Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Welke soorten handboeien zijn er?

Geschreven door   27 mei 2022
27 mei 2022     reageer op artikel Reageer

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Wist je dat ze in de Romeinse tijd ook al handboeien produceerde? In de loop van de jaren zijn de boeien natuurlijk verder ontwikkeld en gelukkig maar. Ze waren destijds wellicht niet zo prettig om te gebruiken voor de doeleinden die wij voor ogen hebben in dit artikel, na het lezen van dit blog weet jij precies welke soorten handboeien er zijn.

De oorsprong van de handboeien

Heel lang geleden werden er dus ook handboeien gebruikt. Je weet wel, van die ijzeren koude sluitbare beugels die het erg lastig maken om je handen vrij te bewegen. Die hadden destijds het doel om iemand vast te houden. Zo konden ze zich niet meer vrij bewegen. Tenzij je Houdini bent of een sleutel in je sok verstopt hebt wordt het knap lastig daar uit te komen. 

Tegenwoordig worden handboeien gebruikt door veiligheidsinstanties en zijn er boeien ontwikkeld voor de burger met iets andere intenties, namelijk genot!

Waarom zou je handboeien gebruiken tijdens de seks?

Dezelfde reden waarom sextoys worden gekocht. Mensen willen vaak nieuwe dingen proberen in de slaapkamer voor wat “bedfun”. Zo vinden mensen het vaak spannend en kan je elkaar plagen om de spanning te laten oplopen onder de lakens. Maar kan natuurlijk ook op de lakens hé!

Zo gebruik je handboeien tijdens de seks

Wees vooral niet te gehaast bij het begin, maar start langzaam en laat ieder zijn tempo aangeven. Verbind je maatje aan het bed met de handboei en begin rustig met een spannend voorspel. 

Wees ervan op de hoogte dat het voor beide een nieuwe ervaring is en geef elkaar de ruimte om te experimenteren wat goed voelt.

Als je de spanning op voelt voeren kan je bijvoorbeeld een extra BDSM speeltje erbij halen. Zoals bijvoorbeeld een masker of een extra setje boeien.

Spannende tips die je moet weten voordat je begint

  • Maak de boeien vast aan de rand van het bed en ga met een veertje over het lichaam van je partner
  • Sluit de handboeien achter op de rug van je sekspartner
  • Doe ieder 1 handboei om en probeer elkaar te “teasen”, maak er iets grappigs van!
  • Laat één iemand van het koppel kiezen aan welk meubelstuk in het huis 

Bind alleen iemand vast die hiervoor open staat, bindt nooit iemand vast tegen zijn of haar zin. Maak bijvoorbeeld duidelijke regels wat ieder wel en niet goed vindt, je grens aangeven is hierbij altijd belangrijk.

Dit zijn de populairste soorten handboeien!

Nr 1. Handboeien met een pluche bontje

Nr 2. Lederen handboeien

Nr 3. Metalen handboeien

Nr 4. Handboei bandjes 

Nr 5. Silicone handboeien

Overige soorten boeien

Naast onze top 5 aan populaire handboeien zijn er natuurlijk ook alternatieven. Zo zijn er bijvoorbeeld ook boeien met halsband. Hand, hals en enkel boeien in een gecombineerde band bestaand ook. Zo zijn er diverse alternatieven. Je kan hiervoor kijken naar het BDSM assortiment. 

“Kinky as a cheap garden hose”

De beste seks standjes met boeien

Zoals je waarschijnlijk al weet zijn er veel verschillende seksstandjes die je kan doen, maar welke nou met handboeien om? Lees ze hier.

Missionaris

Deze welbekende seks stand kan je uitvoeren met handboeien aan bijvoorbeeld de bovenkant van het bed. Maar kan natuurlijk ook een ander meubelstuk zijn!

Flat Iron

Deze positie is ideaal voor handboeien die vastzitten op de rug. Je partner ligt dan op zijn of haar buik.

Leap Frog

De wat? Waarschijnlijk ken je hem wel al maar dit standje die erg veel lijkt op doggie. Hierbij echter alleen de heupen hoog en je hoofd op het bed. Daarnaast kan je in dit geval de handboeien vastmaken aan een bed, bank of een ander creatief plekje in de woonkamer.

Inspiratie opdoen

Probeer daarnaast vooral samen veel te proberen. Gebruik bijvoorbeeld populaire zoektermen op Google zoals: 

  • Welke seksstandjes zijn er?
  • Wat zijn de beste seksstandjes?
  • Alle Kamasutra standjes
  • Verschillende seksstandjes

Bekijk dan welke standjes je leuk lijkt tijdens het dragen van handboeien. Het moet natuurlijk ook wel mogelijk zijn uiteraard. Veel plezier gewenst!

Bronnen

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags handboeien relatie sex sextoy

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant