Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Sextoys

 
10 goede redenen om een seksspeeltje te kopen

10 goede redenen om seksspeeltjes te gebruiken

Er wordt wel eens aan getwijfeld: zouden seksspeeltjes mijn seksleven écht kunnen verbeteren? Vooral mannen, vrouwen en andere genders die in een relatie zitten, durven het soms niet meteen aan om een sextoy mee in bed te nemen. Nochtans zijn er heel wat goede redenen om seksspeeltjes te gebruiken. Hier zijn er alvast tien verschillende!

Lees meer…
Fouten gemaakt bij het dragen van een condoom

De 12 meest voorkomende fouten bij het gebruiken van condooms

De grootste fout die je natuurlijk kunt maken met condooms is natuurlijk om er geen een bij je te dragen als de gelegenheid zich voordoet om seks te hebben. Zonder condoom seks hebben is tegenwoordig gewoon geen optie als je het niet met een partner doet waarvan je 100% weet dat het veilig is. Condooms zijn nu eenmaal een betrouwbare bescherming tegen soa’s en ook tegen een ongewenste zwangerschap.

Lees meer…
Erotisch kado voor onder de kerstboom

Kerstliedjes zingen en seksspeeltjes onder de kerstboom? De 9 populairste…

Kerstmis, voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Kerst staat namelijk meestal voor gezelligheid, een warm gevoel en samenzijn. Het ideaalbeeld is natuurlijk dat chalet in de sneeuw met mensen die je dierbaar zijn en waar je een geweldige tijd mee doorbrengt tijdens kerst. Spelletjes spelen, heerlijke hapjes eten en met elkaar proosten. En natuurlijk de cadeautjes onder de boom. Maar ook al ben je met de kerst niet in een chalet in de sneeuw, de kerstdagen kunnen toch heel bijzonder zijn. En de met zorg uitgekozen cadeautjes dragen daaraan bij…

Lees meer…
Seksspeeltjes geschikt voor vaginisme

De beste seksspeeltjes voor vrouwen met vaginisme en vaginale pijn

Het kan ons allemaal wel eens overkomen: we maken een verkeerde beweging, vergaten dat we net chilipepertjes grof hebben gehakt of raken per ongeluk een wondje aan en wat normaliter een stomende sekspartij had moeten worden, eindigt in coïtus interruptus. Het is doorgaans niets om je (op lange termijn) zorgen over te maken. Soms gaat het echter om ernstiger zaken. Terwijl ‘slechts’ 5% van de mannen soms eens pijn heeft tijdens de seks, ligt dat percentage bij vrouwen gevoelig hoger. Gelukkig kunnen seksspeeltjes helpen.

Lees meer…
Beste Porna sextoys

5 Typische porna speeltjes

Er bestaan natuurlijk geen Porna sextoys. Maar… als we bedenken dat Porna liefdevol, elegant, stijl- en respectvol is, dan kunnen we daar wel een aantal seksspeeltjes bij bedenken die perfect aansluiten bij die gedachte. We hebben een overzichtje gemaakt van speeltjes die perfect bij die gedachte aansluiten. Eigenlijk vrouwvriendelijke toys dus!

Lees meer…
5 alternatieven voor dildo's en vibrators

5 alternatieven voor Vibrators en Dildo’s

Wie ze niet kent, bezoekt deze site wellicht voor het eerst: vibrators en dildo’s. Natuurlijk zijn deze seksspeeltjes in heel wat vormen, kleuren en materialen beschikbaar, maar toch is het soms leuk om eens iets volledig anders te proberen… of toe te voegen aan het arsenaal. Soms is het echter moeilijk om te weten waar beginnen, daarom hier een tiental suggesties!

Lees meer…
Seksspeeltje als concurrent in een relatie

Seksspeeltjes in een relatie – Is jouw vibrator zijn concurrent?

Het gebeurt wel eens: je hebt net jouw laatste schepje veganistisch, caloriearm koekjesdeegijs op en je wrijft voorzichtig over de blote knie van jouw partner. Je weet dat je zult moeten opbouwen, want de laatste aflevering van de hilarische tv-serie Mythic Quest die je samen illegaal aan het streamen bent, is nog niet helemaal voorbij. Langzaam ga je wat naar boven en eenmaal de eindaftiteling begint, draai je jezelf iets meer naar jouw wederhelft toe, klaar om haar te tongzoenen.

Lees meer…
Anus trainen met Buttplug

Buttplug als ideale voorbereiding op anale seks

Je wil graag beginnen aan anale seks, maar het zit je toch nog niet helemaal lekker om dit gelijk te proberen met je partner. Je wil zelf eerst de controle en zo kijken of het wat voor je is? Of misschien heb je al enige ervaring op anaal gebied, maar is het tot nu toe nog niet zo goed bevallen. Een buttplug kan je helpen dat eerste stapje te zetten, of je algehele anale ervaring zelfs te verbeteren. In dit artikel leggen we je uit hoe de buttplug de oplossing kan zijn in jouw anale vraagstuk.

Lees meer…
CES 2020 - Weren van sextoys

Grootste consumentenbeurs ter wereld weerde seksspeeltjes – Dit is het resultaat

Er zijn een aantal jaarlijkse internationale evenementen die deze journalist onder normale omstandigheden nooit mist: Gen Con in Indianapolis, Spieltage in Essen, Dragonmeet in Londen, het Filmfestival van Cannes, de Oscarweek in Los Angeles, een van de drie grote Europese Fashion Weeks, Crisis in Antwerpen en het altijd supergezellige, het geweldige Brussels International Fantastic Film Festival en… CES. 

Lees meer…
Beste seksspeeltjes voor koppels

Dit zijn de beste seksspeeltjes voor koppels

Sextoys voor koppels kunnen een verrijking zijn voor je seksleven. Zowel de combinatie man/vrouw, man/man als vrouw/vrouw kunnen veel plezier beleven aan het gebruik van koppeltoys tijdens de seks. In deze blog vertellen we je welke soorten er allemaal zijn en wat je ermee kan doen. De keuze is reuze, zoek uit wat bij jullie beiden past qua fantasieën en wensen. Een ding is zeker; met deze seksspeeltjes breng je een hoop opwinding in jullie relatie terug!

Lees meer…
Sextoy introduceren

Hoe introduceer je een sextoy in de slaapkamer?

Hoewel er geen taboe meer op sexspeeltjes rust, zijn er nog veel koppels die er geen gebruik van maken. Dat terwijl sextoys je seksleven weer helemaal op kunnen laten bloeien. Maar ja, hoe vraag je aan je partner of seksspeeltjes gebruiken misschien een goed idee is? We willen je daar graag bij helpen. Dus hebben we wat tips voor je.

Lees meer…
Blog beste sex toys voor vrouwen

Dit zijn de beste seksspeeltjes voor vrouwen

Het is overduidelijk dat er een groot verschil is tussen de manier hoe mannen en vrouwen seks beleven. Mannen komen in 95% van de gevallen klaar. Vrouwen slechts 66%. Vrouwen hebben nou eenmaal wat meer seksuele aandacht nodig om klaar te kunnen komen. Seksspeeltjes zijn daarbij een aangenaam hulpmiddel. Het is daarom ook niet vreemd dat er een legio sextoys voor haar te koop zijn. Maar liefst 85% van de Nederlandse vrouwen gebruikt een sextoy om een orgasme te krijgen.

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën
14