Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Tips om een vrouw spuitend klaar te laten komen

Tips om een vrouw te laten spuiten

Geschreven door   18 april 2021
18 april 2021     reageer op artikel Reageer

Een vrouw laten spuiten, kan dat ook? Inderdaad, het blijkt ook voor een vrouw mogelijk te zijn om te spuiten en dit noemen we dan squirten. Of iedere vrouw dat kan, dat is nog niet helemaal duidelijk. Daarbij is er ook wel wat techniek voor nodig om een vrouw te laten squirten. Hoe je dit eventueel kunt bewerkstelligen, leggen we in dit artikel aan de hand van een aantal tips uit.

Waar komt dat vocht vandaan?

Misschien vraag je jezelf af waar het squirtvocht wat er uit spuit vandaan komt? Dit vocht komt uit de klieren van Skene. Deze klieren bevinden zich tussen de urinebuis en de vagina. Tijdens de seksuele opwinding worden de klieren geactiveerd en gaan ze vocht produceren, net zoals de prostaat bij mannen. Ook de veelbesproken G-spot zwelt op van dit vocht. Bij voldoende stimulatie kunnen deze klieren ejaculeren. Het is geen urine wat de vrouw dan spuit, maar squirtvocht wat uit die Skene klieren komt. Er kan wel wat verdunde urine bij zitten.

Als je een vrouw wilt laten squirten zijn de volgende tips belangrijk:

1) Niet schamen

Voor de vrouw is het belangrijk dat ze weet dat ze zich er niet voor hoeft te schamen. Een spuit orgasme is een van de beste die je kunt hebben, dus gewoon ervan genieten.

2) Het vraagt wel wat deskundigheid

Schaam jezelf ook niet als het niet lukt om de vrouw een spuit orgasme te bezorgen. Het lukt namelijk niet zomaar. De vrouw moet volledig ontspannen zijn en ook erg opgewonden. Een ervaren sekspartner is zeker prettig of je moet de juiste sextoy gebruiken.

Lees ook

3) Voorbereiding is belangrijk

Om te kunnen squirten is een goede voorbereiding belangrijk. Voorspel is sowieso belangrijk tijdens de seks, maar als je de vrouw wilt laten squirten, dan helemaal. Er moet vertrouwen zijn, de vrouw moet zich comfortabel voelen, maar ze moet vooral ook heel opgewonden zijn.

4) De juiste omgeving

Zorg voor een prikkelende sfeer, geen felle lichten. Op de achtergrond een sensueel muziekje, iets wat in ieder geval ontspant en niet iets wat afleidt.

5) Neem de tijd

Begin met een heerlijke massage, goed voor de ontspanning en opwindend omdat je steeds vaker bij de gevoelige plekjes in de buurt komt. Neem de tijd en zorg voor voldoende stimulatie. Dat mag met je handen, met je mond, tong of met een spannend seksspeeltje. Neem minimaal 30 minuten de tijd om de vrouw te verwennen met het voorspel. Zorg dat de vrouw hierbij comfortabel ligt.

6) Stimulatie op de juiste plekjes

Natuurlijk is de clitoris een belangrijke plek voor de stimulatie, maar vergeet vooral de G-spot niet. Dit gevoelige plekje in de vagina stimuleren, maakt de kans op squirten stukken groter. Weet je niet precies wat de G-spot is, lees dan ons artikel ‘De G-spot vinden en verwennen’.  Er zijn ook sextoys die gemaakt zijn om de G-spot te stimuleren. Door de speciale vorm bereiken zij goed deze plek. Wil je met je vingers de G-spot masseren, maak dan een ‘kom maar’ beweging met je vinger ongeveer 3 tot 4 centimeter in de vagina aan de kant van de buik. Je voelt hier dan waarschijnlijk een sponsachtig plekje.

Bekijk ook de g-spot stimilators

7) De juiste stimulatie met de vingers

Voordat je de G-spot gaat bewerken, heb je de opwinding van de vrouw al naar een behoorlijk hoog punt gebracht. Je bent al even bezig geweest met plagende streel partijtjes en misschien heb je de clitoris ook al met de tong bewerkt. Ga langzaam en zachtjes met je vinger in de vagina naar de G-spot en zorg vooraf dat je geen scherpe nagels hebt. Gebruik het liefste een glijmiddel. Maak vingerbewegingen op de G-spot en gebruik het liefste twee vingers, waarbij je de wijsvinger op de middelvinger houdt om eventuele pijn door de nagel te voorkomen. Natuurlijk breng je nog meer opwinding teweeg als je er ook bij beft. Stop even als je denkt dat ze bijna klaar gaat komen en ga daarna weer door.

8) Het spuitmoment

Na ongeveer 10 minuten beffen en de G-spot vingeren kun je het beste op je knieën naast haar gaan zitten. Je vochtige ring- en middelvinger zijn in haar vagina. Oefen druk uit op de bovenkant van de vagina en doe dit steeds sneller. Zorg dat je handpalm ook druk op clitoris houdt. Waarschijnlijk duurt het niet lang voordat de vrouw gaat spuiten.

9) Het vervolg

Hierna kunnen jullie samen nog heerlijke seks hebben en sluit het af met een teder naspel. Zo creëren jullie een onvergetelijke ervaring.

10) Wat als…

Als je arm moe wordt van de G-spot massage, wissel dan tussendoor van hand. Zorg wel dat ook van deze hand de vingers nat zijn.

Als de vrouw denkt dat ze moet plassen, sus dit dan. Het gevoel van squirten komt aardig overeen met het gevoel dat je moet plassen, dus waarschijnlijk zit het spuitmoment voor haar eraan te komen.

 Kijk ook eens dit filmpje over squirten:

bronnen: 

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags g-spot spuiten squirt squirten stimulatie tips vagina

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant