Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Vrouwen welke dagen meeste zin in sex

Op deze dagen hebben vrouwen de meeste zin in seks

Geschreven door   16 mei 2021
16 mei 2021     reageer op artikel Reageer

Hoe vaak en wanneer vrouwen zin in seks hebben, verschilt natuurlijk per vrouw. Er zijn geen standaard richtlijnen voor om te weten wanneer vrouwen precies seks willen. Toch zijn er wel bepaalde periodes dat vrouwen over het algemeen meer zin in seks hebben. Het zal niet verwonderlijk zijn, dat dit vaak overeenkomt met de periode dat de vrouw het vruchtbaarst is.

Een cyclus van een vrouw bestaat uit 4 fases:

  1. De eerste fase is de fase waarin de eicel rijpt.
  2. De tweede fase is de periode van de eisprong.
  3. De derde fase is de luteale fase, de baarmoeder maakt zich dan klaar voor de eventuele komst van een bevruchte eicel.
  4. De vierde fase is de menstruatiefase. De baarmoeder reinigt als het ware zichzelf weer.

De duur van de cyclus

De hele cyclus loopt van de eerste dag van de menstruatie tot aan de eerste dag van de volgende menstruatie. Bij de meeste vrouwen duurt deze cyclus tussen de 28 en 35 dagen. Het is ook niet zo dat een vrouw altijd een even lange cyclus heeft en ook onderling kunnen vrouwen verschillen in de lengte duur van de cyclus.

MOTHER NATURE IS PRETTY SMART

Moeder Natuur heeft het goed geregeld

Het blijkt maar weer hoe mooi de natuur in elkaar steekt als je ziet dat tijdens de periode dat vrouwen vruchtbaar zijn, ook de behoefte aan seks vaak hoger is. Dat is natuurlijk extra handig voor de voortplanting. Maar ook als je seks wilt hebben zonder dat je de behoefte hebt om je voort te planten, dan is dit de periode wanneer de kans groot is dat ze je de kleren van het lijf af scheurt. Het is tevens vaak de periode dat vrouwen ineens meer behoefte hebben om zich vrouwelijker te kleden, om aantrekkelijker te zijn.

Grijp je kans

Wanneer die vruchtbare periode precies is, hangt een beetje af van de lengte van de cyclus van de vrouw. Dat hangt weer samen met de periode dat het eitje nodig heeft om te rijpen. Meestal duurt dat maximaal 7 dagen. De eisprong vindt ongeveer 14 dagen voor de eerste dag van de menstruatie plaats, maar je kunt natuurlijk niet in de toekomst kijken. Dus ook hier moet je het een beetje inschatten. De vrouw is vruchtbaar een aantal dagen voor én na de eisprong. Dus grijp je kans.

ME. YOU. BED. NOW!

Ongeremde seks

Het blijkt in ieder geval zo te zijn dat hoe meer oestradiol bij vrouwen wordt aangetroffen, hoe hoger de zin in seks is de eerste dagen daarna. De aanwezigheid van veel progesteron remt juist het seksueel verlangen af. Deze twee hormonen zijn tijdens de cyclus in verschillende mate aanwezig, maar rond de ovulatie is er een hoog oestradiol. Toch zijn er ook vrouwen die juist tijdens hun menstruatie een ontzettende zin in seks hebben. Hier hebben sommige wetenschappers en psychologische verklaring voor. Omdat de vrouw weet dat de kans op een zwangerschap beduidend lager is tijdens de menstruatie, hebben ze het gevoel dat ze zich ongeremd kunnen laten gaan als ze nog niet zwanger willen worden. 

THE BEST KISS IS THE ONE THAT MAKES YOU HORNY AS HELL

Wakker de opwinding aan

Maar de bereidheid en behoefte aan seks hangt natuurlijk niet alleen van de cyclus af. Ook al zit de vrouw niet in haar vruchtbare periode, dat wil niet zeggen dat er geen behoefte is aan seks. Ook de omstandigheden spelen namelijk een rol. De juiste setting, een opwindend voorspel (met of zonder seksspeeltjes) kunnen de vrouw ook een enorme verlangen naar seks bezorgen. Flirt met haar, geef haar leuke cadeautje die met seks te maken hebben om haar opwinding aan te wakkeren. Dat kan een heerlijke massageolie zijn of bijvoorbeeld vaginale balletjes. Speel samen een van de seks gerelateerde spellen, het resulteert gegarandeerd in een hete avond. Koop een sexy outfit of pikante lingerie. Je zult zien dat wanneer de vrouw de sexy lingerie aantrekt, het lustgevoel vanzelf de kop opsteekt.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags lingerie massage menstruatie opwinding sex vagina zin in seks

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant