Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Reviewers

 

Review Exotiq Massagekaars Violet Rose

Vandaag hebben we de 34 jarig jonge Asja te gast als Bedfun Reviewer. Ze gaat de Exotiq Massagekaars Violet Rose uitproberen. Tevens zal ze niet alleen de kaars toelichten maar ook een spannend stukje van haar BDSM interesses. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Lees meer…

Review Anal Adventures Platinum

Ralf heeft samen met zijn partner de “adventure” tour gemaakt met de Anal Adventures Platinum kralen. Anoniem en discreet heeft hij zijn spannende toy ontvangen. Om een goed beeld te krijgen van het product zal ook zal Ralf zijn mening geven! Lees nu meer.

Lees meer…

Review OVO Cockring B1 Purple

Lollypopman 44 jaar jong is vol enthousiasme begonnen aan het reviewprogramma van Bedfun. Hij mocht met veel plezier de OVO Cockring B1 Purple proberen! Lees zijn review nu hieronder.

Lees meer…

Review Aromatic Massage Candle

Tijd voor een overheerlijke massage? Onze reviewster Lucy 27 jaar heeft een review geschreven over de Exotiq Massage Candle. En het was een enorme aanrader, dus wacht niet langer en lees hoe jij jezelf of je partner ook zo’n heerlijke massage kunt voorzien.

Lees meer…

Review Satisfyer 2 Next Generation

Het is eindelijk zo ver! Onze eerste reviewer zal haar ervaring delen over de Satisfyer 2 Next Generation. Een welbekende toy onder de vrouwen, echter hoe goed is deze toy nou eigenlijk echt onder de lakens… Je leest het hier in een onafhankelijk review over dit spannende speeltje.

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën