Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Tips

 
welke sexy kleding voor welke gelegenheid

Waar op te letten bij het uitzoeken van lingerie?

Waar op te letten bij het uitzoeken van lingerie? Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen een kleur kiezen. Het gaat ook over de vorm, het materiaal en welk gevoel de lingerie je geeft. Er zijn verschillende kledingstukken die onder het woord lingerie vallen, bijvoorbeeld beha, slipje, string, corset, panty en pantykousen met eventueel jarretels. In het onderstaande blog zullen we je hier meer over vertellen, zodat jij goed voorbereid op zoektocht kan gaat. 

Lees meer…

Het verschil tussen deze 3 Satisfyers

Tja, wat is nou echt het verschil tussen de “Satisfyer Pro 1/2” en de “Satisfyer Pro 2 Next Gen”? Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen over deze mysterieus spannende Air-pulse speeltjes. Wees niet ongerust! Wij zetten het verschil voor je op een rijtje. Zodat jij of je partner nooit meer hoeven te discussiëren over wie gelijk heeft, hopelijk…

Lees meer…

7 tips om klaar te komen met de G-Spot

De G-spot is een van de verborgen plekjes van het vrouwelijk lichaam die erg gevoelig zijn. Door de G-spot op de juiste manier te stimuleren, kun je een heerlijk orgasme bewerkstelligen. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je weet waar de G-spot zit en hoe je die stimulatie het beste aan kunt pakken om klaar te komen met de G-spot.

Lees meer…
Verschillende manieren om door penetratie klaar te komen

6 tips voor een ultiem vaginaal orgasme

Klaarkomen is al lekker, maar het is natuurlijk helemaal geweldig als het een ultiem orgasme is. Zo eentje waarbij je het gevoel krijgt dat je over je grenzen van genot heen gaat… wie wil dat niet? Klaarkomen kan ook op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een vaginaal orgasme. We hebben een aantal tips om te proberen om een dergelijk ultiem orgasme te bewerkstelligen. Het is natuurlijk geen garantie, maar als het lukt kan het zeker bijdragen aan een spetterend orgasme.

Lees meer…
5 masturbatiestandjes voorbeelden

5 masturbatie standjes om het nog lekkerder te maken voor jezelf

Masturberen… Even een momentje voor jezelf. Genieten van je eigen fantasieën en van je eigen lichaam. Al drie punten die masturberen zo leuk maken. Masturberen is ook gezond, dus laat je niet wijsmaken dat het iets is waar je je voor moet schamen. Je kunt met masturberen soms zelfs erectieproblemen oplossen. Zelfs als je een partner hebt, is het soms prettig om te masturberen. Daarbij kan in zo’n geval je seksleven met je partner er zelfs beter van worden.

Lees meer…
11 manieren voor een vrouw om tot een orgasme te komen

De 11 manieren waarop vrouwen kunnen klaarkomen

Ja dames, jullie dachten misschien dat je maar op één manier kunt klaarkomen maar dat is niet zo. We hebben namelijk goed nieuws, er zijn nog veel meer heerlijke manieren om een fantastisch orgasme te ervaren. Heb je ze nog niet allemaal uitgeprobeerd? Dan wordt het tijd om eens te gaan experimenteren.

Lees meer…
Problemen bij klaarkomen voor een vrouw

7 Tips voor moeilijk klaarkomen voor een vrouw

Er zijn veel vrouwen die moeite hebben met klaarkomen. Er zijn zelfs vrouwen die bijna nooit klaarkomen. Dat is natuurlijk een vervelende situatie . Ondanks dat seks hebben niet alleen bestaat uit klaarkomen, is het vaak wel de kers op de taart. Natuurlijk is de intimiteit fijn en kun je ook zonder orgasme van de seks genieten, maar toch is het ook prettig als je wel een orgasme kunt ervaren.

Lees meer…
Man - Tips moeilijk klaarkomen

9 tips voor moeilijk klaarkomen voor een man

Er zijn niet alleen vrouwen die soms problemen hebben met klaarkomen, maar ook bij mannen komt dit voor. Dat is natuurlijk voor beide geen leuke situatie. Ook al kan de man nog zo genieten van de seks, meestal werkt men toch naar dat hoogtepunt toe. De reden dat een man niet of moeizaam klaarkomt, kan verschillende oorzaken hebben. We geven wat tips om in verschillende situaties toch een fijn hoogtepunt te kunnen ervaren.

Lees meer…
Gouden aftrektips

Aftrektips waar je misschien niet gelijk aan dacht

Masturberen, wie doet het niet? Het zou jammer zijn als je niet masturbeert, want het is hartstikke gezond. Masturberen zorgt namelijk voor ontspanning en het vermindert stress. Je slaapt ook veel lekkerder na een potje masturberen. Daarbij verbetert masturberen je stemming doordat er endorfine vrijkomt. En nog een ander pluspunt: van masturberen word je niet doof!

Lees meer…
Tips om een vrouw spuitend klaar te laten komen

Tips om een vrouw te laten spuiten

Een vrouw laten spuiten, kan dat ook? Inderdaad, het blijkt ook voor een vrouw mogelijk te zijn om te spuiten en dit noemen we dan squirten. Of iedere vrouw dat kan, dat is nog niet helemaal duidelijk. Daarbij is er ook wel wat techniek voor nodig om een vrouw te laten squirten. Hoe je dit eventueel kunt bewerkstelligen, leggen we in dit artikel aan de hand van een aantal tips uit.

Lees meer…
Tips and trics voor de G Spot

De G-spot vinden en stimuleren: zo doe je dat

De G-spot, iedereen heeft er weleens van gehoord. Maar waar zit dat ding en hoe kun je hem het beste stimuleren? En wat is een G-spot eigenlijk precies? Allemaal vragen die je misschien hebt over de G-spot. We gaan er zoveel mogelijk voor je beantwoorden.

Lees meer…
Seksspeeltjes voor maagden

Beste sextoys voor maagden

Er zijn heel wat redenen om al seksspeeltjes te gebruiken voor je daadwerkelijk seks hebt met iemand anders. Misschien is de juiste persoon nog niet langsgekomen, of heeft hij (nog) geen interesse in jou. Het kan ook zijn dat je eerst jouw eigen lichaam wilt ontdekken voor je er een partner durft bij te betrekken… of zelfs dat je niet gelooft in seks voor het huwelijk. Dat hoeft allemaal echter niet te betekenen dat je jezelf geen orgasmes mag gunnen. Hier enkele tips!

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën