Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Zelf bevrediging als vrouw – Waarom en hoe begin je?

Geschreven door   7 november 2022
7 november 2022     reageer op artikel Reageer

Zelf bevrediging als vrouw. Waarom doen vrouwen zichzelf eigenlijk bevredigen? Het is heel erg normaal om te doen. Nog nooit aan zelfbevrediging gedaan, of afgevraagd wat nou de beste manier is om te beginnen met jezelf te ontdekken? Lees dan snel verder. Je hoeft jezelf namelijk zeker niet te kort te doen, pluk de dag en koop een vibrator!

Zelf bevrediging als vrouw

Sind de geschiedenis van de mens doet men aan “zelfbevrediging”. Zelf bevrediging als vrouw is daarom heel normaal. Zo werden er vroeger een stenen en houten fallus gebruikt voor het genot. Gelukkig is de techniek ver vooruit gegaan op get gebied van seks en zelfseks. Je hebt tegenwoordig de mooiste apparatuur om tot een climax te komen.

Wat is er allemaal op de markt voor zelf bevrediging als vrouw?

Er is tegenwoordig echt ontzettend veel mogelijk op het gebied van seks. Maar hoe ga je hieraan beginnen? Nou bij jezelf dus. Je kan het beste zelf ontdekken wat bij je past, daarop aansluitend kan je de eerste toys kopen om het experiment te beginnen. Leuke producten om mee te beginnen zijn:

De box is een leuke manier om diverse toys te proberen. Een clitoris vibrator is ook een simpel maar fijne toy om mee te experimenteren. Mocht je met je vriend willen experimenteren is een vibrerende cockring enorm leuk. Glijmiddel is enorm populair, ook is glijmiddel erg fijn te gebruiken voor zelfbevrediging.

Waar begin je mee met zelfbevrediging als vrouw?

Als aller eerst begin je met het ontdekken van jezelf. Zelfbevrediging als vrouw is langzaam met je vingers experimenteren op, rond en in de vagina. De gevoeligheid van de clitoris is bij iedere vrouw anders. Daarom is het goed om je clitoris rustig te verkennen. Ben je niet direct vochtig? Dan kan je rustig met je vinger vanuit de clitoris naar beneden en naar binnen laten gaan. Dat herhaal je een paar keer tot de clitoris vochtig is. Dat bevordert het plezier. Mocht je niet snel vochtig worden kan je altijd een beetje glijmiddel gebruiken.

Let op! Glijmiddel is een toevoeging van je seksleven. Maar natuurlijk aangemaakt vocht is altijd beter voor je vagina.

Zelf bevrediging als vrouw
Meer bullet vibrators bekijken? Klik op de afbeelding!

Je eerste clitoris bullet vibrator voor zelfbevrediging als vrouw

De clitoris bullet vibrator als vrouw is een enorm spannende vertrouwde en makkelijke eerste toy. Het is een kleine schattige vibrator, makkelijk mee te nemen en ook nog eens een super goed middel om je lichaam en clitoris mee te verkennen. Dit kan je allemaal stimuleren met een bullet vibrator.

  • De vagina ingang
  • De tepel
  • Clitoris
  • Anus
  • Nek

Nek is misschien een opvallende tussen dit lijstje. Maar de vibraties kunnen een stress verlichtende werking veroorzaken. Ook vaste spieren kunnen losser gaat zitten. Maar naast de nek kan je ook de vaginawand een overheerlijk pleziertje geven.

Zelf bevrediging als vrouw – een stapje verder

Een stapje verder in het “bevredigingsproces” is voor een dubbele stimulatie te zorgen. Je kan dan ervoor kiezen om een rabbit vibrator te gebruiken. Deze worden ook wel tarzan vibrators genoemd. Dit is een stimulatie voor binnenin de vagina die kan je g-spot stimuleert (binnen in je vagina). Maar ook je clitoris, tegelijkertijd dus!

Zelf bevrediging als vrouw met een dildo

Voor zelf bevrediging als vrouw zijnde blijft de “normale dildo” ook tot op heden een enorm populaire toy. Dit is echter zonder trillingen of mooie zuigfuncties. Het is een (vaak) realistische kunstpenis. Echter kan je hiermee prima jezelf een enorm leuk pleziertje geven. Je hebt realistische dildo’s met balzak, waardoor je zelf de stoten kan opvoeren en de balzak tegen je aan kan voelen. Dit kan enorm plezierig zijn tijdens een zelf love experiment.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags seks Zelf bevrediging vrouw

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant