Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Welke standjes kom je het meeste op klaar

Welke standjes kom je het beste op klaar

Geschreven door   19 september 2021
19 september 2021     reageer op artikel Reageer

Er zijn een aantal standjes die ervoor zorgen dat de kans op een spetterend orgasme groot is tijdens de seks. En daar zijn we niet vies van toch? Het is sowieso saai om iedere keer weer hetzelfde standje te doen. Kies daarom af en toe eens een ander standje. Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn er standjes de stimulatie extra benadrukken waardoor je vrijwel zeker klaarkomt tijdens de seks. Misschien ken je er al een aantal, maar staan er voor jou nieuwe standjes bij? Probeer ze dan zeker een keer uit.

MY FAVORITE SEX POSITION

IS BEING LOVED

AND TREATED LIKE PRIORITY

Ideale standjes voor vrouwen:

1. Het missionaris standje

Waarschijnlijk denken vrouwen nu bij zichzelf: ‘Dat standje kennen we nu inmiddels wel’. En toch willen we hem nog even benoemen. Behalve dat tijdens dit standje de clitoris vaak goed gestimuleerd wordt, zijn er ook nog wat variaties mogelijk die het nog lekkerder maken. Trek bijvoorbeeld de knieën eens op en laat ze enigszins zijwaarts richting het bed zakken. Hiermee kun je het standje nog intenser maken en waarschijnlijk ook het orgasme. Of laat je benen over de rand van het bed hangen en je legt wat kussen onder je billen. Je creëert hiermee een ideale hoek voor de G-spot stimulatie en doordat je voeten op de grond staan, kun je ook nog enigszins bijsturen.

2. Legs up!

Bij een vrouw die op haar rug ligt, zijn de vagina spieren strakker aangespannen. Voor de man maakt dit het makkelijker om met de penis de G-spot te bereiken. Als je iets anders wilt dan het missionaris standje, gooi dan eens de benen over je schouders van de man.

3. Lepeltje-lepeltje

Vrouwen worden sowieso meestal wel enthousiast van de term ‘lepeltje-lepeltje. Maar het is ook een ideale uitgangspositie voor de seks. Vrouwen vinden deze manier van penetreren erg prettig en het is zeker ook een goede positie om de G-spot te stimuleren. Natuurlijk zijn er dan ook nog vier handen over die aan de voorkant de clitoris onder handen kunnen nemen of je gebruikt hier zo’n spannend seksspeeltje voor.

4. Cowgirl

Ideaal voor de vrouw die graag de controle houdt. De vrouw gaat hierbij bovenop de man zitten en gaat hem letterlijk berijden. Dit kan terwijl de man op zijn rug op bed ligt, maar de man kan ook op een stoel gaan zitten. De vrouw kan met haar onderlichaam de juiste bewegingen maken waardoor ze zelf de druk op de clitoris kan bepalen. Natuurlijk mag de man meebewegen, de rit wordt zo alleen maar intenser en heviger. Wil je eens wat anders, ga dan eens andersom op jouw ‘hengst’ zitten. Hij heeft een mooi uitzicht op je bilpartij en jij hebt de touwtjes in handen.

5. Scharen

De vrouw ligt op haar rug met één gestrekt been en het andere been opgetrokken. De man knielt tussen de dijen om te penetreren. Net zoals bij een schaar zijn de vier benen gekruist. Hoe hoger het ene been opgetrokken is, hoe dieper de penetratie is.

I PROMISE TO BE ALWAYS BY YOUR SIDE

OR UNDER YOU

OR ON TOP

Ideale standjes voor mannen:

1. Het missionaris standje

Ook voor de mannen is er niets mis met dit standje. Zeker omdat ze hierbij de controle hebben en zelf het tempo kunnen bepalen. Als de vrouw de benen over de schouders van de man legt, kan hij nog dieper en daar zeg je als man geen nee tegen.

2. Doggy style

Op zijn hondjes is ook enorm populair bij de mannen. Misschien door het dierlijke en dominante aspect. De man heeft een heerlijk uitzicht op de bilpartij en kan diep en hard stoten. Sommige vrouwen vinden het lekker om op de billen geslagen te worden tijdens dit standje en dit heeft zeker ook voor veel mannen een stimulerende werking. Je kunt bij dit standje eventueel een sextoy gebruiken om de clitoris van de vrouw extra te stimuleren. Een andere optie is dat de vrouw met haar bovenlichaam op het bed ligt (gezicht naar beneden)  en alleen de heupen omhoog heeft en dat zij zichzelf bevredigt terwijl jij met haar bezig bent. Ook die wetenschap kan voor extra opwinding zorgen.

3. Opdrukken

De vrouw ligt op de rug met de benen omhoog, de enkels zijn in de buurt van de schouders. De man kan de benen daar eventueel houden door zijn handen naast haar bovenlichaam te plaatsen en zo haar benen tegen te houden. De man ligt dan in een soort van opdrukpositie en kan tegelijkertijd de vrouw penetreren. Deze houding van de vrouw is een houding waarbij ze zich volledig bloot geeft en aanbiedt en veel mannen kunnen dit wel waarderen.

4. Voor mannen met een grote penis

Mannen met een grote penis kunnen nog wel eens commentaar van de vrouw krijgen als ze te diep willen stoten. Dit kan namelijk bij sommige vrouwen pijn doen. Daarom zijn standjes waarbij de vrouw bovenop zit een goede keuze voor de man met een flinke jongen. Je kunt bijvoorbeeld voor de ‘passenger seat’ gaan. Een ideaal standje wat je bijna overal kunt doen, zelfs in de auto. Doordat de vrouw bovenop zit, kan ze zelf bepalen hoe diep ze je toelaat en kan de man met zijn handen ongestoord zijn gang gaan. Bij passenger seat zit de vrouw met haar rug naar de man op zijn schoot. Zit ze met haar gezicht naar het gezicht van de man, dan lijkt het op een lapdance. Het voordeel hiervan is dat jullie gelijk kunnen zoenen. Het cowgirl standje is ook een optie.

5. Voor mannen met een kleine penis

Mannen die minder groot geschapen zijn of zelfs een mini-penis hebben, vinden de versie van het klassieke missionaris standje met de benen op de schouders erg prettig. Maar ook de doggy-style, de vrouw bovenop of lepeltje-lepeltje. Eigenlijk de standjes waarbij je het diepst kunt penetreren hebben dan meestal de voorkeur.

Aanrader

69… SOME CALL IT NASTY

I CALL IT A ROMANTIC DINNER FOR 2

Een heerlijk standje voor mannen en vrouwen:

Standje 69

Het is een oude bekende maar standje 69 blijft toch zowel bij de mannen als de vrouwen in de smaak vallen. De focus ligt in dit standje bij beide volledig op de genitaliën en wat wil je dus nog meer. Het is opwindend om elkaar op deze manier te bevredigen en het is nog leuker als je tegelijkertijd klaarkomt.

bronnen:

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags mannen missionaris missionaris standje orgasme penis seksstandje seksstandjes standje standjes

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant