Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Speciale vibrator waar op letten

Speciale vibrators

Geschreven door   17 juni 2022
17 juni 2022     reageer op artikel Reageer

Speciale vibrators met afwijkende vormen en maten zorgen voor een nieuw en spannend gevoel in de slaapkamer. Sommige speciale vibrators zijn alleen geschikt voor vrouwen en andere juist alleen bruikbaar voor mannen. Dit komt door de unieke vorm en soms door de werking. Kies bijvoorbeeld voor een speciale vibrator die voelt als een likkende tong. Of voor een model die de wand van de vagina of de eikel stimuleert. Bij speciale vibrators geldt een andere vorm, een uniek gevoel en een nieuwe ervaring. Ben jij toe aan iets nieuws, kies dan een speciale vibrator.

Informatie over de waterdichte vibrator

De waterdichte vibrator kenmerkt zich doordat je de vibrator op de natste plekjes kan gebruiken, bijvoorbeeld in bad of onder de douche. Het verschil met een normale vibrator is de mate van afwerking. Zo is er een rubberen ring gebruikt bij de afsluitdop om lekkage van water in het apparaat te voorkomen.

Let wel even op. Je hebt waterdichte en spatwaterdichte vibrators. De spatwaterdichte variant kun je gebruiken onder de douche, maar niet onder water, zoals in bad. Een waterdichte versie is hier uiteraard wel geschikt om kopje onder te gaan.

Voor wie is deze vibrator geschikt?

De waterproof vibrator is met name geschikt voor vrouwen, maar is natuurlijk ook voor mannen te gebruiken. Al zijn er voor anaal gebruik speciale anaal vibrators. Dit type vibrator is met name geschikt voor vrouwen of koppels die een keer buiten de slaapkamer een avontuurtje met een seksspeeltje willen beleven, bijvoorbeeld in bad of onder de douche.

Wat voor waterproof vibrators zijn er?

Eigenlijk alle vibrators zijn waterdichte varianten van te krijgen. We hebben enkele verschillende vibrators voor je op een rijtje gezet:

In het filter van de pagina kun je bij ‘waterbestendig’ kun je kiezen tussen ‘ja (volledig waterproof), nee of spatwaterdicht’.

Waar let je op bij het kopen van een waterdichte vibrator?

Een vibrator kopen is natuurlijk heel persoonlijk. Het ligt dan ook volledig aan jouw wensen en eisen die je aan een vibrator stelt waar het aan moet voldoen. De belangrijkste eigenschappen van de waterproof vibrator is de waterdichtheid. Voor de rest valt er te kiezen uit allerlei formaten en vele opvallende kleuren. Ze trillen natuurlijk allemaal, aan jou de keuze hoe intens de trillingen moeten zijn, of je exemplaar of batterijen moet zijn of met een accu (oplaadbaar).

Wil je eerst nog meer in verdiepen voor je er één koopt? Lees dan eerst het artikel “Waar let je op bij het kopen van een waterdichte vibrator“.

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant