Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Weetjes

 

Het verschil tussen deze 3 Satisfyers

Tja, wat is nou echt het verschil tussen de “Satisfyer Pro 1/2” en de “Satisfyer Pro 2 Next Gen”? Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen over deze mysterieus spannende Air-pulse speeltjes. Wees niet ongerust! Wij zetten het verschil voor je op een rijtje. Zodat jij of je partner nooit meer hoeven te discussiëren over wie gelijk heeft, hopelijk…

Lees meer…
Uitleg BDSM

SM: waarom sommige mensen ervan houden elkaar pijn te doen

Een seksleven kan bestaan uit vele facetten en voorkeuren. De reden waardoor mensen opgewonden raken kan voor iedereen verschillend zijn. Bij sommige mensen speelt SM hier een grote rol in. SM staat voor sadomasochisme en is een onderdeel van BDSM. Om beter te kunnen begrijpen waarom sommige mensen het prettig vinden om elkaar pijn te doen, is het belangrijk dat je eerst weet wat SM inhoudt.

Lees meer…
Verschillende manieren om door penetratie klaar te komen

6 tips voor een ultiem vaginaal orgasme

Klaarkomen is al lekker, maar het is natuurlijk helemaal geweldig als het een ultiem orgasme is. Zo eentje waarbij je het gevoel krijgt dat je over je grenzen van genot heen gaat… wie wil dat niet? Klaarkomen kan ook op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een vaginaal orgasme. We hebben een aantal tips om te proberen om een dergelijk ultiem orgasme te bewerkstelligen. Het is natuurlijk geen garantie, maar als het lukt kan het zeker bijdragen aan een spetterend orgasme.

Lees meer…
Welke standjes kom je het meeste op klaar

Welke standjes kom je het beste op klaar

Er zijn een aantal standjes die ervoor zorgen dat de kans op een spetterend orgasme groot is tijdens de seks. En daar zijn we niet vies van toch? Het is sowieso saai om iedere keer weer hetzelfde standje te doen. Kies daarom af en toe eens een ander standje. Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn er standjes de stimulatie extra benadrukken waardoor je vrijwel zeker klaarkomt tijdens de seks. Misschien ken je er al een aantal, maar staan er voor jou nieuwe standjes bij? Probeer ze dan zeker een keer uit.

Lees meer…
Hoeveel mannen mogen klaarkomen in de mond

Klaarkomen in de mond? Van hoeveel procent mag het?

Klaarkomen in de mond, dat is voor sommigen toch echt een issue. Anderen hebben er juist weer helemaal geen problemen met klaarkomen in de mond en slikken het ook gewoon door. Dit is per persoon verschillend, het kan komen de de textuur en smaak. Benieuwd hoe sperma nou eigenlijk smaakt in de mond? En ben je misschien ook wel benieuwd hoe je technieken kan gebruiken om minder snel klaar te komen in de mond? Lees dan razend vlug verder en ontdek alles van klaarkomen in de mond van je partner.

Lees meer…
Fisting - do's en dont's bij fisting

Fisting: Do’s en dont’s voor eerste keer fisting

Fisting, fistfucking, vuistseks, fisten, vuistneuken, handballing, allemaal termen die worden gebruikt voor fisting. Maar wat is fisting eigenlijk en wat kun je beter wel doen bij fisting en wat niet? Het is aan te raden om eerst de do’s en de dont’s door te nemen voor dat je aan fisting gaat beginnen. Deze speciale vorm van anale of vaginale seks is namelijk niet geheel zonder risico’s als je het niet verantwoord doet. Maar geen zorgen, na het lezen van dit blog weet jij alles over fisting! Lees nu snel verder..

Lees meer…
Stelletjes met sex frustraties

7 Seksuele frustraties die iedereen kent

Seksuele frustraties, dat is iets waar we niet vrolijk van worden. Daarbij is het ook nog een soort van taboe, iets waar je niet makkelijk over spreekt met anderen. Dat is jammer, want misschien is die seksuele frustratie die jij hebt wel een veelvoorkomend probleem en heeft een ander daar ook regelmatig mee te maken. Misschien had die persoon wel een hele simpele oplossing waarmee hij of zij de frustratie kon wegnemen.  Daarom is het tijd dat we het taboe van seksuele frustratie doorbreken. Door er open over te zijn, kunnen ook oplossingen makkelijker aangedragen worden.

Lees meer…
Kun je een orgasme krijgen van anale seks

Kun je klaarkomen van anale seks?

Klaarkomen met anale seks, waarschijnlijk schudt je nu gelijk je hoofd. Toch is het blijkbaar wel degelijk mogelijk om bij anale seks klaar te komen en soms zelfs met een spetterend orgasme ook. Natuurlijk is de kans kleiner dan bij stimulatie van de clitoris of penis, maar het kan in sommige gevallen wel en dat is natuurlijk super goed nieuws. Het slechte nieuws is dat het technisch gezien eigenlijk niet mogelijk is en dat er dus meestal extra stimulatie nodig is.

Lees meer…
Zijn sextoys nou echt gezond voor je?

Bewezen: Seksspeeltjes maken ons gezonder

Dat seksspeeltjes erg leuk kunnen zijn en ons seksleven wat extra kruiding geven, weten we natuurlijk allemaal. Wat soms echter vergeten wordt – of wat velen zelfs niet eens weten – is dat sextoys ook gewoonweg goed zijn voor lichaam en geest. 

Zolang de seksspeeltjes die je gebruikt veilig geproduceerd zijn, met onschadelijke materialen (zoals het geval is bij alles wat we bij Bedfun verkopen), kan je bij geregeld gebruik genieten van heel wat gezondheidsvoordelen. Hier een aantal voorbeelden!

Lees meer…
Top 10 meest voorkomende taboes op seksgebied

De 10 grootste sekstaboes die er zijn

Ook al denken we soms dat we in een vrijgevochten land wonen, er zijn nog steeds veel taboes op allerlei vlakken. Wat betreft de liefde, seks en andere punten zijn er in de loop der jaren ook al veel taboes doorbroken. Denk maar aan de homoseksualiteit, emancipatie van de vrouw, genderneutraliteit, maar we zijn er nog lang niet. Zeker op gebied van seks hebben we allemaal nog met taboes te maken. Dingen waarvan jij denkt dat andere mensen je hierom veroordelen of dit belachelijk vinden. Ook jij vraagt je misschien weleens af of iets wel of niet kan?

Lees meer…
Top 9 meest voorkomende festijes

De 10 meest voorkomende fetisj vormen

Bij het woord ‘fetisj’ of ‘fetish’ denken veel mensen aan de film ‘Vijftig tinten grijs’, maar er bestaat meer dan alleen een fetisj voor zweepjes en blinddoeken. Een fetisj is een materiaal, een handeling of een object wat iemand een seksuele opwinding bezorgd en dat kunnen allerlei uiteenlopende zaken zijn.

Lees meer…
9 excuses om te masturberen

9 redenen waarom masturberen zo gezond voor je is…

‘Van masturberen word je doof!’ Hoe vaak heb je dat al niet gehoord? Weliswaar meestal als grapje, maar er zijn echt nog mensen die denken dat masturberen niet gezond voor je is. Er wordt soms zelfs beweerd dat je er acne van krijgt of er onvruchtbaar van wordt. Ook zijn er mensen bij wie het idee dat iemand masturbeert de rillingen over hun rug laat lopen. En in dit geval niet van genot.

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën