Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Spannendste seksuele standjes voor een lesbisch koppeltje!

Spannendste seksuele standjes voor een lesbisch koppeltje!

Geschreven door   20 december 2022
20 december 2022     reageer op artikel Reageer

Wanneer twee vrouwen samen experimenteren, kan dat een ongelooflijk sexy en intieme ervaring zijn. Er zijn veel verschillende posities die lesbische koppels kunnen verkennen om hun plezier te vergroten. Of je nu op zoek bent naar iets nieuws of gewoon je seksleven wat pittiger wilt maken, hier zijn enkele van de meest opwindende seksuele standjes voor een lesbisch koppeltje. Lees nu en geniet er samen van!

Scharen:

Dit is een van de meest voorkomende seksuele posities onder lesbiennes en houdt in dat beide partners op hun zij tegenover elkaar liggen met hun benen in elkaar verstrengeld. Dit standje zorgt voor maximale clitorale stimulatie en intiem face-to-face contact. Scharen kan enorm opwindend zijn voor alle soorten stelletjes!

Cowgirl:

Hierbij gaat de ene partner liggen terwijl de andere schrijlings (met een been aan elke kant) op hem ligt en de controle heeft over de stuwende beweging terwijl hij een vibrator gebruikt of tegen het lichaam van zijn partner wrijft. Cowgirl is geweldig omdat de persoon bovenop dan het tempo en de hoek van de penetratie kan bepalen, waardoor het gemakkelijk is om het juiste plekje voor beide partners te vinden.

Reverse Cowgirl:

Dit standje is vergelijkbaar met cowgirl, maar in plaats van je partner aan te kijken, draai je je om zodat je met je rug naar hem of haar toe ligt – dit zorgt voor een diepere penetratie en een stimulerend uitzicht voor beide partijen!

De Lotus positie:

Bij dit standje zit de ene partner in kleermakerszit terwijl de andere bovenop zit met de benen om zich heen geslagen – dit zorgt voor diepe penetratie en veel oogcontact tussen de partners. Het is ook geweldig omdat het beide partners dicht bij elkaar houdt tijdens de geslachtsgemeenschap, wat een nog intiemere ervaring oplevert.

De Brug:

De bridge is een geweldige manier om variatie toe te voegen aan je seksleven omdat het nogal wat flexibiliteit vereist van beide partners! Hierbij staat de ene partner op, terwijl de andere knielt tussen haar benen en naar voren leunt in een brugpositie – waardoor diepe penetratie mogelijk is en er unieke hoeken ontstaan die je ervaring nog opwindender maken!

De 69 positie:

Deze klassieke orale seks positie is net zo geweldig als twee vrouwen het doen! Hier gaan beide partners tegenover elkaar liggen met hun hoofd aan de andere kant, zodat iedereen de ander tegelijk oraal kan stimuleren!

Staand:

Als je je avontuurlijk voelt, waarom probeer je dan niet staand te vrijen? Niet alleen kan dit ongelooflijk heet zijn vanwege de nieuwigheidsfactor, maar staand heb je ook toegang tot verschillende hoeken die de geslachtsgemeenschap nog aangenamer kunnen maken dan normaal!

Lepelen:

Lepelen draait om intimiteit en nabijheid – wat het perfect maakt voor lesbische koppels die een extra dosis romantiek willen tijdens de seks! Hierbij ligt de ene partner op haar zij terwijl de andere achter haar kruipt – waardoor ondiepe penetratie en veel huid-op-huid contact mogelijk is tijdens de geslachtsgemeenschap!

Doggy Style:

Doggy style is niet alleen goed wanneer twee mensen heteroseksuele gemeenschap hebben; lesbiennes kunnen ook van dit standje genieten! Hier knielt de ene partner terwijl de andere de controle overneemt van achteren – perfect als je iets sneller en ruiger wilt dan de traditionele missionaris stijl seks! Gebruik hier een strap-on of strapless dildo voor om elkaar te laten genieten.

Niets is meer sexy dan volledig van elkaar te genieten…

Zittende positie:

Bij deze positie kunnen beide partners zich in elkaar ontspannen door tegenover elkaar te zitten in plaats van te liggen zoals bij traditionele missionarisstijl geslachtsgemeenschap. Zitten geeft je toegang tot verschillende hoeken die beide partners tegelijk kunnen stimuleren, waardoor dit potentieel een van de meest opwindende seksuele posities is die er zijn! Welke seksuele posities je ook besluit te verkennen met je partner, onthoud altijd dat communicatie de sleutel is als het gaat om bevredigende seks samen als lesbisch stel, dus aarzel niet om te praten over wat het beste werkt voor jullie beiden tijdens de geslachtsgemeenschap of het voorspel om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen maximaal plezier beleven aan elke ervaring samen!

Heb jij genoeg inspiratie op gedaan? Dan vinden we dat enorm tof om te horen! Laat het daarom gerust weten hieronder in de reacties.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags lesbisch koppel standjes

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant