Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Review Satisfyer 2 Next Generation

Geschreven door   1 juli 2022
1 juli 2022     reageer op artikel Reageer

Het is eindelijk zo ver! Onze eerste reviewer zal haar ervaring delen over de Satisfyer 2 Next Generation. Een welbekende toy onder de vrouwen, echter hoe goed is deze toy nou eigenlijk echt onder de lakens… Je leest het hier in een onafhankelijk review over dit spannende speeltje.

Introductie

Ik heb van Bedfun de Satisfyer 2 Next Generation mogen ontvangen. Ik kan je alvast een tipje van de sluier geven maar dit speeltje was echt een feestje. Ik zal beginnen bij de specificaties en zal jullie daarna meer vertellen over mijn ervaring.

Specificaties

Dit speeltje laat jou klaarkomen door middel van luchtdruk stimulatie. Het speeltje zorgt ervoor dat jij gezogen kan worden ook als jij alleen bent. Ideaal als je het bij vraagt. Deze toy is waterproof en heeft 11 standen. De standen wisselen van hard tot zacht en standen die jou op een plagende manier tot je hoogtepunt brengen. Dit speeltje heeft een goede grip, hij ligt prettig in de hand en heeft een mooi design. Het kopje is gemaakt van een zachte soort siliconen wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk schoon te maken is en zacht aanvoelt op de gevoeligste delen van je lichaam. Als je de toy schoon wil maken kan je eenvoudig het kopje verwijderen en deze afspoelen met lauwwarm water of met een toycleaner. Je kan het speeltje bedienen door een Pushbutton. Je hebt een aan en uit knop, en twee knoppen waardoor je de standen aan kan passen. Het speeltje is erg stil en als je twee AAA batterijen gebruikt kan het speeltje tot wel 120 minuten mee! En geloof mij, dat zijn veel orgasmes.

De verpakking

Bedfun verstuurt je pakketjes altijd discreet en anoniem. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je huisgenoten of buren ook maar een vermoeden hebben. Aan de doos is dus niet te zien wat erin zit of waar hij vandaan komt. In de doos zit een kleinere doos met daarin het speeltje. Het design van Satisfyer is altijd erg mooi. Je zou hem dus ook ideaal weg kunnen geven als cadeautje! De doos zit dicht met een magneetsluiting en is gesealed.

De eerste indruk

Toen ik het speeltje voor het eerst in mijn handen kreeg was ik direct enthousiast. De toy heeft een fantastisch design en is een pronkstuk voor op je nachtkastje. De kleuren passen geweldig bij elkaar en het materiaal voelt goed aan. De knopjes werken prettig. Je kan eenvoudig van een hogere stand naar een lagere stand.

Mijn ervaring

Toen ik de Satisfyer op mijn clitoris zette voelde ik direct een aangenaam gevoel. Het is heel anders dan een normale vibrator en het is echt iets wat je zelf moet ervaren om het te kunnen omschrijven. Je voelt een soort fijne combinatie tussen een trilling en het zuigen door de luchtdrukstimulatie. De standen zijn erg fijn. Stand 1 is een fijne binnenkomer, het is direct een aangenaam gevoel. Standje twee was direct al een stuk sterker. En op de derde stand ben ik direct heerlijk klaargekomen. Mijn hele lichaam moest er even van bijkomen. Na mijn eerste orgasme ben ik wel nog even doorgegaan met testen. Ik ben meerdere keren klaargekomen in een sessie en was daarna heerlijk ontspannen. Ik schrok wel van het geluid. Ik dacht dat iedereen mij in huis zou horen. Maar dit bleek niet zo te zijn (Ja ik heb het even voor jullie uitgetest 😉 Maar met de deur dicht kan niemand je horen. Tenzij je net als ik veel geluid maakt tijdens het klaarkomen natuurlijk…

Eindoordeel

Ik zou deze toy zeker aanraden! De prijs- kwaliteitverhouding is top. Het is een kwalitatief goede toy en voor dat geld zou iedereen hem in zijn of haar nachtkastje moeten hebben! De batterijen zorgen ervoor dat jij hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen zodat jij overal kan genieten van een fantastisch hoogtepunt.

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant