Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Review Exotiq Massagekaars Violet Rose

Geschreven door   4 september 2022
4 september 2022     reageer op artikel Reageer

Vandaag hebben we de 34 jarig jonge Asja te gast als Bedfun Reviewer. Ze gaat de Exotiq Massagekaars Violet Rose uitproberen. Tevens zal ze niet alleen de kaars toelichten maar ook een spannend stukje van haar BDSM interesses. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Introductie

Hallo allemaal,

Ik ben Asja en ik ben 34 jaartjes jong (altijd positief blijven toch). Ik identificeer mij als Pan-seksueel en zit momenteel in vaste, monogame lange afstandsrelatie met een vrouw.

Als 2 vrouwen is het altijd lastiger om leuke speeltjes te vinden. Wist je trouwens dat veel speeltjes voor hem/haar ook prima voor vrouw/vrouw of man/man te gebruiken zijn?

Daarbij liggen onze interesses toch ook wat meer richting de BDSM. Denk dan niet direct aan de veertjes, zachte handboeien en een oogmaskertje. Nee wij boeken ook regelmatig een leuk hotel/appartement die speciaal ingericht zijn voor gezellige bdsm avonden/dagen/nachten. Aangezien er ook kinderen in onze relatie zitten zullen we bepaalde onderdelen echt moeten bewaren voor die speciale weekendjes weg. En is het in de slaapkamer toch net wat minder heftig. Maar goed een gagball werkt prima tegen geluidsproductie.

Review schrijven

Dit keer mogen we voor het eerst een review schrijven voor Bedfun.

Via de mail is er al goed contact geweest over hoe alles eruit moet gaan zien en wat de wensen zijn. En vandaag kwam dan de mail dat “het” te testen onderdeel mijn kant op komt. Wat het is? Ik heb werkelijk waar geen flauw idee. Maar dat maakt het nou juist nog veel spannender.

Het product wordt netjes toegestuurd in een anonieme doos zodat de buurvrouw niet kan zien wat er bezorgt wordt, mocht deze hem toevallig in ontvangst nemen

Het openen en het product

Natuurlijk was het spannend om het pakketje open te maken. Want het was echt een verassing. En wat was ik blij met deze verassing. Want deze stond namelijk al een tijdje op onze bucket list.

Wij mogen de exotiq massage candle uitproberen met de geur violet rose. Ook zijn er nog veel meer geuren om uit te kiezen.

De kaars moet volgens de beschrijving eerst een 10 tot 20 minuten branden waarna je de wax dus als massage olie kan gebruiken.

We waren bijzonder verrast van de geur van de kaars. Veel massage geuren zijn sterk, echter deze heeft een zeer zachte aangename geur. Waardoor het ook echt een sfeertje kan zetten tijdens een avondje bank hangen. Waarna je natuurlijk zelf kunt bepalen wat je gaat doen nadien.

Gebruik van de kaars

Zelf ben ik nooit een enorme fan geweest van massages dus heb ik de kaars massage eerst uitgeprobeerd op mijn partner. Nadat we de kaars een tijdje hadden laten branden en gezellig hadden liggen knuffelen in bed heb ik de wax voorzichtig in mijn hand gegoten. JAAA je leest het goed GEGOTEN want er zit dus een enorm handig tuitje aan waardoor heel makkelijk de warme olie kunt gieten.

Minpunt was wel dat ja het gieten er residu langs de kaars naar beneden loopt. Gelukkig is het olie/vet wat gestold is wel makkelijk weg te halen van oppervlakken maar ik zou het dus niet op je tapijt neer zetten.

De olie voelde warm maar niet te heet aan in de handen. En door de warmte van handen en lichaam blijft de massage olie ook prima handelbaar. Het masseert heerlijk het glijdt lekker. Maar het is dus alleen voor uitwendig bedoeld mensen!!! Nadat mijn partner een fijne rug massage gehad heeft en we nadien nog even gespeeld hadden was ik zelf aan de beurt.

Mijn voorkeur voor massages is echt dramatisch daarom hebben wij de keuze gemaakt of deze kaars ook te gebruiken is als wax play in een wat meer BDSM scene omgeving. Aangezien dit zeker op onze wensen lijst stond kan ik het als aanrader meegeven. Doordat de olie/wax niet heel warm wordt is het een aangename kennis making met een andere kant van waxplay. Een goeie start up.

Plus en min punten

Plus punten

 1. De kaars is aromatisch niet overweldigend is en ook gewoon op tafel gezet kan worden als lekkere geur kaars.
 2. De kaars heeft een makkelijke schenktuit.
 3. Het opwarmen van de wax duurt niet te lang en de olie is niet te heet om in de handen te houden bij gebruik
 4. De massage olie trekt deels in de huid.
 5. Het is makkelijk te verwijderen van gladde oppervlakken en eenvoudig dmv de wasmachine uit het beddengoed te krijgen.
 6. Als je wilt gaan oefenen met wax play en nog niet zeker bent of het wat voor je is, is dit een perfecte starter. Het stolt niet direct op de huid en voelt warm aan.

Min punten

 1. De schenktuit lekt iets waardoor je residu van olie/wax langs en onder de houder krijgt. Dit residu is van gladde oppervlakken makkelijk te verwijderen maar zal wat meer moeite kosten bij een tapijt.
 2. Als er olie op je beddengoed komt zul je (mits je het fijn vind te slapen in deze geur) het bed moeten verschonen.
 3. Na gebruik zul je olie residu met een handdoek weg moeten halen of nou ja als het te gezellig wordt verschoon je het bed gewoon.

Highlights

 • De subtiele maar zeer prettige geur van de kaars.
 • Het schenktuitje echt ideaal.
 • De olie is zeer makkelijk om mee te masseren en stolt niet snel i.v.m lichaamswarmte.

Conclusie.

Wij raden deze exotic masage candle zeker aan, omdat is het weer net wat nieuws is om in en rondom je seksuele beleving. Maar mocht het niet bevallen dan kun je de kaars ook prima in de woonkamer gebruiken.

Bedfun heeft deze kaars ter beschikking gesteld om een review over te schrijven. Natuurlijk hebben we de site bekeken en zijn er nog veel meer leuke spullen te vinden. En er zijn altijd wel leuke acties. Neus gewoon eens rond. Er is zelfs een chat functie aanwezig waar iemand je adviezen kan geven mocht je zelf twijfelen over keuzes. Al is ons motto. Bij twijfel gewoon beiden doen. Blijf proberen en hou het veilig.

Veel Liefs Asja

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant