Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Realistische Masturbators

Realistische Masturbators op een rijtje – De beste!

Geschreven door   28 oktober 2022
28 oktober 2022     reageer op artikel Reageer

Een realistische masturbator kopen is misschien een beetje spannend. Toch is het vaker normaler voor vrouwen om een vibrator op zak te hebben. Echter waarom is er het stigma dat mannen geen of minder masturbators zouden hebben? Vandaag komt daar een einde aan! Wij gaan alle realistische masturbators voor jou op een rijtje zetten. Nu kan ook jij als man een ultieme ervaring hebben met de realistische masturbators!

Wat is een realistische masturbator?

Een realistische masturbator is een voor mannen te gebruiken masturbator om over het geslachtsdeel heen de schuiven. Een masturbator is speciaal ontworpen voor het mannelijke geslachtsdeel. De realistische masturbator is zo realistisch mogelijk gemaakt. Zelfs de binnenzijde word geheel na gebootst met een echte mond, vagina of anus!

Nieuwsgierig tussen welke varianten je eigenlijk kan kiezen?

Zo kan je op ieder gewenst moment een leuk en realistisch pleziertje beleven.

Gebruik glijmiddel voor extra stimulatie en genot

Hoe gebruik je een realistische masturbator?

De realistische masturbator is te gebruiken voor mannen. In eerste instantie is het vrij simpel. De man moet zorgen dat hij een penis in erecte stand krijgt. Vind je dit lastig? Dat is uiteraard geen probleem. Een penispomp kan ervoor zorgen dat je penis binnen no-time een in kei harde erecte vorm is.

Als je penis in erecte vorm is kan je de masturbator zachtjes naar binnen duwen in de masturbator. Gaat dit stroef of is de masturbator iets te strak? Zorg dan dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt.

Let op! Gebruik geen glijmiddel op siliconen basis. Dit is slecht voor de realistische masturbator en verkort de levensduur aanzienlijk.

Realistische masturbator – de kunstvagina

Realistische masturbator - kunstvagina

De realistische kunstvagina masturbator is een zeer pupulaire sekstoy onder de mannen. Het lijkt niet alleen realistisch maar het voelt ook realistisch aan in de binnenzijde van de kunstvagina. De vagina is namelijk vaak gereconstrueerd van een realistische vagina van een vrouw. Dit word gedaan met een smeerbaar vloeistof dat uithard en daarna kan dit als mal gebruikt worden voor de maak van realistische vagina’s.

Je hebt diverse realistische masturbator vagina’s. Hierbij kan je denken aan diverse huidskleuren, verschillende soorten schaamlippen. De binnenzijde kan ook divers variëren, net zoals in het echte leven vagina’s per persoon verschillen.

Realistische masturbator – de kunstanus

De kunstanus - realistische masturbator

Zoals je kan zien is de opening van de realistische kunstanus zeer realistisch gemaakt. Dit komt ook doordat dit vaker een replica is van een echte anus. De binnenkant is voorzien van ribbel, bobbels en realistische groeven om een echte feeling te krijgen als dat van een echte anus.

Wist je dat je vaak bij alle masturbators de binnenkant eruit kan halen om het grondig schoon te maken en uit te spoelen?

Realistische masturbator – de mond

Realistische masturbator - de mond

De realistische mond masturbator is een leuk speeltje voor mannen die een realistische pijpbeurt willen ervaren. De realistische mond masturbator is vaak niet automatisch. Het is een handmatige toy waarbij je de masturbator om de penis heen kan doen. De snelheden kan je zelf bepalen met je handpalm en met glijmiddel kan het een stuk realistischer voelen.

De automatische realistische blowjobstimulator

Een zeer realistische blowjobstimulator is vaak te herkennen aan de harde omhulzing. Om de blowjob een realistische ervaring te geven zit er dan ook diverse functies in de automatische blowjobmasturbator.

Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Zuigfunctie
  • Trilfunctie
  • Verwarmende functie

Deze zorgen voor een ultiem realistische blowjob ervaring. Dat is genieten als een baas.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags blowjobstimulator Kunstanus kunstmond kunstvagina mondmasturbator realistische masturbator

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant