Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Review Aromatic Massage Candle

Geschreven door   15 juli 2022
15 juli 2022     reageer op artikel Reageer

Tijd voor een overheerlijke massage? Onze reviewster Lucy 27 jaar heeft een review geschreven over de Exotiq Massage Candle. En het was een enorme aanrader, dus wacht niet langer en lees hoe jij jezelf of je partner ook zo’n heerlijke massage kunt voorzien.

Introductie en ervaring

Hey! Mijn naam is Lucy, ik ben een 27 jarige therapeut. Ik heb het genoegen gehad om de Exotiq massage candle te mogen reviewen.

Allereerst: ik ben dol op massages, het is de manier om mij in de ‘juiste mood’ te krijgen. Het warme, heerlijk geurende, massage-kaarsvet dat langzaam op mijn lichaam druppelt zorgt niet alleen voor een ontspannen gevoel maar ook voor opwinding. Waar zullen die handen straks heen gaan?
Deze massage kaars voldeed aan al mijn eisen en meer. De geur was aanwezig en bleef lang hangen, het vet voelde zacht aan op de huid én de kaars is zuinig in gebruik. Ik heb de kaars ongeveer 45 minuten gebrand, zoals je kunt zien kan ik er nog lang van genieten.

Ik heb al eerder massagekaarsen gebruikt en een veelvoorkomend nadeel is dat je meer ‘kaarsvet’ nodig hebt dan er gesmolten is. In dit geval was dat niet zo! Het gesmolten vet vloeit goed uit en je lichaam voelt achteraf niet vet of glibberig aan. Dat is wel zo praktisch als je masseur (of masseuse) daarna boven op je klimt.

Deze massagekaars is niet geschikt als glijmiddel, maar met het gebruik van deze massagekaars heb ik dat niet nodig gehad…

Mijn plus en minpunten

+ De verpakking doet luxe aan;

+ De massageolie voelt heerlijk op de huid;

+ De massageolie verspreid gemakkelijk;

+ De kaars is zuinig in gebruik (zie foto!);

– Deze geur was net te zoet voor mij, ik houd van wat kruidige tonen.

Highlights

Highlight 1 die vervelende knoop is uit mijn nek, het kaarsvet doet zijn werk dus goed!

Highlight 2 de kaars verspreid zijn geur door de ruimte;

Highlight 3 het branden van de kaars geeft een romantische sfeer.

De grote vraag… zou ik het product aanraden?

Jazeker! Kies een geur die bij jou past en laat je verwennen. Ik ben inmiddels ook ontzettend nieuwsgierig naar de andere geuren en producten op de website.

Zou je Bedfun aanbevelen?

Ja, ik zou bedfun zeker aanraden. Ik vind de site van bedfun overzichtelijk, de klantenservice is goed afgestemd en vriendelijk, en bovenal geven de persoonlijke ervaringen mij inspiratie.

Reageer op dit artikel

Lees ook

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant