Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Edging - Klaarkomen tot op het randje

Stel je orgasme uit door edging

Geschreven door   29 november 2020
29 november 2020     reageer op artikel Reageer

Seks is lekker en voor sommigen kan seks niet lang genoeg duren. Vaak werken we bijna allemaal naar dat ene moment toe: de climax. Hoe lekker we dat orgasme ook vinden, niemand zit erop te wachten dat het zich al binnen enkele seconden aandient. Hoe langer we eerst van een heerlijke vrijpartij kunnen genieten, des te intenser genieten we ook van het orgasme.

Orgasme beheersing

Tegenwoordig bestaat er een nieuwe techniek om de komst van het orgasme onder controle te houden. Hiermee tillen we het orgasme naar een nog hoger niveau. Deze techniek heet edging en iedereen kan het proberen. Edging staat bekend als ‘orgasme beheersing’ en dat is precies wat je bij edging gaat doen. Je gaat je orgasme beheersen en dat zal echt niet altijd even makkelijk zijn. Maar geloof me, het is het proberen waard. Daarbij is het oefenen op zich natuurlijk ook al leuk.

Wat houdt edging precies in?

Bij edging laat je dus het orgasme heel dichtbij komen, tot aan het randje. Vlak voordat je een climax bereikt, stop je met dat wat je op deze hoogte heeft gebracht. Natuurlijk druist dat volledig tegen je gevoel van wellust in, maar probeer het toch maar eens. Het orgasme wat op volle kracht tegen de deur bonkte, moet opeens weer terug waar het vandaan kwam. Je voelt het wegzakken en dat gaat misschien gepaard met enige  teleurstelling, maar hou vol. Na een korte pauze ga je gewoon weer verder waar je mee bezig was.

AN ORGASM IS GREAT. AN EDGING ORGASM IS FUCKING AWESOME.

Heftig en intens

Jij bepaalt of je dit één keer doet of meerdere keren voordat je het orgasme door laat zetten. Sommigen trekken het echt maar één keer. Maar hoe vaker je dit stoppen herhaalt, hoe heftiger het eindresultaat. Als je uiteindelijk komt, is het heftiger en intenser dan ooit tevoren. Vergelijk het een beetje met een heerlijk taartje wat voor je neus staat. Je kunt het in één keer naar binnen proppen, maar je kunt er ook eens naar kijken, er aan likken, een beetje proeven. Je wilt het taartje, maar je mag het nog niet. Iedere keer als je er een heel klein stukje van proeft, wordt je verlangen naar dat taartje nog groter. En als je het dan eindelijk mag opeten, smaakt het waarschijnlijker nog veel lekkerder dan dat je in eerste instantie had verwacht.

Tease je partner

Edging kun je bij jezelf doen, maar natuurlijk ook bij je partner. Laat je partner aangeven wanneer hij of zij op het randje van klaarkomen zit en stop dan met de handelingen. Eigenlijk ben je aan het teasen, maar iedereen weet hoe opwindend teasen kan zijn. Het werkt psychologisch. Als je namelijk iets niet krijgt, wil je alleen maar meer en meer. Als je uiteindelijk je partner zijn of haar zin geeft en het orgasme laat komen, voelt het als een intense explosie.

THE BEST ORGASM IS THE ONE AFTER THE ONES YOU POSTPONE

Het wachten waard

Het spreekwoord ‘Geduld is een schone zaak’ is hier zeker van toepassing. De beloning voor het wachten is het meer dan waard. Het is sowieso een gegeven en het is ook nog eens met meerdere onderzoeken aangetoond dat mensen die de wilskracht kunnen opbrengen om op iets te wachten wat ze graag willen hebben, daar veel blijer mee zijn. Schijnbaar is het hebben van geduld een reden om succesvoller en gelukkiger te zijn.

Orgasme uitstellen

Er zijn mensen die er alles voor over hebben om niet zo snel klaar te komen. Er bestaan zelfs sextoys, crèmes, gels en sprays voor om het orgasme te vertragen. Met deze techniek kun je jouw seksuele verrichtingen verbeteren en de tijdsduur in bed verlengen. Je houdt het niet alleen langer vol, maar de orgasmes worden ook beter. Genoeg redenen dus om deze edging techniek eens uit te proberen.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags climax edging orgasme orgasme uitstellen partner sex tease

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant