Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Nieuws

 
Zo geef jij je partner de lekkerste erotische massage aller tijden!

Zo geef jij je partner de lekkerste erotische massage aller tijden!

Je partner een erotische massage geven is een prachtige manier om hem of haar liefde en waardering te tonen. Het kan een geweldige manier zijn om niet alleen intimiteit op te bouwen, maar ook om te ontspannen en te genieten. Een erotische massage is meer dan alleen fysieke aanraking; het gaat om een verbinding met je partner op een dieper niveau. Hoewel er veel verschillende technieken en benaderingen zijn die je kunt gebruiken bij het geven van een erotische massage, volgen hier enkele tips over hoe je je partner de lekkerste erotische massage aller tijden kunt geven.

Lees meer…
De 3 meest voorkomend standjes voor anale seks

De 3 meest voorkomend standjes voor anale seks

Anale seks kan leuk zijn voor sommige mensen, maar het is belangrijk om te onthouden dat het niet voor iedereen is en dat het OK is om nee te zeggen als je het niet wilt proberen. Als je wel geïnteresseerd bent in het proberen van anale seks. In dit blog zullen we de 3 meest voorkomende anale standjes bespreken, zodat je kunt ontdekken wat het beste werkt voor jou en je partner. Laten we beginnen!

Lees meer…
Alle seksuele fetisjen op een rijtje - Heb jij een fetisj

Alle seksuele fetisjen op een rijtje – Heb jij een fetisj?

Seks en fetisjen gaan hand in hand. Een fetisj is een verlangen naar iets dat niet noodzakelijk seksueel is, maar waar je toch opgewonden van raakt. Fetisjen kunnen van alles zijn: van voeten tot latex, en alles daartussenin. In dit artikel geven we je een overzicht van de meest populaire seksuele fetisjen op dit moment. Bekijk ze eens en stel jezelf de vraag, heb jij een fetisj en hoe ga je hier mee om?

Lees meer…

Hoe kies je het juiste glijmiddel?

Zoveel verschillende soorten glijmiddel, hoe weet je nou welke de juiste keuze is?  Dit kan een dingetje zijn. Zo moet je bijvoorbeeld opletten met de glijmiddel keuze tijdens de zwangerschap. Veel mensen kiezen dan voor een natuurlijk product. Je hoeft hiervoor niet perse “ouderwets” naar de apotheek, het zelfde koop je namelijk tegenwoordig ook gewoon online. In dit blog zal je er alles van lezen, van vegan tot anale of stimulerende glijmiddelen. 

Lees meer…

Het verschil tussen deze 3 Satisfyers

Tja, wat is nou echt het verschil tussen de “Satisfyer Pro 1/2” en de “Satisfyer Pro 2 Next Gen”? Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen over deze mysterieus spannende Air-pulse speeltjes. Wees niet ongerust! Wij zetten het verschil voor je op een rijtje. Zodat jij of je partner nooit meer hoeven te discussiëren over wie gelijk heeft, hopelijk…

Lees meer…
Welke vorm van vreemdgaan komt het meeste voor?

Wat valt er precies onder vreemdgaan?

Wat precies vreemdgaan is, is niet voor iedereen hetzelfde. De een trekt al veel eerder de streep dan de ander. Als je met iemand anders dan je eigen partner in een bed belandt en daar spannende seksuele avonturen beleeft, dan is bijna wel iedereen het er over eens dat dit onder de noemer ‘vreemdgaan’ valt. Zeker als je eigen partner niet op de hoogte is. Maar hoe verschillend denken we eigenlijk over vreemdgaan?

Lees meer…
Nieuwe erotische serie

Een nieuwe erotische serie: Bridgerton

Voor iedereen die genoten heeft van de delen uit de 50 Shades of Grey serie, hebben we sexy nieuws uit Netflix land. Dit keer geen spannende kamers gevuld met sextoys die voor rode wangen zorgen, maar een wat subtielere serie die zeker de temperatuur in de kamer wel laat stijgen.

Lees meer…
Singles date tijdens Corona

Date jij nog? Of sta je droog tijdens Corona?

Tijdens deze coronaperikelen wordt geadviseerd om alleen seks te hebben met een vaste partner. En dan nog het liefst met een die bij je in huis woont. Maar wat nou als je die niet hebt? Vrijgezellen hebben het niet makkelijk in deze tijd. Kiezen ze voor een seksvrije periode, of zoeken ze toch een date of een seksbuddy?

Lees meer…
Seks tegen vrij wil wellicht ook bestraft

Onvrijwillige seks of verkrachting? Is er verschil?

Nee, is nee. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet altijd. Juist omdat er toch ergens een grijs gebied blijkt te zijn, moet er duidelijkheid komen over onvrijwillige seks en verkrachting. Woensdag 7 oktober (2020) is er een commissievergadering van Justitie en Veiligheid over de nieuwe wet seksuele misdrijven. Een onderdeel hiervan is de strafbaarstelling van seks. Het lijkt erop dat een aanpassing van de huidige zedenwet noodzakelijk is op verschillende vlakken.

Lees meer…
seks na hartaanval juist goed voor je

Is seks na een hartaanval zo slecht nog niet?

Volgens de resultaten van een recent onderzoek uit Israël, lijkt seks na een hartaanval een positieve invloed te hebben op je verdere leven. Dat is goed nieuws, zeker omdat de meeste mensen die een hartaanval hebben gehad vaak wat huiverig zijn om weer flink tekeer te gaan. Volgens de onderzoekers worden je overlevingskansen flink vergroot als je zo snel mogelijk je normale seksroutine weer oppakt.

Lees meer…
Hoe corona ons seksleven beinvloedt

Hoe isolatie ons seksleven beïnvloedt

Ik woon in Gent en moet geregeld voorbij wat in onze stad bekend staat als het ‘Glazen Straatje’ aan Brabantdam stappen. Glazen straatje, natuurlijk, omdat je er half-geklede (of zelfs voor een kwart geklede) dames van lichte zeden achter glazen ramen kunt vinden. Toen ik vandaag langs stapte – toch voor het eerst in enkele maanden – nam ik aan dat er in deze SARS-CoV-2-tijden geen prostituees meer te zien zouden zijn. Ik betrapte me er dan ook op dat ik stomverbaasd was toen ik zag dat onze sekswerkers duidelijk goed gevulde uurtjes aan het draaien waren… en misschien is dat maar goed ook, als je ziet wat isolatie met het seksleven van sommige mensen kan uitspoken.

Lees meer…
CES 2020 - Weren van sextoys

Grootste consumentenbeurs ter wereld weerde seksspeeltjes – Dit is het resultaat

Er zijn een aantal jaarlijkse internationale evenementen die deze journalist onder normale omstandigheden nooit mist: Gen Con in Indianapolis, Spieltage in Essen, Dragonmeet in Londen, het Filmfestival van Cannes, de Oscarweek in Los Angeles, een van de drie grote Europese Fashion Weeks, Crisis in Antwerpen en het altijd supergezellige, het geweldige Brussels International Fantastic Film Festival en… CES. 

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën