Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Hoe je een vibrator gebruikt

Wat is de beste manier om je vibrator te gebruiken

Geschreven door   9 maart 2020
9 maart 2020     reageer op artikel Reageer

Als je nooit eerder een vibrator gebruikt hebt, kan dit erg spannend zijn zo’n eerste keer. Heb jij al ontdekt hoe je een vibrator het beste kunt gebruiken? Als dit nog niet het geval is, lees dan de tips die wij hierover met je delen. Met een beetje oefening kom je tot de meest heerlijke orgasmes! Ontdek hier de juiste technieken om jezelf klaar te laten komen met een vibrator maar ook hoe je jouw partner heerlijk kunt verwennen met dit speeltje. Als hij of zij met je mee mag doen uiteraard.

Vibrator: Hoe te gebruiken

Een vibrator is op diverse manieren te gebruiken. Gebruik dit heerlijke seksspeeltje alleen of samen met je partner om tot heerlijke hoogtepunten te komen. In dit artikel kun je het volgende ontdekken:

  • Waarvoor je een vibrator kunt gebruiken 
  • Waar je aan moet denken voordat je een vibrator gebruikt 
  • Hoe je met een vibrator de meest lekkere plekjes van je lichaam kunt ontdekken en tot de heerlijkste hoogtepunten kunt komen
  • Hoe je samen met je partner kunt genieten van een vibrator

Bekijk alle vibrators

Vrouw met vibrator

Waarvoor gebruik je een vibrator?

De vibrator is een heerlijk hulpmiddel als je het fijn vindt om te masturberen. Een vibrator kan worden gebruikt om met trillingen de clitoris en de schaamstreek te stimuleren of door middel van penetratie je gehele vagina te stimuleren. Daarnaast kan een vibrator bij het voorspel met je partner helpen om bij zowel de vrouw als bij de man lustgevoelens op te wekken en opgewonden te raken. Uiteraard kan een vibrator ook worden gebruikt om tijdens de seks de clitoris te stimuleren. Hierdoor kan het voor een vrouw uiteindelijk makkelijker zijn om gedurende de penetratie tot een orgasme te komen. 

Lees ook

Belangrijk voordat je een vibrator gebruikt

Het is verstandig om je vibrator altijd vóór het gebruik even te reinigen. Dit kan heel eenvoudig met wat warm water en zeep mits je het deel waar de batterijen of de kabel zit droog houdt. Het is nog beter om hiervoor een zogenaamde sextoy cleaner te gebruiken.

Bekijk onze sextoy cleaners

Als je voor het eerst een vibrator gaat gebruiken, kun je dit het beste alleen doen. Dit is raadzaam omdat je zo rustig aan en optimaal kunt ontdekken wat je lekker vindt. Als je eenmaal vertrouwd bent met de vibrator en het gebruik ervan volledig onder de knie hebt kunt je deze eventueel introduceren bij je partner. Je speeltje alleen voor jezelf houden is natuurlijk ook een optie!

Ontdek de gevoelige plekjes van je lichaam met je vibrator

Zorg dat je een prettige omgeving voor jezelf creëert. Om je vibrator te leren kennen, is het goed om in een rustig tempo de gevoelige plekjes van je lichaam te ontdekken. Ontdek dat je lichaam meer gevoelige plekjes heeft dan alleen je vagina. Je uiteindelijke orgasme zal een stuk intenser en fijner worden als je die plekjes van te voren stimuleert. Begin daarom eens om met je vibrator je nek, je oren, je schouders of je borsten te verwennen en ontdek eens op je gemak wat jij lekker vindt. Dit klinkt gek, maar dat is het zeker niet! 

gevoelig plekje ontdekken met een vibrator

Hoe gebruik je een vibrator?

Als je er klaar voor bent (en je bent inmiddels flink opgewonden) kun je doorgaan naar je vagina. Strijk daarna met de vibrator van achteren naar voren langs je schaamlippen en vergeet je clitoris niet. Raak deze even heel voorzichtig zachtjes aan met de vibrator zodat je het effect kunt voelen en begin daarna opnieuw. Zo bouw je de spanning voor jezelf steeds verder op en kan je lichaam langzaam wennen aan de vibraties.

Lees ook

Als je dit een paar keer gedaan hebt, kun je overgaan tot het voorzichtig stimuleren van je clitoris. Vaak ben je in begin wat zoekende om precies jouw lekkerste plekjes te vinden. Duw hiervoor de vibrator zachtjes tegen verschillende kanten van je clitoris aan om er een heerlijke ontdekkingsreis van te maken. Je kunt daarbij ook je andere gevoelige plekjes stimuleren of de vibrator verticaal op je vagina leggen zodat het hele gebied gestimuleerd wordt.

Inbrengen van een vibrator

Dan komt het moment dat je de vibrator kunt inbrengen. Waarschijnlijk ben je vochtig genoeg maar het kan zeker geen kwaad om wat glijmiddel op je vibrator uit te smeren. Duw je speeltje dan zachtjes in je vagina. Beweeg hem rustig heen en weer en pas zo nodig de trilstand aan. Hou er rekening mee dat de meeste vrouwen niet klaarkomen van penetratie alleen. Vaak geldt dit ook voor penetratie met een vibrator. Je kunt daarom bij het penetreren mikken op de G-spot. Deze zit zo’n 3 tot 5 centimeter aan bovenkant (de kant van je navel) aan de binnenkant van je vagina. Wanneer je de vibrator naar de G-plek brengt, kan je tegelijkertijd met je andere hand je clitoris stimuleren. Genot gegarandeerd!

Kunnen mijn partner en ik een vibrator samen gebruiken?

Als je eenmaal ontdekt hebt hoe je een vibrator moet gebruiken, kun je uiteraard je partner eens hiervan mee laten genieten als je dit wilt. Je zou kunnen voorstellen om deze eens samen te gebruiken. Sextoys als vibrators zijn namelijk niet alleen heel geschikt om met jezelf te spelen, maar kunnen ook worden gebruikt tijdens orale seks en bij penetraties door je partner. Dit zorgt vaak voor extra opwinding. 

Zoals aangegeven hebben de meeste vrouwen zowel clitorale als vaginale stimulatie nodig om tot een orgasme te komen. Je kunt dus bijvoorbeeld de vibrator tegen je clitoris te houden terwijl je partner je in doggystyle penetreert. Een andere optie is bijvoorbeeld om je borsten met de vibrator te strelen of deze bij de basis van de penis van de man te houden. Je kunt beiden de heerlijke sensatie van een vibrator ervaren!

Hoe je het beste een vibrator bij je partner kunt gebruiken

Gebruik een vibrator bij je partner op dezelfde manier als je bij jezelf zou doen. Begin bij de nek en schouders en als die zich ontspannen glij je langzaam naar beneden. Streel de zijkanten van de borst, over de tepels en vervolgens langzaam steeds verder naar beneden. Bij mannelijke partners breng je een beetje glijmiddel aan op de penis, testikels en perineum (het stukje tussen de ballen en anus). Beweeg de stimulator eerst zachtjes over zijn ballen en van voren naar achteren over zijn perineum. Vooral dit stukje is bij de meeste mannen heel gevoelig. Laat de vibrator daarna zachtjes op en neer langs zijn penis en over de eikel glijden en laat de rest aan je eigen verbeelding over. We wensen je veel plezier en sexgenot!

Vibrator in bed met je partner

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags clitoris partner penetratie sex stimuleren vagina vibrator

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant