Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Stijve van een penis pomp

De penispomp voor een stijve penis – pomp tegen erectieproblemen

Geschreven door   25 september 2019
25 september 2019     reageer op artikel Reageer

Alsje het woord ‘penispomp’ voor het eerst hoort, denk je misschien: “Ja, logisch,als ik iets in mijn penis pomp, groeit die vanzelf”. Alsof je je penis kuntvergroten door er iets ín te pompen. Zo zit het (gelukkig) niet. De penispompblaast niks op, maar zuigt juist een vacuüm rond de penis. De zuigkracht doetje penis groeien en maakt hem stijf.

Hoe werkt een penispomp?

Wie ooit praktijkles natuurkunde heeft gehad, heeft vast wel eens de volgende proef gezien: de leraar legt een slap ballonnetje met een knoop erin onder een stolp en zuigt vervolgens alle lucht rond de ballon weg. Daarbij blijkt het restje lucht in het ballonnetje genoeg om de ballon volledig op te blazen. Hetzelfde gebeurt met de penispomp. Je plaatst een stolp (in dit geval een goed passende plastic buis) over je penis en zuigt de lucht eromheen weg. Door de onderdruk stroomt er bloed naar de zwellichaampjes in de penis die daardoor flink groter wordt. Net als het ballonnetje in de proef. Je krijgt dus vanzelf een erectie. Zodra je lucht terug in de buis laat, loopt je penis weer leeg. Zie ook deze video:

Je penis stijf maken en stijf houden met de penispomp

Er zijn verschillende redenen om een penispomp te gebruiken. De meeste gebruikers zetten de penispomp in om hun erectie groter en harder te maken, omdat ze denken dat ze dan betere seks hebben. Natuurlijk zijn er andere en veel effectievere manieren om je seksleven te verbeteren, maar als jij jouw partner graag wilt verrassen met een extra groot en hard lid, dan is de penispomp jouw ding. Bedenk alleen wel dat een met de pomp volgezogen penis buiten de pompkamer vanzelf weer leeg loopt. Om te voorkomen dat je penis weer krimpt, kun je het beste ook een elastische penisring (cockring) gebruiken. Die knel je direct na het pompen om de basis van je volgezogen penis. Zo kan je stijve niet weer leeglopen en blijf je klaar voor de seksuele prestatie.

Penispomp bij erectieproblemen

Eenpenispomp maakt je penis tijdelijk groter maar kan het formaat van je penisniet blijvend veranderen. Je krijgter dus geen grotere penis van. Toch kan de pomp bij erectieproblemen weldegelijk zorgen voor meer slaapkamerpret. Je kunt immers met de combinatie vanpenispomp en penisring een solide stijve creëren. Toch mooi meegenomen, ookvoor je partner.

Overigens, sommige mannen vinden het gebruik van een penispomp en het vacuüm zuigen van hun penis gewoon lekker. Zij gebruiken de penispomp als masturbatiehulp. Kortom… redenen genoeg voor Bedfun om een compleet assortiment penispompen aan te bieden.

Penispompen vergelijken

Dan rijst de vraag: Wat is nou de beste penispomp? Dat is lastig te zeggen, want er zijn veel variabelen en selectiecriteria, waaronder ook de prijs. Die varieert van 20 euro voor een simpele handpomp tot ruim 200 euro voor een professionele, gemotoriseerde erectiepomp. Wat voor jou de beste penispomp is, hangt af van je wensen. Wat wil je met de penispomp doen? In welke situaties ga je de penispomp gebruiken?  

Wat mag de penispomp kosten? Zie voor meer informatie ons artikel: Kies de beste penispomp.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags beste penispomp erectie erectieproblemen partner penis penispomp penisring

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant