Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips voor een erectiestoornis

Tips voor een erectiestoornis

Geschreven door   13 december 2022
13 december 2022     reageer op artikel Reageer

Wanneer je een erectiestoornis hebt, kan dit betekenen dat je niet in staat bent om een ​​erectie te krijgen of dat je niet in staat bent om deze erectie vast te houden tijdens seksuele activiteit. Dit kan erg frustrerend zijn, zowel voor jou als voor je partner. Er zijn gelukkig een aantal dingen die je kunt doen om deze problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat je weer een goede seksuele ervaring kunt hebben. In dit artikel geven we enkele tips over hoe je met erectiestoornissen kunt omgaan.

Een erectiestoornis, let hierop

Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat niet alle mannen met erectiestoornissen ook impotent zijn. Sommige mannen hebben moeite dom een ​​erectie te krijgen, maar ze zijn nog steeds in staat om seks te hebben en hun partner te bevredigen. Als je moeite hebt met het krijgen van een erectie, maar nog steeds in staat bent om seks te hebben, dan is er waarschijnlijk niet veel aan de hand en hoef je je geen zorgen te maken. Als je echter problemen ondervindt bij het behoud van een erectie of als je moeite hebt met het bereiken van een orgasme, dan kan dit echt een probleem vormen en moet je er iets aan doen voordat het erger wordt.

Bespreek het met een specialist

De beste manier om erachter te komen of u last heeft van impotentie of slechts last van occasionele problemen met betrekking tot uw erecties is door naar uw arts te gaan en hem of haar naar de oorzaken ervan te laten zoeken. In sommige gevallen kan de oorzaak simpelweg verkeerd voedsel of medicatie zijn die u neemt. In andere gevallen kan de oorzaak meer ernstig zijn, zoals chronische stress of depressie. Wat de oorzaak ook mag zijn, als u denkt dat u last heeft van impotentie, is het belangrijkste wat u kunt doen vraag advies aan uw arts over wat u moet doen vooral wanneer het erger wordt.

Impotentie kan enorm frustrerend zijn

Erectiestoornis, ook bekend als impotentie, is een aandoening waarbij een man niet in staat is om een ​​erectie te krijgen of te behouden tijdens seksuele activiteit. Dit kan frustrerend en onbevredigend zijn voor zowel de man als zijn partner.

Erectiele dysfunctie (ED), ook bekend als impotentie, is een aandoening waarbij een man niet in staat is om een ​​erectie te krijgen of te behouden tijdens seksuele activiteit. Dit kan frustrerend en onbevredigend zijn voor zowel de man als zijn partner. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar voor mannen die lijden aan erectiestoornissen, waaronder:

  • Medicatie
  • Hormonale therapieën
  • Operatieve ingrepen
  • Psychologische hulp

De oorzaak

De oorzaken van erectiestoornissen kunnen divers zijn. Soms is er een fysieke oorzaak, zoals beschadiging van de bloedvaten die het bloed naar de penis transporteren of beschadiging van de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het signaleren van de penis om hard te worden. In andere gevallen is er sprake van een emotionele of psychologische oorzaak, zoals:

  • Depressie
  • Stress
  • Angst
  • Schuldgevoelens

Soms is er sprake van een combinatie van beide factoren. Wees er daarom ook zeker niet onzeker over als je kleine kerel je in de steek laat. Het kan aan de situatie liggen en heeft te maken met meerdere factoren.

De penispomp

Deze penispompjes werken door het creëren van eenvoudige vacuümtechnologie in de penis om bloed naar binnen te laten stromen om de weefsels op te rekken. Pompjes wordt vaak aangeraden aan mannen met erectieproblemen. Pompjes kan je elke dag gebruiken wanneer je seks wilt hebben.

Een cockring

Ook kan een cockring de penis langer stijf houden gedurende de sekspartij. Het is ook daarom zeker een aanrader om na gebruik van de penispomp een cockring om te doen om nog langer van een stijve doorbloede penis te genieten.

De automatische masturbator

Je zou het misschien niet direct denken. Maar een automatische masturbator is ook een zeer goede optie voor mannen met erectieproblemen. Het trilt niet alleen, het verwarmd en zuigt namelijk ook! Deze combinatie kan ervoor zorgen dat de penis weer in volle tuigen opbloeit. Niet alleen erg fijn maar ook handig dus!

Vond je het artikel nuttig? Laat het dan vooral weten in de comments! Wij vinden het enorm leuk om van je te horen:).

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erectiestoornis

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant