Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Wat is kittenplay Koop & vergelijk buttplugs met staart!

Wat is kittenplay? Lees nu & koop | Buttplug

Geschreven door   6 oktober 2022
6 oktober 2022     reageer op artikel Reageer

Wat is kittenplay eigenlijk? Kittenplay is een vorm van “animal play”. Denk dan hierbij ook aan ponyplay, puppyplay en bunnyplay. Het is een erotische vorm van een rollenspel. Je kan er samen of alleen van genieten met een buttplug met staart. Maar ook met een masker of meer…

Wat is kittenplay?

Kittenplay is dus (vaak) een erotisch rollenspel. Maar dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Het word veel gebruikt door stellen. Het word wel vaak als erotisch ervaren als een van de partners zich verkleed als “animal” oftewel beest. De letterlijke vertaling van animalplay is ook beestenspel. Dit staat echter volledig los van een daadwerkelijk echt beest. Het draait hier echt om de persoon in rol. Zo kan de persoon in de animalplay rol ook een “sub” rol hebben en een “dom” rol kan worden aangenomen door de dominante rol speler. Dit neigt echter meer naar de BDSM wereld, wat immers goed te combineren is. Maar niet perse nodig. Daaronder zijn diverse categorieën met rollenspellen. Denk dan aan:

In deze categorieën rolspellen kan men varieren met het “uiterlijk” van de animalplay rol die diegene zich opdraagt.

Hoe doe je kittenplay?

Zoals je ziet zijn er veel verschillende vormen met animalplay. Kittenplay is dus een subcatogorie dat valt onder animalplay. Bij kittenplay is het van belang dat de rol drager ook daadwerkelijk lijkt op een kitten, poes of kat. Dit kan men doen met diverse attributen om het een realistische look te geven.

Dit is waarom mensen kittenplay doen

Kittenplay kan een lifestyle zijn voor mensen. In dit geval zal de verkleder zich echt gedragen als een kat zodra de kleding aan is. Ook kan dit een dagelijks ritueel worden. Hiernaast is het ook zo dat het door veel mensen word gezien als “erotisch rollenspel”. Hierbij worden ook buttplugs in gedaan en sexy maskers. Het kan voor veel opwinding zorgen, maar mensen hoeven ook niet altijd persé seks te hebben.

Wat draag je met kittenplay?

Om je kittenplay costuum zo goed mogelijk samen te stellen kan je gebruik maken van de volgende producten. Hoe meer spullen je verzameld, des te beter en realistischer het rollenspel is. Zo kan je bijvoorbeeld ook spullen halen in de feestwinkel. Echter de onderstaande producten zullen we meer richten op de seksuele kant.

Een buttplug met staart

Wat is kittenplay Lees nu & koop - kittenplay staart

Een buttplug met staart kan enorm opwindend zijn en ook nog eens bij de kittenplay rol speler passen. Zo zijn er diverse buttplugs met dikke en dunne staarten om van te genieten. Alleen of met je partner!

Het kittenplay masker

Bij kittenplay zijn er veel diverse oortjes of maskers om te gebruiken. Echter hebben we hier een voorbeeld van een leuk kittenplay masker. Kijk eens tussen de verschillende soorten, zo vind je de juiste die bij jou past.

Tip: draag alleen kleding en atributen waar jij je zelf veilig en vertrouwd bij voelt..

Sexy catsuit voor kittenplay

Een catsuit word veel gedragen tijdens het rollenspel. Let er dan wel op dat je een catsuit kiest met een open kruis! Anders kan je geen buttplug tegelijkertijd dragen. Mocht je het niet erg vinden om een gaatje in je catsuit te maken. Kan je dit uiteraard nog steeds doen, om alsnog de buttplug met staart te dragen.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags Kittenplay

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant