkaar emotioneel en mentaal te verkennen. Als een van jullie zich op enig moment tijdens de massage ongemakkelijk voelt, stop dan onmiddellijk en praat het uit voordat je verder gaat.

De juiste omgeving

De omgeving die je kiest voor je massage speelt een belangrijke rol bij het creëren van de perfecte sfeer voor ontspanning en genot. Kies een ruimte met comfortabele verlichting, rustgevende muziek en aangename geuren zoals kaarsen of wierook. Zorg ervoor dat de ruimte privé is, zodat u niet gestoord wordt. Dim indien mogelijk de lichten of gebruik kaarsen of lampen om een warme sfeer te creëren. Overweeg een olieverdamper met ontspannende essentiële oliën zoals lavendel of kamille, omdat die de stemming nog verder kunnen bevorderen.

Gebruik hoogwaardige massageolie

Het gebruik van hoogwaardige massageolie is essentieel voor een aangename erotische massage-ervaring. Massageolie helpt de huid te smeren zodat je handen soepel over het lichaam glijden zonder wrijving of irritatie te veroorzaken. Zoek naar een olie die voedende ingrediënten bevat zoals:

  • jojoba-olie
  • kokosolie
  • zoete amandelolie
  • avocado-olie
  • druivenpitolie
  • vitamine E-olie

Deze ingrediënten houden de huid gehydrateerd en leveren ook tijdens de massage nuttige voedingsstoffen.

Begin met een massage van het hele lichaam

Zodra je de ruimte hebt voorbereid, is het tijd om te beginnen met de massage zelf. Begin met langzame en zachte bewegingen met je handen of lichaamsdelen zoals je ellebogen of voeten als die beschikbaar zijn. Gebruik lotion of olie zodat de huid gemakkelijk tegen de huid kan glijden zonder ongemak of irritatie te veroorzaken. Begin aan de achterkant van hun nek of schouders en werk naar beneden naar hun onderrug en benen in lange, ononderbroken strijkbewegingen. Besteed speciale aandacht aan gebieden waar spanning kan zijn, zoals rond de schouderbladen of de onderrug, en kneed zo nodig knopen weg om maximale ontspanning te bereiken. Voel je vrij om kusjes, knabbels en strelingen toe te voegen terwijl je bezig bent, maar denk eraan dit deel niet te overhaasten – neem je tijd zodat ze er echt van kunnen genieten!

Begin met het masseren van het hele lichaam van top tot teen met lange strijkbewegingen, waarbij beide handen eendrachtig samenwerken – dit bevordert de ontspanning van het hele lichaam, voordat u zich tijdens de latere fasen van de massagesessie concentreert op de gebieden met een verhoogde gevoeligheid. Zorg ervoor dat u voldoende druk uitoefent op de verschillende spiergroepen van het lichaam – te veel druk kan ongemak veroorzaken, terwijl te weinig druk misschien helemaal geen aangename sensaties oplevert! Tijdens deze fase van de massage kun je je eerder richten op het verzorgen dan op het stimuleren van het lichaam – dit helpt hen psychologisch voor te bereiden op wat daarna komt!

Gebruik verschillende bewegingen en technieken

Als je dichter bij de meer gevoelige gebieden komt, zoals borsten of genitaliën, probeer dan verschillende strelingen en technieken te gebruiken om het interessant te houden! Experimenteren met zachte aanrakingen met alleen de vingertoppen of het verkennen van verschillende ritmes met beide handen tegelijk, zorgt voor voldoende afwisseling tijdens je sessie! Vergeet ook de erogene zones niet – gebieden zoals de binnenkant van de dijen of achter de oren worden vaak over het hoofd gezien, maar het kunnen ongelooflijk gevoelige plekken zijn als je ze goed stimuleert! Probeer voor een extra effect essentiële oliën in je routine te verwerken – bepaalde geuren staan erom bekend dat ze gevoelens van opwinding opwekken, wat voor beide partners een nog aangenamere ervaring kan opleveren!

Zo geef jij je partner de lekkerste erotische massage aller tijden!

Focus op hun plezier boven dat van jezelf

Bij het geven van een erotische massage is het belangrijk om te onthouden dat je je niet alleen moet richten op het plezier van jezelf, maar meer op het plezier van je partner! Zorg ervoor dat hij of zij geniet voordat je jezelf stimuleert – het gaat tenslotte om wederzijdse bevrediging tussen twee mensen die veel om elkaar geven! Let op subtiele signalen zoals ademhalingspatronen of geluiden die duiden op genot, zodat je weet waar zij precies meer aandacht aan willen besteden tijdens die momenten!

Eindig sterk met wederzijds genot

Als beide partners hun maximale opwinding hebben bereikt, maak het dan af met wederzijdse stimulatie! Dit kan gaan van het strelen van elkaars lichaam terwijl je elkaar hartstochtelijk in de ogen kijkt tot echte geslachtsgemeenschap, afhankelijk van hoe ver eenieder wil gaan! Wat voor activiteit er in dit stadium ook plaatsvindt, zorg ervoor dat je mindful blijft – blijf op elk moment aanwezig en maak mentale aantekeningen over hoe iedereen reageert, zodat toekomstige sessies nog soepeler verlopen dan ooit tevoren!

Conclusie

Iemand een erotische massage geven kan een van de grootste geneugten van het leven zijn als je het goed doet; tijd nemen uit de dagelijkse routine om elkaar zowel fysiek als emotioneel te koesteren kan relaties exponentieel versterken als je het consequent genoeg doet – plus het voelt ook geweldig wat het nog beter maakt! Hopelijk hebben deze tips waardevol inzicht gegeven in hoe je het beste iemand anders (of jezelf!) de lekkerste erotische massages kunt geven die je je maar kunt voorstellen – veel plezier bij het verkennen!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags Lekkerste erotische massage

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant