Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Anaal-vies-of-pijnlijk

Is anale sex vies of pijnlijk?

Geschreven door   31 mei 2020
31 mei 2020     reageer op artikel Reageer

Anale seks is voor veel mensen een grote stap. Er wordt toch altijd een beetje vies over gedacht. Dat het niet lekker en smerig is. Bij sommige hetero-mannen heerst de gedachten: het is een uitgang en geen ingang. Maar is dat zo? Omdat er toch nog altijd een taboe op rust proberen veel mensen het niet, en dat is eigenlijk best wel zonde want anale seks kan je een heerlijk orgasme bezorgen. 

Anale seks heerlijk of vies?

De vraag of anale seks vies of pijnlijk is gaan wij in dit stuk beantwoorden. Pijnlijk hoeft het sowieso nooit te zijn, als je je maar goed voorbereid. Vies is anale seks ook niet. Hiervoor zijn simpele trucjes waardoor je heerlijk kunt genieten. Kortom ga ervoor en verleg je grenzen.

  • De anus: vol bloedvaten en zenuwen.
  • Anale seks: heerlijk voor mannen én vrouwen.
  • Goede voorbereiding is het belangrijkste.
  • Hoe hou je het schoon?
  • Seksspeeltjes bij anale seks.
Anaal - pijnlijk of juist niet

Het taboe voorbij

Op anale seks rust een taboe waardoor veel mensen denken dat het pijnlijk en vies is. Dit is natuurlijk niet zo. Ook is het een misvatting dat anale seks alleen lekker zou zijn voor mannen. Dit komt omdat bij anale seks de prostaat wordt gestimuleerd, en dit zorgt voor een heerlijk orgasme. Maar ook bij vrouwen is de anus heel gevoelig en zorgt het stimuleren ervan voor een heftig orgasme.

Lees ook

In dit stuk willen we je graag alles vertellen over anale seks en vooral dat het niet vies is en zeker niet pijnlijk. Het is een heerlijke volgende stap in je seksuele ervaring waarbij we je graag helpen. Zo kun je zelf ontdekken dat anale seks voor een heftiger orgasme kan zorgen en dat seksspeeltjes hier een extra rol in kunnen spelen. Bijvoorbeeld een buttplug. Deze zijn er in allerlei soorten en maten; van begin tot gevorderde gebruiker.

Aanraders

Rustig beginnen en een goede voorbereiding

Het idee dat anale seks pijnlijk is komt omdat veel mensen beginnen zonder goede voorbereiding. Dat is wel belangrijk namelijk. Wanneer je anale seks wilt hebben is het belangrijk om te zorgen voor glijmiddel. Dit zorgt ervoor dat de penis, buttplug of dildo gemakkelijker in te brengen is. Het zorgt voor minder wrijving. Zo zorg je ervoor dat je meer ontspannen bent en je meer kunt genieten. Daarbij is het belangrijk om anale seks rustig op te bouwen. Kies daarom voor een kleine anaal dildo, buttplug of start met een vinger. Zo kun je rustig aan het gevoel wennen. Als je gespannen bent is de anus meer vernauwd, dus zorg voor een goede stemming en bouw het langzaam op. Zo kun je heerlijk genieten van anale seks.

De anus: vol bloedvaten en zenuwen

Je anus zit vol zenuwen en bloedvaten waardoor stimulatie ervoor zorgt dat je heftig kunt klaarkomen. Niet iedereen kan een anaal orgasme krijgen en veel mensen hebben naast anale stimulatie ook stimulatie van de vagina of penis nodig. Maar wanneer je je anus stimuleert zorgt dit wel voor een heftiger orgasme. Heerlijk om een keer uit te proberen dus.

Is schone anale seks mogelijk?

Het is niet eerlijk om te zeggen dat het niet vies kan worden wanneer je anale seks hebt. Omdat je je penis, vingers of seksspeeltjes inbrengt in je anus kan het zijn dat er ontlasting aan komt. Maar de kans dat dat gebeurt is niet groot. De meeste ontlasting blijft in het eerste deel van de darmen zitten en daar kunnen vingers, seksspeeltjes of een penis niet in de buurt komen. Wil je het echt voorkomen? Zorg er dan voor dat je niet binnen drie uur na het poepen in bed duikt, maak je anus goed schoon en gebruik een condoom. Je kunt er ook voor kiezen om een anaal douche, ook wel intieme douche genoemd, te nemen voor de seks. Dan weet je zeker dat alles goed schoon is. 

Lees ook

Als je een condoom gebruikt is het wel belangrijk dat je deze wisselt, wanneer je tijdens de seks wisselt van anus naar vagina. Anders kunnen er bacteriën uit de darmen in de vagina terecht komen. Wanneer dit gebeurt kun je als vrouw last krijgen van een blaasontsteking of bacteriële vaginose. Dit wil je natuurlijk voorkomen dus let goed op tijdens de seks. Als je gebruik maakt van seksspeeltjes zorg er dan voor dat je ze na gebruik goed schoonmaakt, want ook hierbij is de kans op besmettingen aanwezig.

Anale seks: heerlijk voor mannen én vrouwen

Allereerst willen we je vertellen dat anale seks niet alleen heel lekker is voor mannen. Het is voor vrouwen ook heel erg stimulerend en er zijn veel vrouwen die een anaal orgasme kunnen krijgen. Het idee dat alleen mannen het lekker vinden, komt omdat je via de anus de prostaat kunt masseren en dit is voor mannen net zo lekker als het masseren van de G-spot bij vrouwen. Anale seks is niet alleen iets voor homoseksuele mannen, maar wordt door veel hetero’s als heerlijk ervaren. Dit komt door de vele zenuwen en bloedvaten in de anus. Het stimuleren van de anus zorgt voor extra gevoel en een heftiger orgasme. Anale seks is dus iets wat je samen als stel kunt doen en van kunt genieten.

Seksspeeltjes voor extra beleving

We vertelden je al dat het als man en vrouw geweldig is om anale seks te hebben. Je kunt daarbij gebruik maken van seksspeeltjes, bijvoorbeeld uit onze sex shop, voor extra beleving. Een spannende buttplug met staart, anaal dildo of anaal vibrator kan ervoor zorgen dat jullie een unieke seksuele ervaring hebben. Geniet van een heerlijk orgasme door niet alleen de vagina of penis, maar ook je anus te stimuleren.

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anaal anale seks anus buttplug dildo mannen orgasme penis seksspeeltje

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant