Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Lekkerste gay standjes - doggy style

Lekkerste gay koppel standjes

Geschreven door   3 januari 2023
3 januari 2023     reageer op artikel Reageer

Voor veel gaystellen is seks een belangrijk onderdeel van hun relatie. Maar het vinden van het juiste standje kan moeilijk zijn. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de heetste standjes voor homostellen. Of je nu net begint met het verkennen van je seksualiteit of al jaren samen bent, deze standjes zullen je liefdesleven zeker opvrolijken!

De heetste posities voor gaykoppels

Missionaris positie

Lekkerste gay koppel standjes

De missionaris positie is een klassieke favoriet waarmee beide partners zich verbonden en intiem voelen. Om in dit standje te komen, ligt de ene partner op zijn rug terwijl de andere partner tussen zijn benen gaat en de partner van voren penetreert. Dit standje is geweldig voor langzame, sensuele seks omdat het beide partners volop de gelegenheid geeft elkaars lichaam te voelen en zich fysiek uit te drukken door aanraking en beweging.

Lepelen

Lekkerste gay koppel standjes

Lepelen is een andere klassieke favoriet die beide partners laat genieten van nauw contact en intimiteit tijdens de seks. Om in dit standje te komen, ligt de ene partner op zijn zij terwijl de andere partner zich achter hem opkrult met de armen om elkaars middel. Dit standje is ideaal om achteraf te knuffelen, omdat het voldoende ruimte laat om elkaar te omhelzen. Bovendien zorgt het voor een diepere penetratie dan de meeste standjes en kan het het genot voor beide partners verhogen!

Doggy Style

Lekkerste gay standjes - doggy style

Als je op zoek bent naar iets meer durf, dan is doggy style misschien precies wat je nodig hebt! Om in dit standje te komen, staat de ene partner achter de andere terwijl ze op hun knieën zitten. Vanaf daar penetreert de staande partner van achteren terwijl zij zich aan hun heupen of schouders vasthouden ter ondersteuning. Dit standje kan wat ruwer zijn dan sommige andere, maar kan voor meer stimulatie zorgen door de unieke penetratiehoek. En het is ook geweldig voor anaal spel als je dat wilt ontdekken!

Reverse Cowgirl

Beste standjes voor gay koppels - Reverse cowgirl

Reverse cowgirl tilt doggy style naar een hoger plan omdat het een extra laag opwinding toevoegt doordat beide partners verschillende sensaties tegelijk kunnen ervaren! Om in dit standje te komen, ligt de ene partner plat op zijn rug, terwijl de andere schrijlings van hem af kijkt in omgekeerde cowgirlstijl. Deze positie kan bijzonder plezierig zijn omdat beide partners elkaar kunnen zien tijdens de seks, wat een extra niveau van erotiek kan toevoegen dat in geen enkele andere positie mogelijk is!

Staand

Beste standjes voor gay koppels

Voor degenen die op zoek zijn naar iets nog avontuurlijker, is rechtop staan misschien precies wat je nodig hebt! Om in dit standje te komen, staan beide partners tegenover elkaar, waarbij de penetrerende partner de heupen of het middel van zijn geliefde vasthoudt terwijl hij van achteren penetreert. Dit is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar kan intens genot opleveren als het op de juiste manier wordt gedaan, vanwege de unieke penetratiehoek die de wrijving en stimulatie aanzienlijk verhoogt!

Face-to-face

Lekkerste gay koppel standjes

Face-to-face is perfect als je op zoek bent naar iets dat beide partners maximaal contact en intimiteit biedt tijdens de seks, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over balansproblemen of krachtbeperkingen zoals bij sommige andere standjes. Om in deze positie te komen, liggen beide partners tegenover elkaar aan weerszijden met hun armen om elkaars middel of schouders terwijl ze elkaar tegelijkertijd penetreren met behulp van ofwel handmatige stimulatie of een voorbinddildo, afhankelijk van hun voorkeur (of gebrek daaraan). Deze is perfect als je op zoek bent naar iets waarbij je in de ogen van je geliefde kunt kijken terwijl je ook ruimschoots de gelegenheid krijgt om je fysiek uit te drukken door middel van aanraking en beweging – waardoor het ideaal is als je op zoek bent naar iets echt speciaals!

Of je nu net begint met het verkennen van je seksualiteit of al heel lang samen bent – deze hete standjes voor homostellen zullen je liefdesleven zeker naar nieuwe hoogten brengen! Dus waarom probeer je ze vanavond niet allemaal? We garanderen dat de vonken zullen overspringen!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags gay koppel standjes

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant