Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Kinky

 
Beste & goedkoopste Buttplug Foxtail vergelijk en koop!

Beste & goedkoopste Buttplug Foxtail | vergelijk en koop!

Beste & goedkoopste Buttplug Foxtail kopen? In dit blog gaan wij de beste & goedkoopste Buttplug foxtails vergelijken. Laat al je ponyplay, kittenplay en puppyplay fantasieën uitkomen. Ook kan je uiteraard gewoon voor kinky seks deze staarten gebruiken. Hoe dan ook, ben je op zoek naar de beste & goedkoopste buttplugs, vergelijk en bekijk ze hier!

Lees meer…
Wat is kittenplay Koop & vergelijk buttplugs met staart!

Wat is kittenplay? Lees nu & koop | Buttplug

Wat is kittenplay eigenlijk? Kittenplay is een vorm van “animal play”. Denk dan hierbij ook aan ponyplay, puppyplay en bunnyplay. Het is een erotische vorm van een rollenspel. Je kan er samen of alleen van genieten met een buttplug met staart. Maar ook met een masker of meer…

Lees meer…

Eerste keer anaal fisting: de beste tips!

Wil je beginnen aan anaal fisting? Of ook wel anaal vuisten, anaal vuistneuken of anal fistfucking genoemd. Dit word vaak gedaan om bijvoorbeeld de prostaat te stimuleren. Deze zit ongeveer 6 centimeter op de hoogte van de rectum bij de man. Vrouwen hebben geen prostaat, maar kunnen wel anaal vuistneuken. Hier zijn veel seksfilms gemaakt over anale vuistseks. Dat ziet er vaak nogal heftig uit, wij zullen daarom ook bij het begin beginnen en alles op een rijtje zetten om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de eerste keer anaal fisting.

Lees meer…

Welke soorten handboeien zijn er?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Wist je dat ze in de Romeinse tijd ook al handboeien produceerde? In de loop van de jaren zijn de boeien natuurlijk verder ontwikkeld en gelukkig maar. Ze waren destijds wellicht niet zo prettig om te gebruiken voor de doeleinden die wij voor ogen hebben in dit artikel, na het lezen van dit blog weet jij precies welke soorten handboeien er zijn.

Lees meer…

Bedpret met Lollypopman

Onze nieuwe interviewer is de 44 jarige Lollypopman, een Service Engineer Blusmiddelen. Echter is zijn spannende seksleven nog lang niet uitgeblust! Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Lees meer…

BDSM – De 13 grootste feiten en fabels

Mede door de ‘Vijftig Tinten Grijs’ hype is de belangstelling voor BDSM toegenomen.  Maar er zijn ook nog genoeg mensen die niet precies weten wat deze afkorting inhoudt en wat er wel kan en wat niet. Vandaar de hoofdvraag “wat is BDSM?”. De letters van BDSM staan in ieder geval voor Bondage & Discipline (BD), Dominantie & Submissie (SM) en Sadisme en Masochisme (SM). Ieder onderdeel kent zijn eigen kenmerken, maar er zijn ook overlappingen. We zetten de feiten en de fabels voor je op een rij. Zo kom jij meer te weten over kinky pret in de slaapkamer.

Lees meer…
Neem een kijkje in het seksleven van Lucy

Bedpret met Lucy

Het is alweer een tijdje geleden, maar dit keer hebben we het genoegen Lucy te mogen interviewen. Lucy is 26 jaar en is systeem therapeut. Ze sluit zich overdag op om te werken in een gesloten inrichting met (probleem) jongeren. Als ze daarvan bevrijd is gaan de remmen ook echt helemaal los en is bijna niks haar te gek. Nieuwsgierig geworden? Begin dan gauw met lezen.

Lees meer…
Fisting - do's en dont's bij fisting

Fisting: Do’s en dont’s voor eerste keer fisting

Fisting, fistfucking, vuistseks, fisten, vuistneuken, handballing, allemaal termen die worden gebruikt voor fisting. Maar wat is fisting eigenlijk en wat kun je beter wel doen bij fisting en wat niet? Het is aan te raden om eerst de do’s en de dont’s door te nemen voor dat je aan fisting gaat beginnen. Deze speciale vorm van anale of vaginale seks is namelijk niet geheel zonder risico’s als je het niet verantwoord doet. Maar geen zorgen, na het lezen van dit blog weet jij alles over fisting! Lees nu snel verder..

Lees meer…
Top 10 meest voorkomende taboes op seksgebied

De 10 grootste sekstaboes die er zijn

Ook al denken we soms dat we in een vrijgevochten land wonen, er zijn nog steeds veel taboes op allerlei vlakken. Wat betreft de liefde, seks en andere punten zijn er in de loop der jaren ook al veel taboes doorbroken. Denk maar aan de homoseksualiteit, emancipatie van de vrouw, genderneutraliteit, maar we zijn er nog lang niet. Zeker op gebied van seks hebben we allemaal nog met taboes te maken. Dingen waarvan jij denkt dat andere mensen je hierom veroordelen of dit belachelijk vinden. Ook jij vraagt je misschien weleens af of iets wel of niet kan?

Lees meer…
Top 9 meest voorkomende festijes

De 10 meest voorkomende fetisj vormen

Bij het woord ‘fetisj’ of ‘fetish’ denken veel mensen aan de film ‘Vijftig tinten grijs’, maar er bestaat meer dan alleen een fetisj voor zweepjes en blinddoeken. Een fetisj is een materiaal, een handeling of een object wat iemand een seksuele opwinding bezorgd en dat kunnen allerlei uiteenlopende zaken zijn.

Lees meer…
Bedpret met Asja

Bedpret met Asja

Deze week hebben we het genoegen een kijkje te mogen nemen in de bedpret van Asja. Niet letterlijk natuurlijk, maar deze dame van 33 jaar geeft een mooi beeld hoe de liefde tussen twee dames bedreven wordt. Overdag is Asja nogal verzorgend als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, tussen de lakens gaat het er wat wilder aan toe kunnen we wel stellen…

Lees meer…
Stopwoorden bij BDSM

BDSM-overzicht van stopwoorden en stoptekens

Een stopwoord of een stopteken is een belangrijk gegeven in het BDSM-spel. Het zijn woorden of tekens die voorafgaand aan het spel tussen de Sub en de Dom moeten worden afgesproken. De Sub kan deze woorden of tekens gebruiken als hij of zij zich niet comfortabel meer voelt bij de gegeven situatie. Een verantwoorde Dom zal deze stopwoorden of stoptekens altijd respecteren om het vertrouwen van de Sub te houden. Mocht de Dom dit niet doen, dan misbruikt hij of zij de macht en verandert het vertrouwen al snel in wantrouwen.

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën