Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Review OVO Cockring B1 Purple

Geschreven door   30 juli 2022
30 juli 2022     reageer op artikel Reageer

Lollypopman 44 jaar jong is vol enthousiasme begonnen aan het reviewprogramma van Bedfun. Hij mocht met veel plezier de OVO Cockring B1 Purple proberen! Lees zijn review nu hieronder.

Het avontuur mag beginnen

Eindelijk is het dan zover, en mocht ik, Lollypopman, 44 jaar jong een toy testen voor bedfun De plek voor een heet avontuur

De postbode overhandigde mij het pakje en de voorpret kon beginnen, wat zou erin zitten? Snel naar boven om het pakje te openen. Helaas moest ik nog even wachten met uitproberen want het huis zat vol.…

Goed, de OVO Cockring B1 Purple is het geworden, Het is niet de eerste cockring voor mij, maar wel de eerste die vibreert, ik ben dus heel benieuwd hoe dat gaat.

Bezorging en gebruik

De toy komt zoals je mag verwachten discreet verpakt aan, zoals te zien is op de unboxing video. Hij zit mooi en stevig verpakt compleet met handleiding, 15 jaar garantie! en 2 knoopcel batterijtjes die je er heel simpel indoet. Met een druk op de knop gaat hij aan, en is vrijwel geluidloos. De ring zelf is van siliconen en waterproof. Wel is hij rekbaar genoeg om hem evt. ook achter je balzak te doen, maar daarover later meer. Hij is niet al te dik en gemiddeld qua formaat, het vibratiegedeelte is van kunststof.

Gebruik van de cockring

Al het bezoek is weg dus de pret kan beginnen en eigenlijk is het met alle ringen hetzelfde, een beetje glijmiddel erop zodat je hem makkelijk om kunt doen, en niet wachten tot de penis helemaal stijf is want dan wordt het een heel gedoe, en dat wil je niet. Voordeel van siliconen is dat je deze de gehele sessie om kunt houden, hij knelt niet zo erg als een metalen of leren omdat dit meer mee rekt. Ideaal voor beginners dus.

Jammer vind ik het wel dat deze ring afglijdt, en met een gemiddelde penis maat in dikte en lengte hoort dat niet, gelukkig zoals ik al eerder vermelde kun je de onderkant van deze ring ook achter je balzak doen. Daar blijft hij wel goed zitten. Persoonlijk vind ik dat ook fijner, maar dat is ieder voor zich. Je penis blijft net zo hard dus daar zit geen verschil in.

Vibratie

 Dan het vibratiegedeelte, deze OVO Cockring B1 purple kan dus vibreren en ondanks dat de ring over je tafel trilt als je hem aanzet, merkten zowel mijn partner als ik er nagenoeg niks van tijdens de seks. We hebben even stil tegen elkaar aangelegen, dan voel je hem wel iets, maar wij houden het graag bij wat hardere seks, en dan voelt het vibratie gedeelte waar de batterij inzit ook niet fijn tegen je hete plekjes aan.

Voor- en nadelen

Voordelen:   

  • Siliconen materiaal
  • Prima rek
  • Makkelijk te reinigen
  • Plakt niet
  • Prima dikte en leuk kleurtje
  • Leuk waterproof
  • Komt inclusief 2 batterijen

Nadelen:              

  • Glijd af
  • Trilt niet voldoende/niet voelbaar
  • Niet geschikt voor wat heftigere sessie

Voor mij de conclusie dat ik deze ring niet zal aanschaffen, Gelukkig is er volop keus op bedfun, waardoor iedereen aan zijn of haar genot kan komen, kun je gelijk je toycleaner bestellen.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags cockring vibrerende cockring

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant