Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Werkt een penis pomp echt?

Werkt een vacuüm penispomp? De voordelen van de medische erectiepomp.

Geschreven door   28 september 2019
28 september 2019     reageer op artikel Reageer

Wijkrijgen regelmatig de vraag: “Werkt een penispomp echt en helpt een penispomp om je penis te vergroten?” Onsantwoord is dan: “Dat is niet één vraag maar twee verschillende vragen!” Wezullen ze graag één voor één beantwoorden, te beginnen met de laatste.

Kun je je penis vergroten met een pomp?

Het antwoord op deze vraag is simpel: “Nee, een penispomp werkt niet om je penis te vergroten.” Er zijn ontzettend veel middelen op de markt die een penisvergroting beloven. Erectiepillen, erectiecrèmes, massage-apparaten, penispompen en zogenaamde extenders. Tot nu toe is echter alleen de penis-extender wetenschappelijk aantoonbaar effectief om een penis te vergroten. Lees ook ons artikel over penis-extenders.

Waarom zou je een penispomp gebruiken?

Ja, om een stijve te krijgen, wat dacht je anders? We gaan dieper (haha) op deze vraag in op onze pagina “De penispomp voor een stijve penis”, waar je meer leest over de werking van de penispomp, het zorgen voor een erectie met de penispomp en de manieren om je met de pomp geërecteerde penis in stand te houden.

De medische penispomp helpt tegen krimpende penis

Dande eerste vraag: Helpt een penispomp echt?” Het antwoord: “Dat ligt eraanwaarvoor je hem gebruikt.” De chinezen kennen het woord ‘koro’, dat staat voor‘de ziekelijke angst dat je penis krimpt’. In het westen kennen we deze psychologischeziekte niet. Maar er is wel degelijk een medische situatie waarbij de penis kleinerkan worden: na een prostaatoperatie. Als iemand prostaatkanker heeft, kan een ‘radicale prostatectomy’ nodig zijn. Dit is een operatie waarbij de prostaatklier volledig verwijderd wordt, inclusief de zaadblaasjes en omliggende lymfeklieren. Na de operatie is er geen zaadlozing meer mogelijk en dikwijls zijn er problemen met impotentie en incontinentie. Maar dat is niet alles. Bij drie op de vier mannen zien we in het jaar na de prostaatoperatie ook krimp van de penis. Dan komt de medische penispomp om de hoek kijken. Volgens serieus wetenschappelijk onderzoek kan regelmatig gebruik van de penispomp na een prostaatoperatie de verkleining / krimp van de penis voorkomen. We hebben het dus niet over penisvergroting, maar over de medische penispomp als middel tegen penisverkleining.

Vacuümtherapie met medische penispomp

Wehebben medisch-wetenschappelijk onderzoek voor je boven tafel gehaald dataantoont dat de vacuümpomp helpt tegen de krimp van de penis na eenprostaatoperatie. Hier een onderzoek in het Engels: A pilot study on the early use of the vacuum erection device after radical retropubic prostatectomy. En we vonden ook nog een verzamelstudie waarbij de onderzoekers de resultaten van verschillende onderzoeken naar penispomp-therapie tegen het licht hebben gehouden.Daarbij hebben ze met name hebben gekeken naar gebruik van medicijnen, de vacuümtherapiemet penispomp en combinaties daarvan. We hebben de conclusie van dit onderzoekeven voor je vertaald:

Conclusie samenvattend onderzoek naar medische toepassing penispomp

Dit onderzoek lijkt aan te tonen dat vroegtijdig beginnen met toepassing van vacuümtherapie een succesvolle strategie lijkt voor het verbeteren van erectiestoornissen en peniskrimp bij mannen die een prostaatoperatie hebben ondergaan. Als de vacuümtherapie bovendien wordt gecombineerd met PDE-5 remmers (medicijnen als Viagra) lijken de voordelen van penisherstel significant toe te nemen. Er werden hierbij relatief weinig negatieve bijwerkingen geconstateerd. Meer onderzoek is nodig.

Kortom: “Ja, de penispomp werkt écht!” (soms)

De antwoorden op de eerder genoemde vragen zijn duidelijk:

  • De penispomp werkt wél als erectiepomp, dus bij het ‘creëren’ van een erectie.
  • De penispomp werkt níet als je je penis blijvend wilt vergroten.
  • De penispomp werkt wél tegen peniskrimp na een prostaatoperatie.

Penispomp kopen?

Wat ook je reden is om een penispomp aan te schaffen, bij Bedfun vind je er zeker een die aansluit bij jouw wensen. En dat tegen een scherp concurrerende prijs. Zie onze webshop voor penispomp kopen online.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags erectie erectiestoornissen gezond gezondheid mannen online penis penispomp prostaat

Reacties

  1. reactie

    zins 1 nov 2017 algehele verwijdering blaas en prostaat geen erectie meer gehad .
    wel een penispomp geprobeerd zonder resultaat

    Geschreven door j den hartog op 30 september 2019

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant