Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Te snel klaarkomen. Zo voorkom je het!

Te snel klaarkomen. Zo voorkom je het!

Geschreven door   1 november 2022
1 november 2022     reageer op artikel Reageer

Te snel klaarkomen. Dat is zeker niet prettig. Je kent het wel, je warmt jezelf en je partner een beetje op. Je bent heerlijk bezig samen en bent enorm opgewonden met een harde erectie. Nu je eenmaal bent begonnen is het echter zo dat je sneller dan gedacht klaarkomt, verdorie… Dat was niet de bedoeling. Te snel klaarkomen voor mannen is een veel voorkomend probleem en ook zeker niet erg. Het gebeurd iedereen wel eens, echter als het vaker gebeurd kan je het trainen, ook kan je bepaalde trucjes gebruiken om “te snel klaarkomen” te vermijden.

Te snel klaarkomen als vervelende verassing

Te snel klaarkomen is vaak een vervelende verassing. Vroegtijdige zaadlozing word ook wel premature ejaculatie genoemd. Het betekend over het algemeen dat de man binnen 60 seconden klaarkomt nadat hij zijn seks partner binnen treedt. Dit overkomt volgens onderzoek 3 tot 30 procent. Echter zijn dit uiteraard alleen de mannen die er eerlijk voor uit zijn gekomen, zoals je begrijpt kan dit percentage dus zeker nog oplopen.

Tips bij te snel klaarkomen

Tip 1 – Doe een condoom om

Een condoom? Juist, een condoom! Wist je dat een condoom een klein beetje de ejaculatie van een man kan vertragen? Hoe dikker de dikte van de rubber, des te minder de eikel en schacht van de man voelt. Dit is in eerste instantie natuurlijk een inlevering van genot. Echter kan dit ervoor zorgen dat je wel iets langer seks kan hebben met je partner. Teven is het natuurlijk ook gewoon hartstikke veilig tegen SOA’s en eventuele zwangerschap.

Tip 2 – Gebruik een cockring

De Cockring knelt als het ware de bloedvaten bij de “wortel” van het mannelijke geslachtsdeel af. Dit zorgt ervoor dat de penis langer stijf blijft. Tevens zou je dan dus na het klaarkomen ook langer door kunnen gaan dan gebruikelijk.

Te snel klaarkomen

Tip 3 – Gebruik beide! Een cockring met condoom

De cockring en de condoom zijn een magisch duo, je zorgt namelijk voor een vertragende werking op je climax maar ook nog voor een stijve doorbloede penis die lang stijf blijft. Voor de mannen die bijvoorbeeld meerdere keren achter elkaar kunnen komen is dat ideaal. Zo kan de de seks partij nog langer door laten gaan en hoeft het niet kort te duren.

Tip 4 – Orgasme vertragende middelen

Orgasme vertragende middelen zijn ook een optie om je orgasme uit te stellen. Soms spuit je het op de penis, maar ook zijn er variaties in pil vorm. Enorm handig om voor het vrijen te slikken of erop te spuiten. Zo kan je altijd en overal toch een langere tijd seks hebben met je partner tot je de climax bereikt.

Tip 5 – Een lang voorspel

Een lang voorspel kan ook helpen voor een langere seks duur. Je bent immer niet alleen, je kan dus ook beginnen met het bevredigen van je partner, natuurlijk kan dit ook opwindend zijn. Echter is dit een slimme manier om ervoor te zorgen dat je partner ook een hoogtepunt kan bereiken voordat jij het doet. Zo heb je nooit ruzie als je “te snel klaarkomt”;).

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags mannen partner te snel klaarkomen

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant