Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Ideeën en inspiratie

 
Bestaan blauwe ballen echt?

‘Blue balls’: feit of excuus?

We kennen allemaal de verhalen van mannen die klagen dat ze te weinig seks hebben. Soms omdat ze vrijgezel zijn of omdat hun partner minder vaak behoefte heeft aan een potje seks dan zij. Ze hebben er echt wel begrip voor als de vrouw eens een keer beleefd haar beurt voorbij laat gaan, maar geven wel aan dat ze hier wel fysieke klachten van krijgen. Ze krijgen dan last van de zogenaamde ‘blue balls’. Dan worden we toch nieuwsgierig. Bestaan die blauwe ballen nu echt of is het gewoon een excuus om toch meer seks te hebben?

Lees meer…
Nieuwe erotische serie

Een nieuwe erotische serie: Bridgerton

Voor iedereen die genoten heeft van de delen uit de 50 Shades of Grey serie, hebben we sexy nieuws uit Netflix land. Dit keer geen spannende kamers gevuld met sextoys die voor rode wangen zorgen, maar een wat subtielere serie die zeker de temperatuur in de kamer wel laat stijgen.

Lees meer…
10 goede redenen om een seksspeeltje te kopen

10 goede redenen om seksspeeltjes te gebruiken

Er wordt wel eens aan getwijfeld: zouden seksspeeltjes mijn seksleven écht kunnen verbeteren? Vooral mannen, vrouwen en andere genders die in een relatie zitten, durven het soms niet meteen aan om een sextoy mee in bed te nemen. Nochtans zijn er heel wat goede redenen om seksspeeltjes te gebruiken. Hier zijn er alvast tien verschillende!

Lees meer…
Tips voor een spannende Valentijn

Happy Valentine… 7 tips voor spannende Valentijn cadeautjes

Valentijnsdag is natuurlijk de meest ideale dag van het jaar om aan iemand te laten zien hoeveel je van die persoon houdt of hoe verliefd je op deze persoon bent. Het is zelfs de perfecte dag om iemand waar je al een poosje stilletjes naar hunkert, om die te laten weten dat hij of zij een stille aanbidder heeft. Valentijnsdag is eigenlijk de dag dat alles mag als het gaat om de liefde en de passie.

Lees meer…
Fouten gemaakt bij het dragen van een condoom

De 12 meest voorkomende fouten bij het gebruiken van condooms

De grootste fout die je natuurlijk kunt maken met condooms is natuurlijk om er geen een bij je te dragen als de gelegenheid zich voordoet om seks te hebben. Zonder condoom seks hebben is tegenwoordig gewoon geen optie als je het niet met een partner doet waarvan je 100% weet dat het veilig is. Condooms zijn nu eenmaal een betrouwbare bescherming tegen soa’s en ook tegen een ongewenste zwangerschap.

Lees meer…
Tips om te beginnen met anale seks voor stellen

Voorbereiding op anale seks

Anale seks, sommigen vinden het heerlijk, anderen moeten er niet aan denken. Dan is er ook nog de groep die het best een keer wil proberen, maar niet zo goed weet hoe ze dit aan moeten pakken. De eerste keer schrikt mensen vaak af omdat ze bang zijn dat het pijn doet of dat ze iets vanbinnen beschadigen. Als je het een keer wilt proberen, is het beter om je hierop voor te bereiden. Dat zorgt dat je sowieso meer ontspannen bent, waardoor de ervaring veel prettiger zal zijn.

Lees meer…
Tips voor seks in de winter

7 Tips voor seks tijdens de koude dagen

Als het zonnetje schijnt, zorgt dat bij veel mensen vaak voor extra opwinding. De zon heeft iets sensueels en zeker als hij lekker zijn stralen op je richt. In de winter is alles anders. In de gure maanden hebben we het snel koud en het idee om je kleding uit te trekken spreekt veel mensen niet aan. Daarbij zijn de kledingstukken die we wel aan trekken als het erg koud is niet altijd even sexy. Maar hoe zit het dan met de seks?

Lees meer…
Weet beginnen met seks na een periode droogstaan

Opstarten na maandenlang geen seks: 11 gouden tips

Soms kan het gebeuren dat je maandenlang geen seks hebt. Dit kan allerlei redenen hebben. Misschien had je er gewoon geen zin in of waren de omstandigheden er niet naar. Maandenlang of jaren geen seks hebben, dat doet wel wat met een mens. Lichamelijk, maar ook voor het mentale welzijn. 

Lees meer…
Waarom sommige mensen van plasseks houden

Plas seks, waarom doen mensen dit?

Urofilie is een seksuele handeling waarbij urine wordt gebruikt. In de volksmond noemen we het ook wel gewoon plas seks. Mensen raken bij deze vorm van seks opgewonden door het ruiken, proeven, voelen of zien van urine. Je zou het misschien niet verwachten, maar plasseks komt best vaak voor.

Lees meer…
Spannende fantasieën voor kerst

9 spannende kerst fantasieën op een rijtje

De kerstdagen vertegenwoordigen een periode van het jaar dat het allemaal best wat feestelijker mag. De tafel wordt uitgebreid gedekt, de nette kleding wordt uit de kast getrokken en het huis wordt in kerstsfeer gebracht. De een kijkt reikhalzend naar deze dagen uit, terwijl de ander helemaal geen zin in die al die soort van verplichte nummers heeft.

Lees meer…
Erotisch kado voor onder de kerstboom

Kerstliedjes zingen en seksspeeltjes onder de kerstboom? De 9 populairste…

Kerstmis, voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Kerst staat namelijk meestal voor gezelligheid, een warm gevoel en samenzijn. Het ideaalbeeld is natuurlijk dat chalet in de sneeuw met mensen die je dierbaar zijn en waar je een geweldige tijd mee doorbrengt tijdens kerst. Spelletjes spelen, heerlijke hapjes eten en met elkaar proosten. En natuurlijk de cadeautjes onder de boom. Maar ook al ben je met de kerst niet in een chalet in de sneeuw, de kerstdagen kunnen toch heel bijzonder zijn. En de met zorg uitgekozen cadeautjes dragen daaraan bij…

Lees meer…
BDSM uitgelegd

Dom of sub, wat ben jij?

Een D/s relatie, een Dom en een sub, wat houdt het allemaal in? Bij BDSM is er meestal een bepaalde rolverdeling, een spel waarbij de een dominant is over de ander. Als je dus een D/s relatie met elkaar hebt, is de een de Dom(dominant) en de ander de sub(submissive, de onderdanige). In deze D/s relatie is het ook de bedoeling dat men het gevoel heeft dat elkaars wensen worden vervuld en gerespecteerd, net zoals bij alle andere relaties.

Lees meer…
Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën
44