Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Anale seks bespreekbaar maken in een relatie

Hoe maak je anale seks bespreekbaar?

Geschreven door   11 oktober 2020
11 oktober 2020     reageer op artikel Reageer

Er wordt ontzettend veel geschreven over ‘anale seks’. Hier wordt je nieuwsgierig van. Het is ontzettend strak, een tikkeltje kinky omdat het meestal het ‘verboden’ gaatje is. Stel dat je net even dat extra stapje, of beter gezegd…een gaatje verder wil gaan, dan kan dat best lastig zijn. In dit artikel proberen we je een klein beetje op weg te helpen door je wat handige tips te geven, om hiermee een poging te gaan doen.

Relatie aftasten

Het belangrijkste voordat je het anale onderwerp bespreekbaar maakt, is het aanvoelen hoe jullie relatie in elkaar zit. Zijn jullie aan elkaar gewaagd met experimenteren, of juist aftastend? Praten jullie vrijuit over seks, of blijft het alleen bij het uitoefenen in de praktijk? ☺️

Als jullie beide vrij open zijn en elkaar goed aanvoelen zou je natuurlijk een vingertje iets verder kunnen laten glijden om zo de reactie af te tasten. Op eigen risico natuurlijk 😉

Ben je niet helemaal zeker van je zaak, ga dan toch voor de veilige optie: bespreek het. Zet je voelsprieten uit en wacht op het juiste moment. 

Timing

Kies bij voorkeur een intiem moment, bijvoorbeeld bij het drinken van een borrel, als jullie beide wat losser zijn. Of bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg waar jullie intiem zijn met z’n tweetjes. Dat geeft wat meer ruimte om wat dingen te proberen misschien. In ieder geval zeker weten dat je een goede kans hebt om het bespreekbaar te maken, met een kans van slagen. Wie weet, met een beetje geluk mag je gelijk aan de slag!

Het liefst zou je bespreken zo snel mogelijk overslaan en aan het werk gaan. Maar probeer het wel subtiel te houden en aftastend te zijn. Als je partner niet wil, ga er dan niet op door. Heb je meer geluk en is er een opening, wees dan dankbaar voor wat je mag proberen en loop niet te hard van stapel. Hou het eerst hierbij.

Geduld, geduld en nog eens…

Hoezo geduld…ik heb nu toch toestemming? Dat je direct aan de slag zou mogen is het meest ideaal. Wat er ook afgesproken is, probeer het niet te gaan plannen. Hou het spontaan! 

Ook als het er dan voor de eerst keer van komt. Bouw het rustig op, doe eerst lekker je ding zoals je altijd zou doen. Je verneemt zelf wanneer de stemming daar is. Laat dan eens een vingertje verder afglijden. Tip, ga niet gelijk naar binnen en hou het lekker nat. De anus, maakt in tegenstelling tot de vagina geen vocht aan. Daar moet je toch echt zelf voor zorgen. 😜

Nieuwsgierig hoe je de eerste keer anaal het beste kan aanpakken? Lees hierover meer in het artikel Tips voor de eerste keer anaal. Misschien wil je partner of jezelf eerst zelf aan de slag om te wennen aan het gevoel en het idee. Een laagdrempelige en zeer geschikte manier is dit met een buttplug te doen. Wat, waarom en hoe staat uitgebreid beschreven in het artikel Buttplug als ideale training voor anale seks.

Succes!

Reageer op dit artikel

Lees ook

tags anaal anale seks buttplug de eerste keer eerste keer anaal relatie tips

Geef je mening

Nieuwste artikelen
Meest gelezen
Categorieën

Online sexshop

Ook interessant