Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips om de vagina strakker te krijgen

Verstrak je vagina met deze tips

Geschreven door   30 april 2020
30 april 2020     reageer op artikel Reageer

Een strakke vagina zorgt voor fijnere seks, zowel de man als de vrouw ervaart dit zo. Toch zijn er genoeg vrouwen die geen strakke vagina meer hebben en zich daar onzeker over voelen. Een wijde vagina kan ontstaan zijn door een bevalling maar ook omdat de spieren die rond de vagina liggen niet goed getraind worden. Er zijn meerdere mogelijkheden om weer een strakke vagina te krijgen of je vagina nog strakker te maken. Een strakke vagina voorkomt incontinentie maar zorgt ook voor hevige orgasmes. Wil jij weten hoe je jouw vagina kunt verstrakken? Lees dan verder!

Waardoor ontstaat een wijde vagina?

De vagina is een soort buis die bestaat uit verschillende ringen van elastisch weefsel. Nadat een vagina uitgerekt wordt tijdens de seks of door een bevalling, keert deze automatisch weer terug naar de originele grootte. De vagina zelf kan eigenlijk niet strakker of wijder worden. De vagina vormt zich wel rondom de penis of het seksspeeltje maar vernauwt ook weer na de seks. Het strakke gevoel waar je mannen vaak over hoort praten, wordt veroorzaakt door de kracht van de vrouwelijke bekkenbodem spieren die rondom de vagina liggen.

Heb ik een te wijde vagina?

Waarom is een strakke vagina belangrijk?

Een strakke vagina zorgt ervoor dat je als vrouw zijnde meer gevoel hebt tijdens de seks of masturbatie. Ook de penis van je partner wordt extra gestimuleerd door een strakkere vagina. Voor beide is het daarom makkelijker om tot een orgasme te komen. De bekkenbodemspieren die zorgen voor een strakke vagina hebben ook controle over je urinewegen en anus. Door het trainen van deze spieren verstrak je dus niet alleen je vagina maar heb je ook kans om minder snel incontinent te worden.

Wist jij dat er manieren zijn om je vagina te trainen en daardoor strakker te maken?

Krachtige bekkenbodemspieren zorgen voor een strakker gevoel van de vagina en bevorderen de intensiteit van een orgasme. Doe je regelmatig bekkenbodemspier oefeningen, dan zorg je er dus voor dat je vagina strakker wordt! Er zijn veel verschillende oefeningen om deze specifieke spiergroep te trainen. Ben je al nieuwsgierig wat voor oefeningen er zijn waarmee je op een hele effectieve manier je bekkenbodemspieren kunt trainen?

Lees ook

Bekkenbodemtraining

Een hele simpele oefening die je overal kunt uitvoeren zonder dat iemand het ziet, is bijvoorbeeld het aanspannen en ontspannen van de bekkenbodem spieren. Dit doe je zo: Span de spieren voor 5 seconden aan en ontspan 10 seconden, herhaal dit 10 keer. Als je zo’n vijf keer per dag een serie doet, kunnen jij en je partner genieten van een heerlijk strakke vagina. Andere oefeningen die helpen bij het versterken van je bekkenbodem en dus het verkrijgen van een strakke vagina zijn been trainingen waarbij je op je rug ligt en de benen optilt van de grond. Maar ook squats en de zogeheten brug waarbij je de heupen van de grond optilt en weer laat zakken, helpen bij het krijgen van een strakke vagina. Wist je dat je ook met een seksspeeltje jouw bekkenbodem kunt trainen? Dat is twee vliegen in één klap, en genieten en trainen!

Seksspeeltjes waarmee je de bekkenbodemspieren traint

Wil je genieten en tegelijkertijd je bekkenbodemspieren trainen? Dan zijn de vaginale balletjes de oplossing! Deze speciaal ontwikkelde balletjes breng je vaginaal in en geven je een prettig intens gevoel. Door je bekkenbodemspieren aan te spannen houdt je de balletjes op hun plek. Een seksspeeltje met een dubbele functie dus! De vaginaballetjes zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kunnen ook qua gewicht afwijken zodat je jezelf kunt uitdagen als je de oefeningen doet.

Lees ook

Maak gebruik van verstrakkende gels

Een tijdelijke oplossing voor een strakke vagina zijn de verstrakkende gels die te koop zijn in de online drogist. Deze gel maakt vooral voor de vrouw het gevoel tijdens de seks intenser. Op het moment dat je de gel aanbrengt ervaar je meteen een tintelend gevoel in de vagina dat enkele uren aanhoudt. Dit tintelende gevoel zorgt ervoor dat je vagina gevoeliger is en dus strakker aanvoelt.

Vaginavernauwing

Soms kan het gebeuren dat door het krijgen van een kindje de bekkenbodemspieren beschadigen en training minder of geen invloed meer heeft op het verstrakken van je vagina. Het is dan mogelijk om onder narcose een operatie te laten verrichten. Deze operatie noemt men perineoplastiek ofwel een vaginavernauwing. Het teveel aan weefsel wordt hierbij verwijderd en de diameter van de vagina wordt verkleint. Uiteraard wordt deze operatie enkel en alleen bij een medische indicatie uitgevoerd en als training van de bekkenbodemspieren niet meer helpt.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags bekkenbodem orgasme seksspeeltje vagina

Reacties

  1. reactie

    Dit artikel komt ook op het perfecte moment zeg. Ik had nog nooit van verstrakkende gels gehoord. Weer wat nieuws geleerd ☺

    Geschreven door Princess86 op 3 mei 2020

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant