Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Nieuws

 
Nieuwe erotische serie

Een nieuwe erotische serie: Bridgerton

Voor iedereen die genoten heeft van de delen uit de 50 Shades of Grey serie, hebben we sexy nieuws uit Netflix land. Dit keer geen spannende kamers gevuld met sextoys die voor rode wangen zorgen, maar een wat subtielere serie die zeker de temperatuur in de kamer wel laat stijgen.

Lees meer…
Singles date tijdens Corona

Date jij nog? Of sta je droog tijdens Corona?

Tijdens deze coronaperikelen wordt geadviseerd om alleen seks te hebben met een vaste partner. En dan nog het liefst met een die bij je in huis woont. Maar wat nou als je die niet hebt? Vrijgezellen hebben het niet makkelijk in deze tijd. Kiezen ze voor een seksvrije periode, of zoeken ze toch een date of een seksbuddy?

Lees meer…
Seks tegen vrij wil wellicht ook bestraft

Onvrijwillige seks of verkrachting? Is er verschil?

Nee, is nee. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet altijd. Juist omdat er toch ergens een grijs gebied blijkt te zijn, moet er duidelijkheid komen over onvrijwillige seks en verkrachting. Woensdag 7 oktober (2020) is er een commissievergadering van Justitie en Veiligheid over de nieuwe wet seksuele misdrijven. Een onderdeel hiervan is de strafbaarstelling van seks. Het lijkt erop dat een aanpassing van de huidige zedenwet noodzakelijk is op verschillende vlakken.

Lees meer…
seks na hartaanval juist goed voor je

Is seks na een hartaanval zo slecht nog niet?

Volgens de resultaten van een recent onderzoek uit Israël, lijkt seks na een hartaanval een positieve invloed te hebben op je verdere leven. Dat is goed nieuws, zeker omdat de meeste mensen die een hartaanval hebben gehad vaak wat huiverig zijn om weer flink tekeer te gaan. Volgens de onderzoekers worden je overlevingskansen flink vergroot als je zo snel mogelijk je normale seksroutine weer oppakt.

Lees meer…
Hoe corona ons seksleven beinvloedt

Hoe isolatie ons seksleven beïnvloedt

Ik woon in Gent en moet geregeld voorbij wat in onze stad bekend staat als het ‘Glazen Straatje’ aan Brabantdam stappen. Glazen straatje, natuurlijk, omdat je er half-geklede (of zelfs voor een kwart geklede) dames van lichte zeden achter glazen ramen kunt vinden. Toen ik vandaag langs stapte – toch voor het eerst in enkele maanden – nam ik aan dat er in deze SARS-CoV-2-tijden geen prostituees meer te zien zouden zijn. Ik betrapte me er dan ook op dat ik stomverbaasd was toen ik zag dat onze sekswerkers duidelijk goed gevulde uurtjes aan het draaien waren… en misschien is dat maar goed ook, als je ziet wat isolatie met het seksleven van sommige mensen kan uitspoken.

Lees meer…
CES 2020 - Weren van sextoys

Grootste consumentenbeurs ter wereld weerde seksspeeltjes – Dit is het resultaat

Er zijn een aantal jaarlijkse internationale evenementen die deze journalist onder normale omstandigheden nooit mist: Gen Con in Indianapolis, Spieltage in Essen, Dragonmeet in Londen, het Filmfestival van Cannes, de Oscarweek in Los Angeles, een van de drie grote Europese Fashion Weeks, Crisis in Antwerpen en het altijd supergezellige, het geweldige Brussels International Fantastic Film Festival en… CES. 

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën
6