Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Seks

 
Nieuwe erotische serie

Een nieuwe erotische serie: Bridgerton

Voor iedereen die genoten heeft van de delen uit de 50 Shades of Grey serie, hebben we sexy nieuws uit Netflix land. Dit keer geen spannende kamers gevuld met sextoys die voor rode wangen zorgen, maar een wat subtielere serie die zeker de temperatuur in de kamer wel laat stijgen.

Lees meer…
Fouten gemaakt bij het dragen van een condoom

De 12 meest voorkomende fouten bij het gebruiken van condooms

De grootste fout die je natuurlijk kunt maken met condooms is natuurlijk om er geen een bij je te dragen als de gelegenheid zich voordoet om seks te hebben. Zonder condoom seks hebben is tegenwoordig gewoon geen optie als je het niet met een partner doet waarvan je 100% weet dat het veilig is. Condooms zijn nu eenmaal een betrouwbare bescherming tegen soa’s en ook tegen een ongewenste zwangerschap.

Lees meer…
Tips om te beginnen met anale seks voor stellen

Voorbereiding op anale seks

Anale seks, sommigen vinden het heerlijk, anderen moeten er niet aan denken. Dan is er ook nog de groep die het best een keer wil proberen, maar niet zo goed weet hoe ze dit aan moeten pakken. De eerste keer schrikt mensen vaak af omdat ze bang zijn dat het pijn doet of dat ze iets vanbinnen beschadigen. Als je het een keer wilt proberen, is het beter om je hierop voor te bereiden. Dat zorgt dat je sowieso meer ontspannen bent, waardoor de ervaring veel prettiger zal zijn.

Lees meer…
Tips voor seks in de winter

7 Tips voor seks tijdens de koude dagen

Als het zonnetje schijnt, zorgt dat bij veel mensen vaak voor extra opwinding. De zon heeft iets sensueels en zeker als hij lekker zijn stralen op je richt. In de winter is alles anders. In de gure maanden hebben we het snel koud en het idee om je kleding uit te trekken spreekt veel mensen niet aan. Daarbij zijn de kledingstukken die we wel aan trekken als het erg koud is niet altijd even sexy. Maar hoe zit het dan met de seks?

Lees meer…
Weet beginnen met seks na een periode droogstaan

Opstarten na maandenlang geen seks: 11 gouden tips

Soms kan het gebeuren dat je maandenlang geen seks hebt. Dit kan allerlei redenen hebben. Misschien had je er gewoon geen zin in of waren de omstandigheden er niet naar. Maandenlang of jaren geen seks hebben, dat doet wel wat met een mens. Lichamelijk, maar ook voor het mentale welzijn. 

Lees meer…
Waarom sommige mensen van plasseks houden

Plas seks, waarom doen mensen dit?

Urofilie is een seksuele handeling waarbij urine wordt gebruikt. In de volksmond noemen we het ook wel gewoon plas seks. Mensen raken bij deze vorm van seks opgewonden door het ruiken, proeven, voelen of zien van urine. Je zou het misschien niet verwachten, maar plasseks komt best vaak voor.

Lees meer…
BDSM uitgelegd

Dom of sub, wat ben jij?

Een D/s relatie, een Dom en een sub, wat houdt het allemaal in? Bij BDSM is er meestal een bepaalde rolverdeling, een spel waarbij de een dominant is over de ander. Als je dus een D/s relatie met elkaar hebt, is de een de Dom(dominant) en de ander de sub(submissive, de onderdanige). In deze D/s relatie is het ook de bedoeling dat men het gevoel heeft dat elkaars wensen worden vervuld en gerespecteerd, net zoals bij alle andere relaties.

Lees meer…
Edging - Klaarkomen tot op het randje

Stel je orgasme uit door edging

Seks is lekker en voor sommigen kan seks niet lang genoeg duren. Vaak werken we bijna allemaal naar dat ene moment toe: de climax. Hoe lekker we dat orgasme ook vinden, niemand zit erop te wachten dat het zich al binnen enkele seconden aandient. Hoe langer we eerst van een heerlijke vrijpartij kunnen genieten, des te intenser genieten we ook van het orgasme.

Lees meer…
Een vrouw laten klaarkomen in drie minuten met de kivin methode

Een vrouw laten klaarkomen in drie minuten? Probeer de Kivin methode!

De meeste van ons zijn niet vies van orale seks. Althans, in ieder geval niet om lekker gepijpt of gebeft te worden. Voor diegene die het pijpen of beffen uit moet voeren kan het ook opwindend zijn, maar als het ontzettend lang duurt voor er een orgasme is… mwah dan vinden we het toch een stukje minder leuk.

Lees meer…
Tepelorgasme - is het mogelijk?

Is een tepelorgasme echt mogelijk?

We horen je het denken: een wát? Het masseren van de tepels brengt ons snel in een geile, opgewonden stemming. Maar kan je hier ook een orgasme van krijgen? Het antwoord is ja. Dat je dit nog nooit hebt meegemaakt is niet vreemd. Onderzoek wijst uit dat slechts 29% van de vrouwen wel eens een tepelorgasme heeft gehad. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Lees meer…
9 Tips voor een beter leuker seksleven

9 tips voor een leuker seksleven

Ook al nemen we het ons voor om dit niet te laten gebeuren… Na een paar jaar sluipt toch een beetje de sleur in de relatie. Troost je, dat komt bij veel mensen voor. Als je elkaar beter kent, valt nu eenmaal de spanning een beetje weg en ondanks dat de emotionele binding groeit, neemt de fysieke spanning soms wat af. Maar we hebben 9 tips voor je om je seksleven weer een upgrade te geven.

Lees meer…
Tips voor een heerlijk clitoraal orgasme

3 Tips om haar een heerlijk clitoraal orgasme te geven

Natuurlijk wil je de heilige vrouwentempel zo snel mogelijk binnendringen als man. Ongeduldig op dat vlak, staan mannen dan ook om bekend 😏. Wil je haar ook heerlijk laten klaarkomen? Dat zou misschien kunnen door de aloude penetratie.. maar de kans is een stuk hoger door met haar clitoris aan de slag te gaan. In dit artikel ga ik vertellen hoe dit zit en hoe je dit het best kan doen. 

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën
35