Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Prostaatmelken

Prostaatmelken – Alles wat je moet weten!

Geschreven door   12 december 2022
12 december 2022     reageer op artikel Reageer

Wat is prostaatmelken eigenlijk? Prostaatmelken is het milking of het aftrekken van de prostaat. De prostaat is een kleine, peervormige klier die zich onder de blaas bevindt en deel uitmaakt van het mannelijke voortplantingssysteem. Het produceert een vloeistof die helpt om sperma te verdunnen en te beschermen. Deze klier wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd, omdat het stimuleren ervan kan leiden tot een aantal aangename en wellustige gevoelens. Prostaatmelken daarnaast is ook wel bekend als de melk van Lourdes, dit kan door middel van anale stimulatie van de prostaat tot het uitstoten van vloeistof. Deze vloeistof kan worden opgevangen en opgedronken door de partner.

Wat is prostaatmelken?

De prostaat is een klein, donker orgaan dat zich net onder de blaas bevindt. Het is verantwoordelijk voor het produceren van sperma en het regelen van de plasbuis. De prostaat wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd, omdat het stimuleren ervan kan leiden tot een aangename, intense seksuele ervaring. In sommige culturen wordt het melken van de prostaat gezien als een manier om seksueel te genieten. Sommige mensen vinden het fijn om hun prostaat te laten melken door hun partner, terwijl anderen dit liever zelf doen. Het kan helpen om eerst wat achtergrondinformatie over de prostaat te lezen voordat je besluit of je dit wilt proberen.

Prostaat melken - man

Voorbereiding prostaatmelken

Voordat je begint met prostaatmelken is het belangrijk dat je en je partner allebei ontspannen zijn. Het is ook aan te raden om eerst wat glijmiddel op waterbasis aan te brengen op de anus en penis. Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en voorkomt irritatie. Wanneer je partner klaar is om gestimuleerd te worden, begin dan met voorzichtig te strelen of te masseren van de anus met je vinger(s). Wanneer hij hieraan toegeeft, probeer dan langzaam een (of meerdere) vingers naar binnen te brengen. Als je partner dit prettig vindt, ga dan door naar het stimuleren van de prostaat. Dit kan gedaan worden door met de vinger(s) in een ‘come here’ beweging richting de navel te bewegen. Wanneer je partner genoeg vloeistof heeft uitgestoten, kun je dit opdrinken of opslaan om later weer te drinken.

Hoe melk je je prostaat?

Om je prostaat te kunnen melken, moet je eerst in staat zijn om te achterhalen waar hij zich bevindt. Dit kan lastig zijn, omdat het orgaan erg klein is en niet gemakkelijk toegankelijk. Sommige mensen gebruiken een vinger om hun prostaat te stimuleren, terwijl anderen hiervoor een speciale prostaatvibrator gebruiken dat verkrijgbaar is in erotische winkels, zoals bedfun. Als je niet weet hoe je precies moet zoeken naar je prostaat, kun je er altijd naar vragen bij een arts of seksuoloog. Zij kunnen je laten zien waar het orgaan zich bevindt en hoe je er gemakkelijk bij kunt komen. Eenmaal je weet waar de prostaat zich bevindt, is het tijd om hem te gaan stimuleren. Dit kan met behulp van een vinger of een speciale prostaatvibrator dat in erotische winkels verkrijgbaar is. Stimuleer de prostaat langzaam en voorzichtig totdat je een aangename sensatie voelt opwellen. Wacht niet totdat je ejaculeert voordat je stopt met stimuleren, want dan kan het orgasme minder sterk zijn dan wanneer je tijdig stopt. Wanneer je denkt dat je klaar bent met melken, doe dan rustig aan met afkoeling en ontspanning. Doe dit minimaal twee keer per week om optimale resultaten te bereiken!

Zo melk je een prostaat met een anaaldildo

Het melken van de prostaat met een anaaldildo is een techniek die bekend staat als “prostaatmassage” of “prostaatstimulatie“. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding over hoe je dit kunt doen:

Wist je dat de prostaat ook wel p-spot word genoemd? Het is een beetje als de g-spot voor vrouwen.

1. Zorg ervoor dat je goed ontspannen bent en dat je voldoende glijmiddel hebt om het inbrengen van de anaaldildo comfortabeler te maken.

2. Breng de anaaldildo voorzichtig in de anus, terwijl je rustig ademhaalt en ontspant.

3. Als de anaaldildo op zijn plaats zit, gebruik je je handen of een ander speeltje om de penis te stimuleren om opwinding op te wekken.

4. Begin langzaam de anaaldildo heen en weer te bewegen, waarbij je de druk op de prostaat voelt.

5. Experimenteer met verschillende snelheden, drukpunten en bewegingen om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Sommige mensen vinden het prettig om de anaaldildo snel te bewegen, terwijl anderen liever langzame en zachte bewegingen hebben.

6. Als je voelt dat je bijna klaarkomt, stop dan niet met de stimulatie. Door de prostaat te blijven masseren, kun je een intenser orgasme ervaren.

7. Zorg ervoor dat je de anaaldildo na gebruik grondig schoonmaakt om infecties te voorkomen. Het is belangrijk om te onthouden dat prostaatmassage een gevoelig gebied van het lichaam is en dat voorzichtigheid geboden is om letsel te voorkomen.

Als je vragen hebt over het gebruik van een anaaldildo voor prostaatmassage, raadpleeg dan een professional of specialist op het gebied van seksuele gezondheid.

Alle tips en tricks voor prostaatmelken!

Prostaatmelken kan erg fijn zijn voor mannen, omdat het voelt alsof je een intense orgasme krijgt. Sommige mensen beschrijven het als ‘het beste van beide werelden’, omdat je niet hoeft te ejaculeren om toch een orgasme te krijgen. Anderen vinden het minder fijn, maar dat hangt vaak af van hoe goed ze weten wat ze moeten doen en hoe ontspannend het voor hen is. Als je geïnteresseerd bent in prostaatmelken, dan zijn hieronder wat tips:

1. Probeer ontspannend te zijn:

Als je stress ervaart of niet goed weet wat je doet, kan dit ervoor zorgen dat het minder fijn is. Probeer dus rustig te ademen en jezelf te ontspannen voordat je begint.

2. Gebruik glijmiddel:

Dit helpt om alles soepel te laten verlopen en voorkomt irritatie aan de anus of penis. Gebruik genoeg glijmiddel, want anders kan het pijnlijk worden in plaats van fijn.

3. Begin rustig:

Ga niet meteen hardhandig te werk, want dat kan pijnlijk zijn en ervoor zorgen dat je stopt voordat je echt begonnen bent. Begin dus rustig en bouw langzaam op naarmate je meer opgewonden raakt.

4. Wees hygiënisch:

Zorg ervoor dat alles schoon is voordat je begint, zowel jezelf als alle materialen die je gaat gebruiken. Was dus goed je handen en neem eventueel een douche voordat je begint. Gebruik desnoods handschoenen of andere barrière materialen om irritatie of infecties te voorkomen.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags Prostaatmelken

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant