Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips om te beginnen met anale seks voor stellen

Voorbereiding op anale seks

Geschreven door   24 januari 2021
24 januari 2021     reageer op artikel Reageer

Anale seks, sommigen vinden het heerlijk, anderen moeten er niet aan denken. Dan is er ook nog de groep die het best een keer wil proberen, maar niet zo goed weet hoe ze dit aan moeten pakken. De eerste keer schrikt mensen vaak af omdat ze bang zijn dat het pijn doet of dat ze iets vanbinnen beschadigen. Als je het een keer wilt proberen, is het beter om je hierop voor te bereiden met een anale training. Dat zorgt dat je sowieso meer ontspannen bent, waardoor de ervaring veel prettiger zal zijn.

Een spannend seks avontuur

Anale seks kan een hele bevredigende en opwindende belevenis zijn, zowel voor vrouwen als voor mannen. Maar eer dat je er volledig van kunt genieten, vraagt dit wel wat oefening en geduld. Zomaar uit het niets penetreren in de anus is voor niemand een prettige ervaring. Het moet altijd een onderdeel zijn van een seksavontuur met passie en opwinding. Neem er de tijd voor en doe het alleen met iemand die je vertrouwt en die niet doorzet als je het niet meer als prettig ervaart. Raak niet in paniek als het niet gaat, probeer het gewoon nog eens een andere keer. 

HET IS MET ANALE SEKS NET ZOALS MET SPINAZIE

ALS JE ER GEDWONGEN TOE WORDT OM HET TE NEMEN, DAN IS HET NIET LEKKER

Samen genieten

Het allerbelangrijkste is dat jij en je partner voor anale seks open staan. Als een van de twee eigenlijk geen anale seks wilt, dan is het geen optie. Je moet er samen van kunnen genieten. Spreek goed met elkaar af dat stoppen altijd een optie is, zonder enige discussie. Neem er de tijd voor als het zo ver is en werk samen naar dat moment toe. Zorg ook dat je voorafgaand aan dat moment geen dingen eet die je darmen van slag brengen, dat brengt namelijk ook wat onzekerheid met zich mee als het al rommelt in je darmen. Maar laten we beginnen bij het begin, we gaan stapje voor stapje naar dat intieme moment.

Stap voor stap

*Ga de eerste keer niet gelijk voor de penetratie. Begin eens met de aars op een zachte manier te stimuleren, net zoals de zone rondom de aars. Ervaar wat je opwindt en wat aangenaam en onaangenaam voelt. Voer de druk op de anus af en toe wat op met vingers. Ook al blijft het hier de eerste keer bij, dat is prima. Tip: maak de anus wel nat. De anus maakt van zichzelf namelijk geen vocht aan. Dit kan uiteraard met speeksel, vind je dit helemaal niks, gebruik dan speciale anaal glijmiddel. Dit is extra dik en heeft een lekkere lange werking.

*Als je de voorgaande handelingen als prettig ervaren hebt, kun je de volgende keer eventueel een stapje verder gaan. Begin weer op dezelfde manier en zodra je opgewonden genoeg bent, kun je lichtjes penetreren met een vinger of een sextoy. Er zijn speciale seksspeeltjes die ontworpen zijn voor de anus. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen, waardoor je bijvoorbeeld kunt beginnen met een kleine versie. Doe het allemaal heel voorzichtig en langzaam en houd contact met elkaar over wat het met jullie doet.

*De anaal vibrator of anaal dildo is speciaal ontworpen om de anus en de zone rondom de anus te verwennen. De anaal vibrator veroorzaakt bijvoorbeeld trillingen die extra aangename sensaties kan bewerkstelligen. Ze kunnen door hun vorm op een veilige manier gebruikt worden. Er zijn ook modellen die tegelijkertijd de prostaat stimuleren of je kiest er een met een cockring. Ook voor vrouwen zijn er verschillende modellen. Voor beide zijn er modellen met ribbels, een gladde versie of misschien vinden jullie de versie met kralen wel zorgen voor een extra sensationeel gevoel. Begin in ieder geval niet gelijk met de grootste versie, maar doe het rustig aan.

IK ZEI TEGEN MIJN VROUW DAT IK ANALE SEKS WILDE

ZIJ ZEI TEGEN MIJ DAT ZE AL HEEL LANG SEKS MET EEN ASSHOLE HAD

*Het is misschien goed om te weten dat de anus twee sluitspieren heeft. Over de buitenste sluitspieren heb je controle, die kun je aanspannen of juist ontspannen. De binnenste sluitspieren daar heb je zelf geen controle over, althans niet direct. Het is wel belangrijk dat beide sluitspieren ontspannen zijn, maar het duurt soms even eer dat je aanvoelt of dit ook daadwerkelijk zo is. Daarom is het goed om de anus al een klein beetje aan dit gevoel te laten wennen met een sextoy. De sluitspieren zullen niet meer zo schrikken van een penetratie en daardoor eerder ontspannen. Hoe langer en hoe vaker je de sextoy in de anus hebt, hoe eerder hij gewend is aan dit gevoel.

*Omdat een anus geen vocht aanmaakt net zoals een vagina, kun je dus het beste een glijmiddel gebruiken. Er zijn zelfs speciale glijmiddelen voor penetratie van de anus, die is wat dikker van structuur.

*Is de penetratie met de sextoy of de vinger goed bevallen? Probeer dan eens een grotere versie, of een dikkere. Er zijn zoveel verschillende maten te verkrijgen, tot aan hele realistische versies toe. Zo kun je iedere keer een stapje verder gaan, totdat je denkt klaar te zijn voor het echte werk. Zorg in ieder geval dat je de gebruikte sextoys nooit ook in de vagina gebruikt. De bacteriën die zich in de anus bevinden kunnen nare gevolgen veroorzaken als deze in de vagina terecht komen. Dus maak alles goed schoon en hou anale toys en vaginale toys gescheiden.

*Zijn jullie klaar voor een penetratie met de penis? Gebruik dan ook nu een glijmiddel en het liefst ook een condoom, want ook voor het penetreren met de penis gelden namelijk dezelfde regels. Nooit eerst in de anus en dan daarna met de penis in de vagina of in de mond. Ga voorzichtig de anus in en spreek wederom duidelijk een stopteken af. Het kan ook zijn dat tijdens het penetreren de erectie geen stand houdt of niet hard genoeg is. Dat is geen probleem en komt vaker voor. Probeer het daarna gewoon een keer opnieuw als jullie daar zin in hebben. Hou altijd voor ogen dat jullie er samen van moeten genieten, dan komt het allemaal goed en kunnen jullie optimaal genieten van deze opwindende ervaring.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anale seks anus eerste keer penetratie penetreren sex sextoy vagina

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant