Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Klaarkomen vrouw - Girlcode tips & tricks

Klaarkomen vrouw – Girlcode tips & tricks!

Geschreven door   13 december 2022
13 december 2022     reageer op artikel Reageer

Vrouwen & klaarkomen. Alle tips en tricks die jij als deftige madame niet kan missen in de slaapkamer. Wine is fine, klaarkomen is beter! Mis deze tips dus niet, dit is de girlcode tips en tricks lijst die je niet kan missen. De enige reden om vanavond niet te beginnen is omdat je misschien even moet wachten tot je toy morgen binnen is ge”komen”… Lees alles in dit blog en geniet direct….

Vrouw & klaarkomen, hoe werkt het klaarkomen voor een vrouw?

Klaarkomen, ook wel orgasme genoemd, is het hoogtepunt van seksuele opwinding. Het is een ontlading van spanning die zich manifesteert in hevige spiersamentrekkingen, snelle ademhaling en een toename van hartslag en bloeddruk. Soms is er ook een tinteling in de ledematen of het hele lichaam. Klaarkomen kan alleen tijdens seks of alleen door stimuleren van de clitoris of vagina met de hand of tong optreden. De meeste vrouwen kunnen dit laatste niet bereiken tijdens geslachtsgemeenschap alleen, maar sommige wel. Echte statistieken over hoe vaak dit gebeurt zijn er niet, maar schattingen lopen uiteen van 2 tot 15% van alle vrouwen.

Waarom komt niet iedere vrouw klaar tijdens seks?

Dat hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste daarvan is de mate waarin ze opgewonden is. Opwinding is namelijk nodig om te kunnen klaarkomen. Andere factoren die hierbij een rol spelen zijn onder andere stress, vermoeidheid, depressie, bepaalde medicijnen en slechte bloedcirculatie in de vagina of clitoris (wat vaak het geval is bij postmenopauzale vrouwen). Soms ligt het probleem ook aan de partner: hij stimuleert de verkeerde plekken of is te hardhandig bij het strelen van de clitoris. In sommige gevallen kan ook een seksuele trauma uit het verleden problemen geven met klaarkomen. Mocht je hier echt last van hebben, raden we zeker aan om eens een informeel en luchtig bezoek met een vertrouwenspersoon in te plannen. Zoals bijvoorbeeld een seksuoloog op afstand.

5 tips om ook jij als vrouw klaar te komen!

Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om de kans op een orgasme te vergroten! Hieronder vind je 10 tips:

1) Zorg ervoor dat je goed opgewonden bent voordat je aan seks begint. Dit kan door jezelf regelmatig te strelen of masturberen, maar ook door fantaseren over wat je graag zou willen doen met je partner. Echt goede seks begint namelijk al in je hoofd!

2) Stimuleer je clitoris tijdens seks met je hand, tong of met behulp van speeltjes zoals vibrators of dildo’s. De clitoris is namelijk dé plek waarmee je gemakkelijkst klaarkomt en daarom moet je hier extra aandacht aan besteden tijdens seks. Probeer verschillende trucjes uit om te ontdekken wat jou het meeste plezier geeft.

3) Verander af en toe van standje tijdens seks en experimenteer met verschillende posities om zo de optimale stimulatie te bereiken. Onderzoek toont bovendien aan dat vrouwen vaker klaarkomen wanneer ze bovenop zitten tijdens geslachtsgemeenschap, dus probeer dat eens uit!

4) Zorg ervoor dat je genoeg glijmiddel gebruikt tijdens seks om irritatie en wondjes te voorkomen (dit geldt trouwens ook voor anale seks). Glijmiddel zorgt er bovendien ook voor dat alles lekker soepel blijft glijden en dat kan weer helpen om sneller tot een orgasme te komen. Tip: probeer eens glijmiddel op waterbasis in plaats van siliconenvrij glijmiddel; dit laatste kan namelijk leiden tot vaginale irritaties en infecties (bacteriën houden erg van siliconenvrij glijmiddel!).

5) Laat je partner weten wat jou opwindend vindt door hem/haar duidelijk instructies te geven over wat je graag wilt (oftewel: communicatie is key!). Dit kan aanvankelijk erg ongemakkelijk voelen, maar naarmate je beter weet wat elkaars lichaam werkt kan dit steeds makkelijker worden en dan ben je ook sneller tot echt goede seks in staat! Bovendien blijkt uit onderzoek dat partners die openlijk communiceren over hun seksuele behoeftes meer gelukkig zijn in bed én in hun relatie dan mensen die dit niet do

Wees geduldig

Eén van de belangrijkste dingen die je moet doen als je wilt leren hoe je je partner goed moet laten klaarkomen, is geduld hebben. Veel mannen denken dat ze snel klaar moet komen, maar dat is niet waar. Eén van de grootste fouten die mannen maken, is denken dat hun partner snel klaar moet komen. Dit is absoluut niet waar. Eén van de belangrijkste dingen die je moet onthouden als je leert hoe je echt goed moet klaarkomen, is geduld hebben met elkaar. Je partner kan namelijk ook niet alles weten over wat jij leuk vindt en soms zal ze ook gewoon even tijd nodig hebben om opgewonden te raken. Als jij geduldig bent met elkaar, dan zal dit uiteindelijk ook leiden tot beter seksueel contact en zal ook jouw partner beter weten wat jij fijn vindt tijdens seks.

Gebruik de luchtdrukvibrator!

Ja precies.. Een luchtdrukvibrator. Als je er nog geen thuis hebt liggen als vrouw mis je echt iets! Het is niet alleen het merk Satisfyer wat enorm booming is. Zo heb je bijvoorbeeld ook goedkopere modellen! Maar het gaat om de luchtdrukvibrator in zijn algemeen. Het kan zuigen, trillen en “blazen”. Dit komt door een membraam dat op het gekozen tempo op en neer zuigt. Zelfde als een befbeurt, maar in dit geval heb je niemand ervoor nodig.

Wil je gewoon alle luchtdrukvibratoren eens bekijken? Klik dan op de knop hieronder en zoek je nieuwe lover uit.

Communiceer met elkaar

Communicatie is key als het gaat om seksueel contact met elkaar hebben. Het is belangrijk dat je duidelijk aangeeft wat je wel en niet leuk vindt tijdens seksualiteit contact met elkaar te hebben. Dit kan soms lastig zijn, maar probeer toch zo duidelijk mogelijk te zijn naar elkaar toe. Op deze manier weet jouw partner precies wat er speelt en kan ze ook beter inspelen op wat jij fijn vindt tijdens seksualiteit contact met elkaar. Dit is wellicht wel een van de belangrijkste dingen om een goed orgasme te krijgen als vrouw. Zo kan je namelijk eindeloos door blijven experimenteren!

Vond je dit blog nuttig? Laat het dan vooral weten! We vinden het enorm leuk als je een reactie hieronder achter laat.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags Klaarkomen vrouw

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant