Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Erotisch kado voor onder de kerstboom

Kerstliedjes zingen en seksspeeltjes onder de kerstboom? De 9 populairste…

Geschreven door   15 december 2020
15 december 2020     reageer op artikel Reageer

Kerstmis, voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Kerst staat namelijk meestal voor gezelligheid, een warm gevoel en samenzijn. Het ideaalbeeld is natuurlijk dat chalet in de sneeuw met mensen die je dierbaar zijn en waar je een geweldige tijd mee doorbrengt tijdens kerst. Spelletjes spelen, heerlijke hapjes eten en met elkaar proosten. En natuurlijk de cadeautjes onder de boom. Maar ook al ben je met de kerst niet in een chalet in de sneeuw, de kerstdagen kunnen toch heel bijzonder zijn. En de met zorg uitgekozen cadeautjes dragen daaraan bij…

Last Christmas van Wham :

Last Christmas I gave you my heart

But the very next day you gave it away

This year, to save me from tears

I’ll give it to someone special…

1. Voor koppels

De koude wintermaanden zijn een ideale periode om leuke spelletjes te spelen. Maar waarom kiezen voor ‘Mens Erger Je Niet’ als het gekozen spel ook voor een heel ander soort pret kan zorgen? Er zijn tijdens de kerst altijd momenten waarop je samen even van deze sfeervolle dagen wilt genieten. Maak er iets speciaals van en leg het erotische spel ‘The Oral Sex Game’ of een van de andere erotische spellen als cadeau onder de boom. Zo weet je zeker dat het ook nog eens intiem en ultiem genieten wordt tijdens de kerst.

Do they know it’s Christmas van Band Aid, Band Aid II:

It’s Christmas time, there’s no need to be afraid

At Christmas time, we let in light and we banish shade

And in our world of plenty we can spread a smile of joy

Throw your arms around the world at Christmas time…

2. Voor koppels

Band Aid zong het al: ‘het is kersttijd, je hoeft niet bang te zijn.’ Natuurlijk wel in een andere context, maar kerst is ook echt een mooi moment om nieuwe dingen te omarmen. Kies daarom eens een heel anders seksspeeltje dan gebruikelijk om aan je partner cadeau te geven met kerst. Wees niet bang, experimenteer gewoon eens samen en ontdek nieuwe sensaties. Koop een seksschommel en ontdek hoe nieuwe standjes jullie tijdens deze kerst naar ongekende hoogtepunten laat voeren.

All I want for Christmas Is You van Mariah Carey: 

I don’t want a lot for Christmas

There is just one thing I need

I don’t care about the presents

Underneath the Christmas tree…

3. Voor haar

Mariah Carey wil volgens het liedje geen cadeautjes onder de boom, ze wil alleen maar haar grote liefde bij zich hebben. De kerstman kan haar niet gelukkig maken met een toy onder de kerstboom. Wij weten zeker dat deze toy jouw vrouwelijke partner wel gelukkig kan maken met de kerst. Ook al heeft ze jou, ze zal zeker de komende tijd ook genieten van een paar vibrerende eitjes onder de kerstboom. En je kunt er samen nog een spannend spel van maken ook als je kiest voor een model met een afstandsbediening. 

Have Yourself a Merry Little Christmas van Michael Bublé:

Have yourself a merry little Christmas

Let your heart be light

From now on

Our troubles will be out of sight

Have yourself a merry little Christmas

Make the Yule-tide gay

From now on

Our troubles will be miles away…

4. Voor hem

Ook al ben je vrijgezel, waarom zou je jezelf geen leuke kerst gunnen. Judy Garland en later Michael Bublé zingen hier zo mooi over in het lied ‘Have yourself a Merry Little Christmas’. Koop voor jezelf een heerlijke masturbator. De zo realistisch mogelijk nagemaakte vagina, mond of een anus kunnen je een paar heerlijke kerstdagen bezorgen. Voor de vrouwen én mannen zijn er natuurlijk ook nog de realistische vibrators. Ze lijken op een penis en voelen en ogen levensecht.

Santa Claus Is Coming to Town van o.a. Michael Bublé:

You better watch out

You better not cry

You better not pout

I’m telling you why

Santa Claus is coming to town

He’s making a list,

He’s checking it twice,

He’s gonna find out who’s naughty or nice

Santa Claus is coming to town…

5. Voor hem

Michael Bublé zingt nog zo’n leuk kerstliedje waarin hij beschrijft dat de kerstman uit komt zoeken wie er ondeugend is geweest en wie niet. Met het volgende kerstcadeau heb je het er best voor over dat de kerstman je op de lijst met ondeugende mensen zet. Geef je partner een spray of crème voor kerst wat het orgasme een poosje uitstelt. Zo hou je de seks nog langer vol en wordt het hoogtepunt nog spectaculairder. Dat maakt de kerst toch wel heel speciaal.

White Christmas van Bing Crosby:

I’m dreaming of a white Christmas

Just like the ones I used to know

Where the treetops glisten and children listen

To hear sleigh bells in the snow…

6. Voor haar

Natuurlijk willen we allemaal het liefst die witte kerst waar Bing Crosby over zingt. Maar helaas leven we in een land waar sneeuw met kerst meer een toeval is dan een vanzelfsprekendheid. Dan maar over een andere boeg gooien om toch een indrukwekkende witte kerst te krijgen. Leg zo’n sexy wit lingeriesetje of ander kledingstuk onder de boom voor je partner en ze smelt als sneeuw voor de zon.

 Rudolph, the Red-Nosed Reindeer van Gene Autry:

You know Dasher and Dancer and Prancer and Vixen

Comet and Cupid and Donner and Blitzen

But do you recall

The most famous reindeer of all

7. Voor hem of haar

Gene Autry had waarschijnlijk nooit verwacht dat de rendieren bij jou voor zulke erotische momenten zouden kunnen zorgen. Maar Rudolph en zijn kornuiten brengen nu eenmaal de cadeaus. Onder bijna iedere boom ligt wel een lekker luchtje voor iemand, wat door de kerstman en zijn rendieren is gebracht. Maar er zijn niet zoveel gelukkigen die verwend worden met een erotisch parfum met feromonen. Deze parfum triggert namelijk je partner tot seks. Rudolph het rendier mag dan een rode neus hebben, maar van deze heerlijke en opwindende luchtjes krijg je vast en zeker rode wangetjes.

Happy Xmas (War Is Over) van Céline Dion:

So this is Christmas

And what have you done

Another year over

A new one just begun

And so this is Christmas

I hope you have fun

The near and the dear ones

The old and the young

8. Voor hem of haar

In dit corona tijdperk moet je soms wat creatiever zijn, ook met kerst. Celine Dion zingt er al over dat het jaar bijna voorbij is en dat ze hoopt dat het nieuwe jaar een beter jaar wordt. Met dit speciale mondmasker draag je in ieder geval bij aan een stukje veiligheid en het oogt nog eens ontzettend spannend en sexy ook.

Feliz Navidad van José Feliciano, Raananá Symphonette Orchestra :

Feliz Navidad

Feliz Navidad

Feliz Navidad

Próspero año y felicidad

I wanna wish you a merry Christmas

I wanna wish you a merry Christmas

I wanna wish you a merry Christmas

From the bottom of my heart

9. Voor iedereen

Tot slot het laatste kerstliedje met een bijpassend cadeautje voor de kerst. Wij wensen jullie namelijk ook een vrolijk kerstfeest vanuit de bodem van ons hart 💖. Daarbij hopen we dat in 2021 alles er weer wat rooskleuriger uitziet en daar draagt dit cadeautje voor onder de boom zeker aan bij… Want wie wil er nu niet zo’n geweldige pin-up kalender van mannen of vrouwen voor 2021 hebben?

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags cadeau erotisch kerst koppel partner sex spel

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant