Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Orgasme vrouw – Met een vibrator

Orgasme vrouw – Met een vibrator

Geschreven door   9 december 2022
9 december 2022     reageer op artikel Reageer

Een orgasme met een vibrator is een korte, hevige spiertrilling die gepaard gaat met een aantal fysieke en emotionele veranderingen. Deze omvatten onder andere hartkloppingen, een toename van het bloed naar de geslachtsdelen en spiercontracties in de vagina of penis. Een orgasme is het hoogtepunt van seksuele opwinding en kan optreden tijdens seksuele activiteit of als gevolg van seksuele fantasieën, sex toys of masturbatie. Het kan ook optreden bij niet-seksuele aanraking van de geslachtsorganen, zoals bij een gynaecologische onderzoek.

Vrouwen & orgasmes

Voor vrouwen is het bereiken van een orgasme vaak moeilijker dan voor mannen. Dit komt omdat de clitoris – het meest erogene gebied van de vrouw – buiten het vaginaal bereik ligt. Daarnaast zijn er veel vrouwen die geen vaginale stimulatie nodig hebben om tot een orgasme te komen, maar alleen clitorale stimulatie. Hoe je een orgasme bereikt met behulp van je vibrator hangt af van welk soort vibrator je gebruikt.

Wat is een orgasme nou echt?

Neurotransmitters zijn stoffen die ervoor zorgen dat er signalen worden doorgegeven tussen de zenuwcellen in je hersenen. Dopamine is een neurotransmitter die verantwoordelijk is voor het plezierige gevoel dat je krijgt tijdens seks. Endorfine is ook een neurotransmitter die een rol speelt bij het creëren van het plezierige gevoel tijdens seks. Endorfine wordt ook wel het lichaamseigen pijnstiller genoemd. Serotonine is een andere neurotransmitter die betrokken is bij het creëren van het plezierige gevoel tijdens seks.

Problemen om tot een orgasme te komen

Als je echter problemen ervaart om tot een orgasme te komen, kan dit verschillende oorzaken hebben: stress, vermoeidheid, depressie, angst of pijn tijdens de seks. In sommige gevallen wordt medicatie voorgeschreven door een arts om deze problemen op te lossen. Het is belangrijk om te weten dat er geen ‘normaal’ orgasme is – iedere vrouw is anders en iedere vrouw beleeft haar orgasmes op haar eigen manier. Sommige vrouwen voelen slechts lichte trillingen in hun vagina of clitoris tijdens het klaarkomen, terwijl anderen hun spieren sterk voelen samentrekken en harde golven van plezier door hun lichaam voelen stromen. Hoe je je vibrator moet gebruiken om tot een orgasme te komen hangt af van welk soort vibrator je gebruikt: Dit zijn de meest populaire soort vibrators die momenteel verkrijgbaar zijn: Deze vibrators zijn bedoeld om direct contact te maken met de clitoris en zijn daarom ideaal voor vrouwen die moeite hebben met het bereiken van een orgasme door middel van vaginale stimulatie alleen. Deze vibrators zijn bedoeld om in de vagina te worden gestoken en stimuleren daarom beide de G-spot en de clitoris indirect via de wand van de vagina.

Tips om klaar te komen met een vibrator

Als je een vibrator wilt gebruiken om een orgasme te krijgen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel geven we tips over orgasme met vibrator krijgen . Hopelijk kun je hiermee snel en makkelijk een orgasme bereiken!

Tip 1

Ten eerste is het belangrijk dat je de juiste vibrator uitzoekt. Er zijn veel verschillende soorten en maten op de markt, dus het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken. Het is aan te raden om eerst online research te doen of naar een erotiekspeciaalzaak te gaan om advies in te winnen. Bij Bedfun kan je dat in de chat doen of per email! Mail naar info@bedfun.nl.

Tip 2

Een andere tip is om ervoor te zorgen dat je ontspannen bent voordat je aan de slag gaat met de vibrator. Stress of spanning kan ervoor zorgen dat het moeilijker is om tot een orgasme te komen. Als je ontspannen bent, zal het gemakkelijker zijn om los te laten en plezier te beleven.

Tip 3

Om optimaal van de vibrator te genieten, is het belangrijk dat je de juiste stand instelt. Elke vibrator werkt anders, dus experimenteer met de standjes totdat je iets vindt wat voor jouw lichaam werkt. Sommige mensen vinden het fijn als de trilling direct op hun clitoris wordt gericht, terwijl anderen liever iets meer indirect contact willen. Probeer verschillende standjes uit en kijk wat voor jou werkt!

Tip 4

Als je moeite hebt om tot een orgasme te komen tijdens het gebruik van een vibrator, probeer dan eens wat anaal stimulatie toe te passen. Anaal spelletjes met een butt plug of anal beads kan helpen bij het bereiken van een intenser orgasme. Kijk wel even goed uit welk materiaal je hierbij gebruikt, want sommige materialen (zoals jelly) kunnen schadelijk zijn voor de anus en rectum. silicone of glas toys zijn veiliger en gemakkelijker schoon te maken dan jelly toys!

We hopen dat deze tips over orgasme met vibrator krijgen helpful voor jullie waren!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags orgasme vibrator

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant