Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Kinky-seks-ideeen

Kinky taboe? Geef je seksleven een boost!

Geschreven door   21 juni 2020
21 juni 2020     reageer op artikel Reageer

De meeste mensen weten wat ze aanmoeten met zogeheten vanilleseks – je weet wel, lief, zacht, zonder grote verrassingen. De waarheid is in theorie, dat tenminste enkele van je vrienden, waarschijnlijk verder gaan dan alleen basic seks. Meerdere onderzoeken wijzen dan ook uit dat maar liefst 45% geïnteresseerd is in kinky seks, ondanks dat zij het zelf nooit geprobeerd hebben.

Voor alle duidelijkheid: een ‘kink’ is elke onconventionele seksuele lust, concept, fantasie of uitvoering die afwijkt van wat die over het algemeen als ‘normaal’ worden beschouwd of wat voor anderen typisch opwindend lijkt.

Ieder zijn ding

Het zijn niet alleen de mythes en misvattingen die ervoor zorgen dat mensen verbaasd opkijken wanneer je van missionaris positie naar ménage à trois gaat. Er is ook veel stigma rondom kinky seks. Immers, wat voor de ene persoon super hot is, kan voor de ander gewoon angstaanjagend zijn. En dat is helemaal OK – seksuele neigingen zijn nu eenmaal niet one-size-fits-all.

In dit blog licht ik drie vormen van kinky seks toe die jou wellicht aanspreken. Besef dat elke kink in verschillende gradaties voorkomt. Ontdek wat voor jou interessant is en overleg vooral met je sekspartner. Zo kom je samen tot de fijnste belevingen. Kijk ook eens in onze shop voor verschillende speeltjes die jouw seksleven een boost kunnen geven!

1. Bondage

Touwgebonden bondage, ook wel rope play genoemd. Deze vorm van kinky seks gebruik je een touw om iemand in zijn of haar beweging te beperken. Ook is het mogelijk iemand in bedwang te houden, of om een persoon in te wikkelen als onderdeel van Bondage Discipline Dominance Sadism Masochism (BDSM) activiteiten.

Hoe verken je bondage?

Waarschijnlijk heb je hier al wel eens mee geëxperimenteerd. Ik denk voordat iemand zegt:” Ik wil leren hoe BDSM rope play werkt “je het al eens op een bepaald niveau hebt geprobeerd. Misschien heb je al eens de lus uit je badjas gehaald om hiermee de polsen van je partner te boeien. 

Zoals alles wat met seks te maken heeft, vooral BDSM, begint het door erover te praten met elkaar. Een gesprek in de trant van “Hé, dit is iets dat ik graag zou willen proberen.” Je doet er verstandig aan het heel rustig op te bouwen en je verwachtingen erg laag te stellen. Aan te raden is ook een stopwoord met elkaar af te spreken. Mocht één van de twee het minder fijn vindt en direct wil stoppen.

Neem de touwtjes in handen

Probeer het uit en kijk hoe je je voelt en hoe je sekspartner zich voelt aan de ontvangende kant. Bondage is nu eenmaal een partnerdans. Het is niet alleen de één die dominant is en de ander in zijn of haar greep houdt. De ontvanger geeft toestemming om aan zijn of haar lichaam te zitten in een meer extreme manier. Beiden geven aan wat fijn is – het is een feedbackloop.

Lees ook

Verder is een goede aanvulling het klaarleggen van gereedschap waarmee je bijvoorbeeld een touw kan doorknippen of snijden. Puur voor de veiligheid, stel je eens voor dat je het touw niet snel genoeg los krijgt. Dan is er alsnog een exit. Dat gezegd hebbende, is het aan te raden vrij te blijven van ophanging, evenals bijvoorbeeld een touw om de nek te doen. Denk vooral helder na en hou het veilig!

2. Rollenspel

Een rollenspel is het veranderen van je gedrag en mogelijk bijpassende kleding, om de rol van een andere persoon op je te nemen. Een rollenspel als onderdeel van de seks wordt gebruikt om fantasieën te vervullen.

Hoe verken je rollenspel?

Een rollenspel is vaak één van de beste kinks om het eerst uit te proberen, omdat hiermee fantasieën kunnen worden aangemoedigd, gedeeld en ontdekt.

Een rollenspel kan gezond voor relaties en kan je echt helpen om op nieuwe en opwindende manieren de band met je sekspartner te versterken. Het kan je intieme speeltijd verhogen. Het maakt niet uit of je een buitenlandse uitwisselingsstudent, een dominatrix, een slimme zakenvrouw, een bitch of een lief naïef persoontje wil spelen. Een rollenspel geeft je de mogelijkheid om te zijn wie je wilt zijn. Vaak ontdekken sekspartners een diepgeworteld seksueel verlangen waarvan ze niet eens wisten dat ze het hadden.

Rollenspel sextoys

Blijf in je rol

Wil je beginnen met rollenspel? Verander dan bijvoorbeeld eerst je naam voor het spel. Namen zijn heel persoonlijk en door jouw eigen naam te veranderen, open je al sneller en gemakkelijk de deur naar nieuwe ervaringen.

Tip: Om je eigen persoonlijkheid nog meer te verschuilen, draag een masker.

3. Cuckolding

Cuckolding is een dynamiek waarbij een man, een vrouw en een derde man bij betrokken zijn. De echtgenoot is de “cuckold” (soms afgekort tot “cuck”), en hij kijkt graag hoe zijn vrouw/vriendin seks heeft met andere mannen.

Hoe verken je Cuckolding?

Cuckolding kan een gestructureerde manier zijn voor twee sekspartners om te experimenteren met het op gecontroleerde wijze openen van hun relatie. Voordat partners beginnen met het vinden van een “Bull” (een mannelijke derde voor de fantasie), is het aan te raden wat tijd te besteden aan het onderhandelen over fysieke en emotionele grenzen voor het scenario.

Lees ook

Enkele voorbeelden van dingen die besproken moeten worden voordat er geëxperimenteerd wordt met cuckolding:

  • Hoe wordt er omgegaan met safe seks en de Bull?
  • Hoe wordt de Bull geselecteerd?
  • Welke seksuele handelingen liggen er op tafel en welke zijn not done?
  • In hoeverre is de primaire mannelijke partner betrokken (alleen kijken, orale seks uitvoeren op een of beide mensen, enzovoort?)

Is er een vernederingscomponent voor de primaire man of gaat het er meer om te genieten van het kijken naar zijn vrouwelijke partner die geniet van seks met een andere man (ook wel “hotwifing” genoemd)?

Welke moeilijke emoties kunnen zich tijdens of na het evenement voordoen en hoe zorg je dat die tot het minimum worden beperkt?

Iets wat kan helpen voor het uitzoeken van de Bull, is dirty talk over jullie ideale Cuckoldingscenario als onderdeel van het voorspel of seks. Je zou bijvoorbeeld beiden je gedachten kunnen delen over wat het scenario voor jou hot zou maken door te zeggen: ‘Het zou me echt opwinden, als …’ dat wil zeggen ‘Het zou me echt opwinden om te zien hoe je de pik van een andere man zuigt. ” Het zou me echt opwinden om je te horen kreunen terwijl je door een Bull wordt genomen, ‘. Of iets in die geest.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags bdsm bondage kinky

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant