Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

BDSM

 
op een rijtje - vergelijk & koop!

De beste en goedkoopste handboeien op een rijtje – vergelijk & koop!

De beste en goedkoopste handboeien op een rijtje. Klinkt enorm sexy toch? Vergelijk de beste handboeien voor seks en maak je spannende BDSM sextoy set compleet! Haal je erotiek politie kostuum maar uit de kast. Of je nou metalen, siliconen of rode plunche handboeien zoekt. Hier staan de beste en goedkoopste handboeien op een rijtje!

Lees meer…

BDSM – De 13 grootste feiten en fabels

Mede door de ‘Vijftig Tinten Grijs’ hype is de belangstelling voor BDSM toegenomen.  Maar er zijn ook nog genoeg mensen die niet precies weten wat deze afkorting inhoudt en wat er wel kan en wat niet. Vandaar de hoofdvraag “wat is BDSM?”. De letters van BDSM staan in ieder geval voor Bondage & Discipline (BD), Dominantie & Submissie (SM) en Sadisme en Masochisme (SM). Ieder onderdeel kent zijn eigen kenmerken, maar er zijn ook overlappingen. We zetten de feiten en de fabels voor je op een rij. Zo kom jij meer te weten over kinky pret in de slaapkamer.

Lees meer…
6 populaire BDSM methoden

De 6 meest populaire BDSM-fantasieën op een rij

Er zijn genoeg mensen die denken dat BDSM niets voor hen is. Toch kun je je daar nog aardig op verkijken. Ieder mens heeft namelijk seksuele fantasieën en het zou zomaar kunnen dat jouw fantasieën prima aansluiten bij BDSM. Seksuele fantasieën hebben, is ook niets om je voor te schamen. Het is gewoon een normaal onderdeel van seks.

Lees meer…
Beginnerstips voor BDSM

BDSM: tips om mee te beginnen

Raak jij opgewonden bij het zien van zweepjes, blinddoeken, handboeien of leer? Voelde jij ook die opwinding bij de activiteiten van Christian Grey en Anastacia in de films ‘Fifty Shades of Grey’ en de andere twee delen? Misschien ben je sowieso een liefhebber van kinky spelletjes? Neem jij graag de leiding tijdens de seks en draaf je soms weleens te ver door of ben je meer het onderdanige type in de slaapkamer? Misschien is de wereld van de BDSM wel wat voor jou? Je kunt er in ieder geval eens voorzichtig aan snuffelen en kijken of dit een erotische sensatie bij je teweegbrengt.

Lees meer…
Top 9 meest voorkomende festijes

De 10 meest voorkomende fetisj vormen

Bij het woord ‘fetisj’ of ‘fetish’ denken veel mensen aan de film ‘Vijftig tinten grijs’, maar er bestaat meer dan alleen een fetisj voor zweepjes en blinddoeken. Een fetisj is een materiaal, een handeling of een object wat iemand een seksuele opwinding bezorgd en dat kunnen allerlei uiteenlopende zaken zijn.

Lees meer…
Bedpret met Asja

Bedpret met Asja

Deze week hebben we het genoegen een kijkje te mogen nemen in de bedpret van Asja. Niet letterlijk natuurlijk, maar deze dame van 33 jaar geeft een mooi beeld hoe de liefde tussen twee dames bedreven wordt. Overdag is Asja nogal verzorgend als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, tussen de lakens gaat het er wat wilder aan toe kunnen we wel stellen…

Lees meer…
Stopwoorden bij BDSM

BDSM-overzicht van stopwoorden en stoptekens

Een stopwoord of een stopteken is een belangrijk gegeven in het BDSM-spel. Het zijn woorden of tekens die voorafgaand aan het spel tussen de Sub en de Dom moeten worden afgesproken. De Sub kan deze woorden of tekens gebruiken als hij of zij zich niet comfortabel meer voelt bij de gegeven situatie. Een verantwoorde Dom zal deze stopwoorden of stoptekens altijd respecteren om het vertrouwen van de Sub te houden. Mocht de Dom dit niet doen, dan misbruikt hij of zij de macht en verandert het vertrouwen al snel in wantrouwen.

Lees meer…
Verschil bdsm en bondage

Het verschil tussen BDSM en bondage uitgelegd

SM, Bondage, BDSM, er komen nogal wat termen voorbij op het seksuele vlak waarvan je misschien niet precies weet wat het inhoudt. Vaak wordt het ook allemaal op één hoop gegooid en door elkaar gehaald. Maar er zijn wel duidelijk verschillen én overeenkomsten. Wat precies de verschillen en de overeenkomsten zijn leggen we hieronder uit.

Lees meer…
BDSM uitgelegd

Dom of sub, wat ben jij?

Een D/s relatie, een Dom en een sub, wat houdt het allemaal in? Bij BDSM is er meestal een bepaalde rolverdeling, een spel waarbij de een dominant is over de ander. Als je dus een D/s relatie met elkaar hebt, is de een de Dom(dominant) en de ander de sub(submissive, de onderdanige). In deze D/s relatie is het ook de bedoeling dat men het gevoel heeft dat elkaars wensen worden vervuld en gerespecteerd, net zoals bij alle andere relaties.

Lees meer…
Kinky-seks-ideeen

Kinky taboe? Geef je seksleven een boost!

De meeste mensen weten wat ze aanmoeten met zogeheten vanilleseks – je weet wel, lief, zacht, zonder grote verrassingen. De waarheid is in theorie, dat tenminste enkele van je vrienden, waarschijnlijk verder gaan dan alleen basic seks. Meerdere onderzoeken wijzen dan ook uit dat maar liefst 45% geïnteresseerd is in kinky seks, ondanks dat zij het zelf nooit geprobeerd hebben.

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën